2010-12-29 81 瀏覽
朋友因為好多野都唔食, 於是今年同佢食齋慶祝, 九龍區又冇咩選擇, 於是就搵左幾間, 而今次就揀左呢間試食私房菜, 我係一個月前訂位, 佢地都好好禮貌同之前 2 日都有電話再同我 Double confirm, 星期日以為間野冇咁多人, 點知錯晒, 係 Full 晒, 滿座!佢地比左個花茶我地飲, 係薰衣草味, 好香, I like it!之後朋友到齊佢就開始幫我地上菜一共有 10 個菜上, 其中有個素餃唔記得影, 因為一人一隻分左, 我掛著食, 食完先記得冇影相, 哈哈哈! 有個好似撻果個餸我就覺得好一般, 因為個底係旦撻皮, 又咸又甜, 我地都唔係好欣賞!個湯好好味, 每個人飲左 2 碗! 分量其實好多都係一人一份, 不過因為食到去雜菜我地已經好飽, 不過我地 6 個人都好叻架啦, 淨係食淨個咖哩, 其他都掃晒!!(個侍應見我地食淨都問我地洗唔洗打包個咖喱同薄餅)埋單 : $1250 (6 個人)

之後朋友到齊佢就開始幫我地上菜

個湯好好味, 每個人飲左 2 碗!
(個侍應見我地食淨都問我地洗唔洗打包個咖喱同薄餅)

埋單 : $1250 (6 個人)
呢個好好食, 係腐皮整, 不過我一食完話好味, 個個原先話好飽, 都忍唔著食晒, 哈哈哈!
桂花糕, 好正!
2010-12-19
慶祝紀念
生日
桂花糕, 好正!
  • 桂花糕