2K
2008-03-30 36 瀏覽
留意0下呢度一段時間, 今日終於0黎試試佢d burger. 叫了個最簡單的Classic burger ($48), 一客Breaded mozzarella sticks ($38) 加個tall size iced cappucino ($28) 獨食.先0黎iced cappucino, 欠了cinnamon 味, 不過飲落仍然濃香, 果然係illy 咖啡=DBreaded mozzarella sticks 熱辣辣炸起, 炸粉夠晒脆口, 入面d cheese 好香, 0既「拉長」效果亦厲害, 好睇又好食, 唔錯! 不過當然好漏啦, 一定要蘸0下茄汁食.乜topping 都無後加的Classic burger 即叫即整, 份量澎湃得很, 睇到我眼都突埋... 正擔心一定食唔晒之際, 食落發現原來牛肉patty 極juicy, 未食已經一路係咁滴汁, 食得好狼狽! 加埋微脆0既包, 生菜, 厚切蕃茄同又係好多的thousand island sauce, 味道係勁得, 結果又係兩0野就食晒=P 同Shake 'Em Buns, Triple O's, 中環Burger R

乜topping 都無後加的Classic burger 即叫即整, 份量澎湃得很, 睇到我眼都突埋... 正擔心一定食唔晒之際, 食落發現原來牛肉patty 極juicy, 未食已經一路係咁滴汁, 食得好狼狽! 加埋微脆0既包, 生菜, 厚切蕃茄同又係好多的thousand island sauce, 味道係勁得, 結果又係兩0野就食晒=P 同Shake 'Em Buns, Triple O's, 中環Burger Republic 同已執的Burger Joint 比, 我覺得呢個burger 比以上任何一間都掂, 絕對值得試試!

呢度係走coffee shop 路線, 裝修簡單casual, 仲要開0係加路連山道呢個「綠洲」, 環境真係無0野好彈; service 亦好好, 店員有禮貌又友善, 又係無0野好彈.

好開心的一個lunch! 一定會再0黎食burger!
Classic burger ($48)
Iced cappucino (tall: $28)