2022-12-14 540 瀏覽
話說我從公司返屋企嘅路上開咗一間超好味嘅漢堡店,作為一個熱愛漢堡人士嘅老婆,買個靚漢堡服侍另一半嘅胃,系常識吧~店鋪面積唔大,但系麻雀雖小,五臟俱全。漢堡即叫即製,開放式廚房乾淨企理,吃得放心。芝士菠蘿雞堡($68)超清新之選。雞扒啖啖肉得嚟非常juicy,每一啖咬落都好似有肉汁爆出嚟咁。菠蘿非常清新,清甜得嚟可以中和雞扒嘅油脂,哩個配搭非常唔錯!黑椒芝士漢堡($68)一啖咬落,麵包鬆軟,漢堡扒黑椒味非常澎湃,果然真材實料!patty系自家手打,肉汁豐富得嚟配上生菜、番茄同芝士,大滿足而且坊間少有,又幾特別!薯條跟黑松露醬($18/跟餐價)食burger要跟薯條先圓滿,中意佢有幾款醬料可以選擇,有辣味莎莎醬、辣芝士醬、黑松露醬、牛油果醬同他他醬,總有一款岩你口味。薯條新鮮炸起,香脆可口,想減肥就要忍口喇~炸雞翼($15/原味/水牛城)先講個水牛城雞翼真系好辣下,雖然一路食一路狂飲水,但系都系lam lam脷之選。飲品(跟餐/+$3樽裝飲料)哩度有唔少比較特別嘅飲品,玻璃樽裝飲料僅限堂食,不妨一試!

芝士菠蘿雞堡($68)

黑椒芝士漢堡($68)

薯條跟黑松露醬($18/跟餐價)

炸雞翼($15/原味/水牛城)

飲品(跟餐/+$3樽裝飲料)
哩度有唔少比較特別嘅飲品,玻璃樽裝飲料僅限堂食,不妨一試!
  • 芝士菠蘿雞堡
2022-12-10 19 瀏覽
Happy Friday ✨✨當然要食好西啦!burger同薯條真係不二之選!😆😆🍔🍔🍟🍟Winner burger 出名手工包,同埋係即叫即整,新鮮熱辣辣😋😋我同朋友都叫咗最邪惡嘅豬牛薯堡 $92有牛堡,豬堡,蕃茄,薯餅,生菜,蛋,真係聽到都覺得夠晒邪惡😂😂個burger係超級無敵巨大!你叫我如何食好,好彩外賣番咗屋企食,食到無晒儀態都唔緊要😂😂一大啖咬落去,個肉非常juicy😮😮個蛋爆曬蛋漿🤤🤤真係好鬼正,但又好鬼邪惡!我哋仲加配咗一份小食+飲品 $18甜蕃薯條+$4呢個係好好食!每次去都必點!✨✨好甜!最後飲番罐zero,好似無咁肥😂😂好滿足!

我同朋友都叫咗最邪惡嘅豬牛薯堡 $92
一大啖咬落去,個肉非常juicy😮😮
個蛋爆曬蛋漿🤤🤤真係好鬼正,但又好鬼邪惡!

我哋仲加配咗一份小食+飲品 $18
甜蕃薯條+$4
呢個係好好食!每次去都必點!✨✨好甜!

最後飲番罐zero,好似無咁肥😂😂好滿足!
第二次打卡,這家漢堡包店又發現了驚喜、這家漢堡包店已經第二次來打卡,因爲它的位置非常好,在太太,在太子站,我們點了三款跟上次不一樣的漢堡包。這家漢堡包店已經第二次來打卡,因爲它的位置非常好,在太太,:太子站,我們點了三款跟上次不一樣的漢堡包。我們點了一款菠蘿芝士炸雞漢堡包,這款漢堡包真的非常的好吃,炸雞炸的很香脆,再配上菠蘿,香甜可口,十分之愛。!第二款點了肉醬牛肉漢堡包,這個肉醬就有點像肉醬意粉裏面的肉醬,搭配在牛肉上非常的好吃。牛肉的熟度也很適中加上芝士還有番茄一些別的配菜,十分之美味。我們還點了一款經典的芝士漢堡包,裹面有一個流心醬,再加上特調的醬汁加上芝士,選了依舊是牛肉。不得不說他家店的牛肉的質量真的很高,僅僅 70塊錢就能吃上這樣的漢堡包,性價比絕對是絕佳的。食包(太子)太子太子道西139號地下C號舖
第二次打卡,這家漢堡包店又發現了驚喜、
這家漢堡包店已經第二次來打卡,因爲它的位置非常好,在太
太,在太子站,我們點了三款跟上次不一樣的漢堡包。這家漢
堡包店已經第
二次來打卡,因爲它的位置非常好,在太太,:
太子站,我們點了三款跟上次不一樣的漢堡包。
我們點了一款菠蘿芝士炸雞漢堡包,這款漢堡包真的非常的好
吃,炸雞炸的很香脆,再配上菠蘿,香甜可口,十分之愛。
!第二款點了肉醬牛肉漢堡包,這個肉醬就有點像肉醬意粉裏
面的肉醬,搭配在牛肉上非常的好吃。牛肉的熟度也很適中
加上芝士還有番茄一些別的配菜,十分之美味。
我們還點了一款經典的芝士漢堡包,裹面有一個流心醬,再加
上特調的醬汁加上芝士,選了依舊是牛肉。不得不說他家店的
牛肉的質量真的很高,僅僅 70塊錢就能吃上這樣的漢堡包,性
價比絕對是絕佳的。
食包(太子)
太子太子道西139號地下C號舖
2022-12-09 18 瀏覽
Winner burger 食包深信店主是姜濤Fans , 鋪內設有姜濤打卡位Fans們 唔好錯過😆😆 店舖環境乾淨簡潔,開放式廚房,堂食設有兩張高枱!Winner burger 漢堡包 🍔最吸引我嘅係有流心蛋既漢堡🤤必食 #爆漿漢堡包 🤤🤤Wb經典漢堡包🍔$62漢堡扒可選豬或者牛, 今次我揀左牛扒,手打牛扒,肉質鮮嫩多汁,煎得好香口,配搭煎流心蛋,流心蛋真係要小心爆漿,真係好juicy 架, 我流到成手蛋黃😅黑松露煙肉🥓漢堡 $88手打牛扒加煙肉🥓配黑松露醬,好惹味 ,配菜仲有蕃茄,芝士片,生菜🥬,煎流心蛋,個包好足料,食唔停口!🤤加$18 升級套餐 配小食及飲品,兩個包都升左級配蕃薯條及洋蔥圈,即叫即炸,新鮮脆口,仲可以加$5,配搭不同口味醬汁(辣味莎莎醬、辣芝士醬、牛油果醬、黑松露醬、他他醬)📍太子太子道西139號地下c號鋪(c2出口)
Winner burger 食包
深信店主是姜濤Fans , 鋪內設有姜濤打卡位

Wb經典漢堡包🍔$62

黑松露煙肉🥓漢堡 $88

(辣味莎莎醬、辣芝士醬、牛油果醬、黑松露醬、他他醬)

📍太子太子道西139號地下c號鋪(c2出口)
黑松露煙肉漢堡
洋蔥圈🧅
黑松露煙肉漢堡
洋蔥圈🧅
WB經典漢堡
📍太子 WINNER BURGER🍴餐廳類型: 西式 漢堡包.又是太子,今次介紹一家漢堡包店!店內販售的漢堡口味約9種每一款都超吸引人 真的會讓人想來再吃一輪.今次點的兩款都很好吃!🍔WB豬牛薯堡看那大漢堡!內餡料非常的十足 牛肉紮實軟嫩 也非常的大塊 還有煎流心蛋、芝士片、薯餅、生菜、漢堡扒漢堡皮是Q彈的口感 醬料用的剛剛好 吃完完全不膩感同行男生吃完也覺得非常的有飽足感😝兩位女生分享一個也應該夠唷~.🍔四川麻辣雞堡 雞扒很嫩口不乾柴炸到脆黃 咬起來喀滋喀滋口感超棒🤤搭配滿滿的生菜 吃起來很滿足四川麻辣醬的辣度不會太辣 喜歡!.店家主要販售漢堡包 飲品如果吃不飽的朋友也可以升級套餐我們這次則加配了薯條和青山炸雞, 檸檬可樂和紅茶花伝CRAFTEA 蜜桃茶吃完以後只有兩個字可以形容了—[超飽].總括而言整家店的配色十分活潑可愛即叫即製的漢堡真材實料 很滋味溫馨提示:坐位區並不是很多喔堂食的顧客有機會需要有耐性地等位唷
📍太子 WINNER BURGER
🍴餐廳類型: 西式 漢堡包
又是太子,今次介紹一家漢堡包店!
店內販售的漢堡口味約9種
每一款都超吸引人 真的會讓人想來再吃一輪
WB牛豬著漢堡

今次點的兩款都很好吃!
🍔WB豬牛薯堡
看那大漢堡!
內餡料非常的十足 牛肉紮實軟嫩 也非常的大塊
還有煎流心蛋、芝士片、薯餅、生菜、漢堡扒
漢堡皮是Q彈的口感 醬料用的剛剛好
吃完完全不膩感
同行男生吃完也覺得非常的有飽足感😝
兩位女生分享一個也應該夠唷~
🍔四川麻辣雞堡
雞扒很嫩口不乾柴
炸到脆黃 咬起來喀滋喀滋口感超棒🤤
搭配滿滿的生菜 吃起來很滿足
四川麻辣醬的辣度不會太辣 喜歡!

店家主要販售漢堡包 飲品
堂食的顧客有機會需要有耐性地等位唷

2022-12-07
  • WB豬牛薯堡
2022-12-07 25 瀏覽
聽講有間幾出名嘅外賣burger店,就入去試吓啦,原來都有堂食嘅😄,有兩張枱仔😗・ WB豬牛薯堡🍔 ($92)超大個、勁厚身嘅burger 😳女仔個口細啲都食唔落呀🫢🫢呢一個係全店最貴嘅漢堡😆點解呢?因為佢嘅配料真係好多✨✨包括: 蕃茄🍅、煎流心蛋🍳、芝士片🧀、薯餅🥔、生菜🥬、豬牛漢堡扒🐷🐮、WB經典醬🫙,個burger勁大個好足料🫢,佢嘅WB經典醬有少少似千島醬,甜甜地😍幾襯個包,個包同時擁有2塊漢堡扒,啖啖肉咁,好好味😋最正係佢夠熱辣辣,新鮮製作🫶🏻既叫即整🤩🤩一咬落到肉汁爆滿😝好味道🥰🥰🥰・ 黑椒芝士漢堡🍔 ($68)真係要讚下個黑椒醬好好味😳辣度適中,黑椒醬提升左成個漢堡嘅風味🤩雖然呢個包嘅配料冇WB豬牛薯堡咁多,但係對一個女仔來講都夠飽😆😆😆配料包括: 蕃茄🍅、芝士片🧀、生菜🥬、漢堡扒、黑椒醬,佢嘅蕃茄片薄薄地,我都體會到店家嘅用意,因為蕃茄好多汁,會影響到漢堡包皮嘅質地,所以佢先特登切到咁薄,以免影響口感✨而漢堡扒方面,可以選擇豬🐷定係牛🐮,最後揀咗牛漢堡扒,發現佢牛味好出,好好食呀🫢🫢🫢・ 洋蔥圈🧅 (套餐配小食&飲品 +$18)加$18就可以有一個小食同埋嘢飲,都值得加

・ WB豬牛薯堡🍔 ($92)

・ 黑椒芝士漢堡🍔 ($68)

・ 洋蔥圈🧅 (套餐配小食&飲品 +$18)
加$18就可以有一個小食同埋嘢飲,都值得加嘅,因為佢洋蔥圈都好多😳😳😳應該有10幾個,洋蔥圈炸得好脆好香😋😋,配上洋蔥本身嘅甜味,口感很好,味道不錯✨✨

・ 香草藍芝士薯寶🧀🥔 (套餐配小食&飲品 +$18)
見呢個小食比較少有,就揀左嚟試下😍😍原來佢係薯餅入面夾左香草🌿 & 芝士🧀 ,食嗰陣超熱,咬開有煙出💨,見到有芝士喺入面,好好食😚😚😚 真係要試呢個薯寶,唔食都唔知咁正🤣🤣🤣🤣

・ 環境🏡
身為一間外賣店,環境都算好🫶🏻🫶🏻店外用瓷磚切咗一幅畫😎,好可愛好靚😳✨✨由於係外賣店,位比較窄少少同逼,但好在店內乾淨企理😝😝😝,同埋透明度高!因為客人係可以見到廚師係點樣整嘢食㗎👨‍🍳🧑‍🍳,證明佢哋衛生有保證🤓🤓🤓

😋味道4.8/5
🏡環境4.5/5
🍽️服務4.5/5
🙆🏻‍♀️再去4.5/5
總體評分: 18.3/20⭐️
💰總消費: $196/2人(冇加一)
2022-12-07 405 瀏覽
成日經過太子見到Winner Buger都好想試下,今日搵埋男友一齊去食😗店內提供3️⃣張圓桌共6️⃣個座位,牆身貼咗唔少姜濤嘅相,鍾意姜濤的朋友嚟食嘢一定好開心開放式設計可一睹店員做漢堡的過程揀左個清新口味推介同MEGA巨量,加$1️⃣8️⃣轉套餐可選一款小食及一款飲品,樽裝飲品再加$3️⃣除咗漢堡包,小食之外,仲提供兩款熱狗同肉醬意粉🍝==========🔹芝士菠蘿雞堡 $68圓拱形的漢堡包裡夾著翠綠的生菜,淡黃色的菠蘿,炸至金黃色的雞扒及鮮黃色的芝士漢堡包外皮帶微脆,包體鬆軟生菜新鮮,原片罐頭菠蘿帶微甜中和炸雞的油膩雞扒外皮炸至乾脆,肉質嫩滑Juicy油份較重如沙律醬落多少少會令整個漢堡濕潤一點==========🔹WB豬牛薯堡 $92符合其巨量之名,食起嚟有一定難度漢堡包內夾住一片紅番茄,生菜,煎蛋,豬漢堡扒,牛漢堡扒,薯餅及芝士,份量十足蔬菜類新鮮煎蛋帶微燶邊效果,吃到蛋香豬及牛漢堡扒分別帶淡淡豬肉及牛肉味道,口感微彈牛漢堡扒加入少量紫洋蔥以增加口感及味道層次薯餅做漢堡餡夠創新==========🔹水牛城雞翼有2️⃣隻,炸得夠乾身水牛城醬偏鹹及酸,喜歡吃酸的朋友會鍾意==========🔹洋蔥圈炸得
開放式設計可一睹店員做漢堡的過程
除咗漢堡包,小食之外,仲提供兩款熱狗同肉醬意粉🍝
🔹芝士菠蘿雞堡 $68
漢堡包外皮帶微脆,包體鬆軟
生菜新鮮,原片罐頭菠蘿帶微甜中和炸雞的油膩
雞扒外皮炸至乾脆,肉質嫩滑Juicy油份較重
如沙律醬落多少少會令整個漢堡濕潤一點
🔹WB豬牛薯堡 $92
符合其巨量之名,食起嚟有一定難度
蔬菜類新鮮
煎蛋帶微燶邊效果,吃到蛋香
豬及牛漢堡扒分別帶淡淡豬肉及牛肉味道,口感微彈
牛漢堡扒加入少量紫洋蔥以增加口感及味道層次
薯餅做漢堡餡夠創新
🔹水牛城雞翼
有2️⃣隻,炸得夠乾身
水牛城醬偏鹹及酸,喜歡吃酸的朋友會鍾意
🔹洋蔥圈
炸得夠脆口,洋蔥味道可更豐富
==========
整體嚟講價錢唔算貴,漢堡質素還不錯,小食可有進步空間
2022-12-06
2022-12-06 13 瀏覽
Winner Burger 📍太子太子道西139號地下C號舖WB經典漢堡經典漢堡材料有煎流心蛋,咬落去蛋黃汁會流出來,食落塊啖啖肉再加埋啲生菜🥬一啲都唔滯!漢堡包既外皮都好外脆內軟,整體調味都唔錯👍🏻黑松露煙肉牛肉漢堡 平時食黑松露嘅薯條就食得多,第一次食黑松露煙肉牛肉漢堡,材料同經典漢堡差唔多,多咗煙肉氹埋黑松露醬!咬落去生菜新鮮,加埋一齊牛肉一齊食,十分Juice☺️黑松露醬作為調味令到漢堡包嘅層次昇華😍番薯條如果要蕃薯條嘅要加$4,平時有蕃薯條一定會叫,只係加$4超級抵,蕃薯條外脆,而且好甜👍🏻
Winner Burger
📍太子太子道西139號地下C號舖

WB經典漢堡
漢堡包既外皮都好外脆內軟,整體調味都唔錯👍🏻

黑松露煙肉牛肉漢堡

2022-12-05 33 瀏覽
朋友係附近返工 話呢間漢堡包店幾好食 不過堂食得兩張枱 平時都係外賣多 呢晚行過咁啱見到有位 於是入去坐低食😋除咗門口嘅公仔牆 入面仲有大大張姜濤紙板陪你食包☺️🍔WB豬牛薯堡 💰92超厚身😍有豬、牛漢堡扒各一塊 仲有薯餅、煎流心蛋、芝士、蕃茄、生菜😋薯餅好香脆 同啲扒好夾 一次過就可以食晒咁多料 好豐富 不過就要小心隻蛋漏晒出嚟🤭🍔南蠻雞堡 💰72雞堡相對冇咁厚 但雞扒都好大件 同樣有煎流心蛋等配料 醬汁甜甜哋幾好味☺️🌽香草藍芝士薯寶 💰+18薯餅入面包住啲芝士 超好味😋可以大件啲就好🤣🍟甜蕃薯條 💰+18蕃薯條香脆 份量唔算好多 但食完已經好飽🤭🥤汽水

🍔WB豬牛薯堡 💰92

🥤汽水
WB豬牛薯堡
香草藍芝士薯寶
甜蕃薯條
去旺角拎野,順便去太子花墟買野,行到對腳勁攰,跟住俾啲整漢堡包🍔嘅香味吸引住,原來係人氣手工漢堡店,忍唔住要即刻坐低食個漢堡包~舖頭細細,得兩張枱,所以好多人都買外賣。但實在太攰,就等到有位坐低食😋😋😋同朋友各自叫左一個套餐,個包超大,一口係食唔晒🤣🤣好鍾意個包外脆內軟😋😋1.南蠻雞堡🍗🐓炸雞超脆超香口,成個手掌🖐️咁大塊,南乳醬配埋甜醬油,有中西合璧嘅感覺2.黑松露煙肉牛堡🐮黑松露好香,配埋牛肉同煙肉,超惹味,食完仲想再食😋仲叫左薯條同炸蕃薯條,薯條配埋香辣粉特別好味。炸蕃薯條就更出色!脆卜卜,內裏甜甜地,食完又完,全部清晒~~最後飲埋罐汽水,真係超爽~~~啱晒買外賣返屋企,一邊食一邊睇世盃,人生一大享受😎

1.南蠻雞堡🍗🐓

2.黑松露煙肉牛堡🐮
黑松露好香,配埋牛肉同煙肉,超惹味,食完仲想再食😋

最後飲埋罐汽水,真係超爽~~~
啱晒買外賣返屋企,一邊食一邊睇世盃,人生一大享受😎
2022-12-02 14 瀏覽
食包 太子太子道西139號地下C號舖———————————————小食----青山炸雞 ——水牛城雞翼南蠻雞堡 『 芝士片、生菜、炸雞扒、配日式南蠻醬』脆雞堡周圍都有 點解要食佢先南蠻特別脆口 有少少焦巴既感覺 係比較熱氣不過間唔中食下 任性下 享受下美食 唔好理甘多南蠻醬上下都大包圍 creamy and a little bit spicy黑松露煙肉牛堡『 蕃茄、流心蛋、芝士片、 煙肉、牛肉漢堡扒、生菜、配 黑松露醬』黑松露醬 味道夠濃 濃味愛好者可以留意下隔遠遠都聞到好香嘅黑松露味店員整緊既時候 眼光比黑松露味吸引去煙肉脆脆的 牛肉厚度okFresh tomato with Mr.Egg
食包
太子太子道西139號地下C號舖
———————————————

小食----青山炸雞
——水牛城雞翼

南蠻雞堡
『 芝士片、生菜、炸雞扒、配日式南蠻醬』
脆雞堡周圍都有 點解要食佢先

店員整緊既時候 眼光比黑松露味吸引去
煙肉脆脆的 牛肉厚度ok
Fresh tomato with Mr.Egg

2022-12-02 12 瀏覽
呢間係位於太子嘅漢堡包🍔店,餐廳招牌好搶眼。餐廳玩味十足,牆身色彩鮮艷,幾有格調,打卡做背景都唔錯 📸。堂食嘅位唔算好多,建議早少少嚟搵位,亦提供外賣。餐牌有🌟經典漢堡,每個系列都有至少8⃣️個款式👍🏻,獨一無二嘅漢堡口味。有雞、牛、豬,用料豐富,仲提供熱狗餐🤤。套餐配搭百搭,仲可以加配小食同飲品!.我同朋友叫咗兩個套餐,加配埋小食同罐裝汽水🥤.《WB豬牛薯堡》$92 (套餐 +$18) 🍔必食!⭐️⭐️⭐️Mega Size! 餐廳推介😋 勁多材料,入面有牛、漢堡扒、蕃茄、流心蛋、芝士、薯餅😍、生菜、漢堡扒!勁厚勁足料🤩 食嘅每一步都好小心😂 佢個流心蛋同薯餅係成個包嘅精粹!第一次食到漢堡包入面係有薯餅,同個包好夾,勁多層👅《肉醬漢堡》$72 (套餐 +$18) 🥩🍔可以揀配豬或者牛,入面有蕃茄、煎流心蛋、芝士片、生菜、漢堡扒配美式肉醬。肉醬好惹味,份量算多。漢堡扒都好厚身,啲生菜🥬同蕃茄🍅都好新鮮👍🏻《香草藍芝士薯寶》 🧀🥔好香脆,炸粉唔多啱啱好👍🏻 入面充滿芝士😋 《水牛城雞翼》🐔兩隻炸雞翼大大隻,好多肉又好多醬汁👍🏻 好惹味,中辣程度🙆🏻‍♂️

我同朋友叫咗兩個套餐,加配埋小食同罐裝汽水🥤

《WB豬牛薯堡》$92 (套餐 +$18) 🍔
必食!⭐️⭐️⭐️

《肉醬漢堡》$72 (套餐 +$18) 🥩🍔

《香草藍芝士薯寶》 🧀🥔
好香脆,炸粉唔多啱啱好👍🏻 入面充滿芝士😋

《水牛城雞翼》🐔

• 香草藍芝士薯寶
  • WB豬牛薯堡
2022-12-02 8 瀏覽
小店位於太子,主打美式漢堡包🍔 牛、豬、雞、芝士、菠蘿、煙肉、蔬菜樣樣有齊,竟然仲有四川麻辣味😛 超級創新又特別🤩 除此之外亦提供熱狗同多款小食,一定有款啱你心水🙈 店內有幾張枱櫈但主要做外賣,值得一試🥡經典漢堡份量十足~ 估唔到咁大件🤩 配料有漢堡扒、新鮮番茄、邪惡煎流心蛋、芝士片同生菜🥬 漢堡扒要咗牛豬各一💗 牛扒超級無敵juicy,豬肉口感鬆軟,各有千秋,好有驚喜🤤 特別鍾意佢嘅㊙️製醬汁,酸酸甜甜咁感覺無咁油膩~ 另外值得一讚係個麵包,外皮脆身,內裡十分鬆軟,麵包控表示滿足😋升級套餐會包一款小食同罐裝飲品🧃 洋蔥圈炸至脆卜卜,香草藍芝士薯寶幾有特色,薯餅中間夾住藍芝士,可以試試😍 另外加咗個經典熱狗,熱狗腸夠晒大條,皮脆多汁,仲有滿滿嘅番茄同芥末醬,惹味無窮🌭️

2022-11-19 10 瀏覽
一個接一個的會議令人很是疲倦,只有30分鐘吃晚餐,又不甘心吃麥當勞,於是就去了Winner Burger吃有更有特色的漢堡。.即叫即做,十分新鮮,而且漢堡拿上手是有重量的而且是可見得到的層次感,賣相已經十分吸引。而且剛剛煮好的時候是燙手的,所有材料都有豐富的溫度。WB 經典漢堡 / 肉醬漢堡 - 牛肉真的很香,而且肉汁滿滿,原來吃漢堡包也可以如此濕潤。WB豬牛薯堡 (Mega size!) - 一次過滿足兩個願望,其實是三個願望:有豬肉有牛肉又有薯餅,更加有層次感,吃下去的時候更加有挑戰大佬的感覺。.這間漢堡店主打外賣,不過店內亦有數個座位可以坐。方便快捷地又有質素地完成了我們30分鐘的晚餐,繼續前往開會的路。

This is un-BURGER-lievable夜媽媽ot完用好餓!想食burger補補腦,喺時候去呢間太子漢堡包店外賣兩個combo、同事幫襯開佢哋成日大推黑松露煙肉牛堡WB Bacon Supreme w. Truffle Sauce- Tomato, over-easy egg, cheese, bacon, lettuce, handmade beef patty with truffle sauce> 睇下幾豐富:有蕃茄、煎流心蛋、芝士片、煙肉、生菜、手打牛肉漢堡扒配店家嘅黑松露醬。個patty同松露醬幾夾、牛味濃有口感有肉汁唔韌、好似食到啲爽脆嘅洋蔥粒喺裡面,煙肉夠焦香配埋蛋、蕃茄生菜等,食完已諗定下次再encore芝士菠蘿雞堡Chicken Pineapple Burger w. WB Sauce- Cheese, lettuce, pineapple, fried chicken with WB sauce * Combo +$18 with 1 snack & canned drink> 呢款都唔錯、因為有親菠蘿嘅嘢食我都鍾意。炸得金黃嘅雞扒肉嫩既
This is un-BURGER-lievable

芝士菠蘿雞堡

> 呢款都唔錯、因為有親菠蘿嘅嘢食我都鍾意。炸得金黃嘅雞扒肉嫩既厚又香口,仲有芝士片、生菜、厚菠蘿片

升級套餐 +$18
- 1款小食 + 罐裝飲品

炸魚寶
Fish Nuggets

> 小店嘅炸魚水準不俗,炸醬薄身魚肉無炸到乾淨淨有實在口感帶啲嫩。重點係我鍾意食佢哋自己調製嘅他他醬、裡面有大塊醃青瓜,酸酸甜甜簡係炸魚嘅靈魂之窗

薯棗
Tater Puffs