母親節到啦🥳除左母親節大餐之外當然仲要個靚靚蛋糕慶祝啦🎂東海堂推出花々疊.草莓麻糬千層心型花盒❤️外觀靚靚好似一朶大玫瑰花🌹加99蚊仲可以配日系香皂花添🥰母親節收到香噴噴噴又可以存放好耐嘅花🌹媽媽大人一定好鐘意我哋呢個驚喜!拎蛋糕嘅時候已經覺得蛋糕好靚啦🥰表層鋪滿滿士多啤梨!打開包裝即刻聞到好香好濃嘅士多啤梨味😌隨即遞上心意滿滿又香噴噴嘅日系香皂花☺️即刻feel到媽媽大人眼濕濕好感動🤭睇嚟佢好鐘意我哋呢個驚喜❤️打卡影相一輪之後就到食蛋糕環節啦!蛋糕上層有滿滿士多啤梨🍓中層有煙煙韌韌麻糬😋底層有軟熟海綿蛋糕🎂外圍用紅色班戟皮製作玫瑰花造型🌹真係魔鬼在細節先可以做出咁靚又好味嘅蛋糕👍🏻

外賣自取