Poking

2024-05-06 11 瀏覽
今日去上環一日遊❤️終於的起心肝去睇吓 極多人推薦必去既兆成行尋寶😏 收穫豐富之後發現左有間寶藏小店🤣好難得搵到間性價比又高 份量又大既健康打卡餐廳😳建議大家如果有去呢間香薰油舖頭之後可以過去對面食野🤣減肥永遠都係終身嘅事業😏唔知大家有冇發現依加越嚟越開得多 健康高蛋白營養餐廳🥰真係啱晒 健康一族 / 想減肥減脂嘅朋友❤️Tuna the Classic💰$108底方面簡左蕎麥麵+💰$3 做底😋凍上好清新口感好正🤗配咗嘅豐富嘅配菜 有吞拿魚同芒果粒🐟🥭仲有一整個熟啲嘅牛油果同埋青瓜🥒🥑材料食得出好新鮮 勁滿足🤭Moo-Moo Onsen Bowl💰$98底方面揀咗壽司飯配沙律菜🤪 小孩先做選擇😂可以滿足到食菜同食飯既心 叫左小飯都好多🤣呢個飯嚟到嘅時候更加嚇親我😨 成座山咁高🫣配菜有 芒果粒🥭番茄粒🍅洋蔥粒🧅牛腱肉粒🥩 頂頭仲有粒熟咗少少嘅流心蛋😳 但都好正😎牛味好突出同洋蔥 蕃茄粒勁夾😭芒果係好甜個種💯 正呀🤩提子氣泡水跟Set💰$20提子味好突出😆而且唔會太過死甜 都唔錯😘蘋果醋氣泡紅茶跟Set💰$25好少何會有蘋果醋嘢飲😗 第一啖飲落口醋味係比較龍濃 後尾浸紅茶味先慢慢出嚟😝Poki
今日去上環一日遊❤️
終於的起心肝去睇吓 極多人推薦必去既兆成行尋寶😏