淨係食好野

淨係食好野

唔好食既唔食,最好就係平靚正😋😋😋
訊息
正顯示第 15 篇(共 5 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
魯肉飯
魯肉飯
蚵仔煎
蚵仔煎
2019-08-13
AUG 19

已經唔記得第幾次叫阿元來了外賣,次次都係叫肉焿面+蚵仔煎😋;今日胃口幾好,叫左肉焿米粉+魯肉飯+蚵仔煎,起初一打開飯蓋,有少少驚,因為賣相唔靚,以為今日阿元失水準?!但係食落有驚喜,特別係魯肉飯,魯肉肥瘦適中,魯肉汁撈飯超正yummyyummyyummylove 難怪咁多人會首推阿元既魯肉飯,果然名不虛傳,如果再大碗d就更好了 另外肉焿米粉好夠味,米粉夠多,如果肉焿可以再多d就更好 最後蚵仔煎永遠都係咁惹味,夠哂開胃,成為我對阿元其中一個必點既菜式likelove
1 推介
magical_maki
AUG 19

第一次食源成興,叫左兩個外賣飯盒,一個洋蔥汁什扒意粉+茄汁牛腩意粉,一打開飯盒未食已經深知不妙,兩盒都乾曾曾,好似無汁上碟。雖然最後食落係有洋蔥及茄汁味,但係好淡囉⋯⋯真係失望😞既外賣,考慮緊有沒有下一次!?sad
AUG 19

因住院既緣故,只能叫外賣,希望將來有機會試堂食,不過外賣水準都已經幾高,堂食應該更高吧!我三次外賣都係叫撈檬加炸春捲,貪有魚露送,甜甜酸酸夠哂開胃yummyyummyyummy呢兩款配搭真係無得輸
2019-08-02
AUG 19

第一次食麗絲快餐,叫左沙嗲肉河同茄汁什扒意,貪平起初都驚中伏,但食落好惹味,夠獲氣同茄汁味loveyummy,其中茄什意包兩隻雞翼一塊火腿一塊大雞扒同一條腸仔,男士女士們絕對夠飽肚啊!
栗米炒牛河
栗米炒牛河
AUG 19

因為要睇醫生既關係,經過呢度,第一次幫親呢間炒粉面店,叫左一個咕嚕雞球飯+栗米炒牛河外賣。好足獲氣,又好味。灣仔區平靚正之選😋😋😋😋個咕嚕雞球甜甜酸酸勁開胃🤗🤗栗米牛河超多栗米粒👍👏👏😆
Top