餐廳: Kyoto Joe
資訊:

2024-06-12 167 瀏覽
LKF tower 日式餐廳有3寶,fumi/tokio joe/kyoto joe 今次我地揀咗Kyoto Joe,因為睇環境我覺得佢地最有特色Weekend Semi-buffet Brunch $588 由12-3pm,食足3小時每人有一份主食/龍蝦湯磯煮鮑魚/蟹肉甲羅燒龍蝦湯好香濃,加埋磯煮鮑魚好鮮味;甲羅燒有滿滿蟹肉蟹肉鮮甜任食項目:-沙律前菜-刺身卷物-爐端燒-天婦羅-精選甜品主食4選2:鹿兒島A4 和牛肉眼牛扒銀鱈魚西京燒蒜香松露焗龍蝦鹿兒島A4和牛肉限及美國頂級肉股丼物我地揀左龍蝦同和牛,龍蝦係一整尾上已幫你起肉,每一啖龍蝦肉都超彈牙鮮味加埋露松醬味道再提升一個層次!至卡和牛和牛同石板上肉身軟綿入口即溶加上秘製醬汁味道更為惹味沙律/前菜-鰻魚醋物-醃瀆青蘿蔔配魚子盤-泡菜醬八爪魚沙律-日本水雲刺身-甜蝦/帶子/吞拿魚/長尾鯛/油甘魚/三文魚/𩶘魚同象拔蚌刺身 壽司卷-A4宮崎和牛舞茸卷-皇牌香蔥金槍魚腩卷-墨西哥卷爐端燒-宮崎和牛串-宮崎和牛西冷串-鹽燒銀鱈魚串-日本風螺串-北海道豚肉腸-河鰻串-秋葵-蒜頭天婦羅-炸蝦-炸蟹鉗-炸紫蘇銀鱈魚-牛柳-舞茸菇呢兩杯涼茶造型既

每人有一份主食/龍蝦湯磯煮鮑魚/蟹肉甲羅燒

龍蝦湯好香濃,加埋磯煮鮑魚好鮮味;甲羅燒有滿滿蟹肉蟹肉鮮甜

任食項目:

-炸蟹鉗
-炸紫蘇銀鱈魚
-牛柳
-舞茸菇

呢兩杯涼茶造型既野飲,其實係餐廳新出既cocktail: 「龍」 「凰」 兩杯都係用咗茅台酒做base ,黃色係有菠蘿汁/荔枝同柚子 ;綠色就係青檸哈密瓜再加gin ,我自己就鐘意綠色多啲因為個味無咁strong