2024-02-02 77 瀏覽
呢間餐廳充滿地中海風情,環境都係黃色小屋異國世界,岩晒打卡,所以女朋友生日就帶佢黎試下,仲可以3日前訂定生日蛋糕添!我地先食一個green salad,係雜菜沙律配芝麻藑沙律汁,唔同既蔬菜都好新鮮,而且營養均衡,配上有啲咸香酸甜既醬汁,味道更濃,更加清新,更好食😋之後就食一個小食bikini sandwiches,餡料有伊比利亞火腿同黑松露菌醬/水牛芝士。酥脆的三文治包皮外層包裹著細膩既火腿同馥郁既芝士,同樣配上黑松露醬都有另一番滋味,口感層次豐富,非常好味🤤跟住就係主食beef cheap ,係慢煮和牛牛面頰,配上羊肚菌,薯蓉,甜洋蔥燒汁,充滿佐濃郁既口感美味,精選既和牛牛面頰係慢煮過程中慢慢熬制出濃郁肉汁再融入牛肉中,再搭配滑潤既薯蓉同香甜既甜洋蔥燒汁,令人回味無窮😍當然仲要食埋出名既black paella,西班牙墨魚汁飯充滿魷魚,西班牙辣肉腸等美味既食材,搭配上烤燈籠椒同蒜頭蛋黃醬,形成一道色彩斑斕既盛宴,墨魚汁飯既濃郁味道同燈籠椒既香甜爽脆口感相得益彰,又食到墨魚既鮮味,真係不得之了🤩而呢度既生日蛋糕亦係質素好高,超級滿意呀!
而呢度既生日蛋糕亦係質素好高,超級滿意呀!