2022-03-09
成日係元朗蒲頭的我竟然要朋友介紹先知道有間咁嘅餃子放題。。。。😳😳咁趁放假就專程嚟試一試佢啦!先唔講佢好唔好食, $58蚊餃子任食本身都已經係勁抵,由其是對於我地呢D大食人士一坐低首先俾咗碗湯我飲,係豬骨蓮藕栗米湯,好足料跟住落單叫餃子,老板問我有冇咩唔食,我話每樣都嚟D試下啦~好快就俾咗2大碟我,每碟有15~20隻左右佢主要有4款,栗米豬肉餃﹑白菜豬肉餃﹑黑毛豬韭菜餃同茴香豬肉餃而且4款餃子仲可以揀煎或煮整體嚟講4款都算皮薄多肉多汁一路食老板就已經問定我洗唔洗再添,要唔要試下佢地D麵,都唔洗加錢不過麵我就覺得一般,而且好頂胃,可以留返個胃食更多餃子我最後都差唔多食咗成80隻,老板仲送咗一細碟醃蘿蔔嚟俾我消化下,仲問我夠唔夠飽😂下次再過嚟食呀咁老實講我真係幾滿意呢間,未至於D人批評到佢好差咁,個價錢就擺晒係到,任食到餃子+鍋貼+麵+普通茶+湯+醃蘿蔔+老板熱情好客嘅態度仲想奢求乜野米芝連級數呢??點都好過你係超市買急凍餃仲要又煮又洗囉
一坐低首先俾咗碗湯我飲,係豬骨蓮藕栗米湯,好足料
跟住落單叫餃子,老板問我有冇咩唔食,我話每樣都嚟D試下啦~
好快就俾咗2大碟我,每碟有15~20隻左右
而且4款餃子仲可以揀煎或煮
整體嚟講4款都算皮薄多肉多汁
不過麵我就覺得一般,而且好頂胃,可以留返個胃食更多餃子
老實講我真係幾滿意呢間,未至於D人批評到佢好差咁,
仲想奢求乜野米芝連級數呢??
點都好過你係超市買急凍餃仲要又煮又洗囉