2008-02-25 21 瀏覽
冇收佣口架! 真係好好味呀!又係一個懶洋洋的下午, 又嚟食早餐兼刨雜誌。我係一個怪人, 無論早午晚都會想食早餐。這兒的早餐幾乎給我吃遍了, 今次豪一豪, 點了班尼迪蛋早餐, 配上香草包、煙火腿, 另配沙律和Irish Breakfast Tea ($88)。沙律先上桌, 仍然咁有水準, 油醋汁甜甜的很開胃。Eggs Benedict 是兩隻流黃溏心蛋, 用香軟的香草麵包片蘸蛋汁來吃, 冒膽固醇爆燈的危險絕對值得! 火腿是Gammon Ham, 鹹香美味。為了配合這麼一個濃重的餐, 暫時捨了我的最愛伯爵茶改要愛爾蘭早餐茶來杯奶茶。這款茶味道比較突出厚重, 加奶調和就剛剛好, 很是醒神。這個貴價腿蛋治吃得我非常滿足! 不過不能常常吃呢!
冇收佣口架! 真係好好味呀!

這個貴價腿蛋治吃得我非常滿足! 不過不能常常吃呢!