2008-08-31
三河屋食過好多次,食評都已經寫過,招牌菜唔重複介紹啦~今次重點寫食過兩餐入面o既新食物 北海道忌廉漢堡扒飯 : 個汁一如以往好甜好濃,漢堡扒好重牛肉味,不過得兩小舊,揀吉列豬扒感覺抵d (之前一次食過而家評返) 北海道原隻燒魷魚 : 呢個等o左好耐先o黎,不過真係等耐d都抵,條魷魚好大條,個面有d脆,入面d膏多到瀉晒出o黎,食完陣魷魚味仲留響口度好耐,可謂齒頰留香服務方面主要都係嬸嬸serve我地,佢雖然係粗聲氣d但其實冇乜o野o既,見我地等魷魚等得耐又主動幫我地追,仲話我地知食燒魷魚有時要講彩數,一批批魷魚唔同的,冇咁多膏o個批燒唔到呢個味道,收錢o既時候見我地拎得多o野都拎張單埋o黎我地檯度埋,人地問佢有乜o野好介紹,佢仲好搞笑咁話我地兩個係熟客仔,叫我地幫手介紹 仲多o左一位嬸嬸同一位後生女侍應,後生o個個就麻麻地,見佢成日整自己把頭髮,跟住又拎食物俾人,衛生方面應該要注意下啦~
三河屋食過好多次,食評都已經寫過,招牌菜唔重複介紹啦~
今次重點寫食過兩餐入面o既新食物