2008-08-06
打返幾星期前0既食評先, 當日我地四人個(我~積奇梨, 祖安, 肥肥人及威威)好難得約到一齊食飯, 我就介紹去又一城0既<EXP>食, 因為我之前同祖安去食, 食完都會好滿足地離開!!! 1. 番茄忌廉汁鮮蝦意粉 ($65) ~ 呢個意粉我差唔多次次都會叫0架, 味道唔錯, 蝦無腥味, 意粉配上番茄汁效果好好. 不過我都會揀走d綠色豆豆, 因為味道怪怪0架!!! 2. 芥茉西冷牛肉Pizza ($68) ~ <EXP>0既Pizza都真係整出好出色, 餡料足夠, 味道好, 而且Pizza 0既外層脆而鬆化, 好味!!! 3. 海鮮 + 檬粉米紙卷拼 ($42) ~ 賣相不錯, 而且都幾特別, 米紙卷加檬粉配上特製的醬汁, 味道真的不錯, 可以一試!!! 4. 牛 + 豬串燒 ($36) ~ 串燒都係一樣, 每次都會食的, 不過今次0既水準就差0左少少, 但係已經好食過出面0既串燒好多0架啦!!! 5. 多多海鮮蛋白炒飯 ($59) ~ 賣相夠普通, 因為係比較清0既一樣食物, 但係整體味道都不錯!!! 6. 芒果美蘋子(芒果, 蘋果, 提子) ($26)
6. 芒果美蘋子(芒果, 蘋果, 提子) ($26) ~ 其實我地每人都叫0左一杯0野飲的, 不過我就推介我個杯, 好味好味!!!
P.s. 雖然已經靜靜雞加0左價, 不過都係好值得去的!!!
整體評價 :一班朋友的好去處!!!