2009-04-20
估唔到係一堆車房當中有間咁有特色的薄餅店, 午餐時段都幾多人, 通常set lunch係一片pizza或炸雞+ 是日精選意粉或焗飯+飲品, 賣$32, 呢度係自助形式, 汽水, 刀,叉, 碟, 芝士粉, 辣椒仔, 紙巾全部自己攞不過是日兩人散叫左3件炸雞($10x3), 炸雞無得選擇咩部份, 其實佢地只有雞上脾同下脾兩種, 3件當中有2件上脾1件下脾, 唔知點解好快就送上, 但係又真係新鮮熱辣, 要等一等先食, 嘩!!佢地個外形同kfc的香辣脆雞有90%相似, 一咬落去熱到辣口, 又多肉汁, 除左唔辣外, 比kfc好食好多非常香脆可口, 鍾意炸雞者一定要試等左15分鐘, 一個迷你'還遊世界'pizza($26)終於送上, 迷你版的有4小件, 而還遊世界即係雜綿薄餅, 餡料有牛肉, 洋蔥, 青椒, 辣肉腸, 火腿, 蘑菇, 菠蘿同豬肉, 其實好似pizza hut的至尊咁樣. 連d味道都九成似, 熱辣辣甚可口, 不過稍嫌芝士味不足雖說唔知點解d炸雞咁似kfc, 薄餅咁似pizza hut, 我地亦無謂考究, 最緊要係味道有過之而無不及, 甚至係青出於藍, 所以喜歡此道者絕對不能錯過