2024-05-12 76 瀏覽
朋友帶我黎九龍城搵食,呢間餐廳前身係一間懷舊中藥店,中藥店翻身之後變身成為呢間CAFE,我地見到佢保留左好多唔同特式既位置,好似門口既鐵閘都好值得影同打卡,另外仲有入面沖咖啡既位置既中藥百子櫃都有保留度,我地叫左一份全日早餐,入面有好多唔同既配搭仲可以自己再按想食既食物額外再加,我地再加配左一份煙三文魚,煙三文魚會另外再分開碟上,全日早餐個薯餅好香脆,所有食物都係即叫即整,熱辣辣又新鮮,飲品叫左一杯手沖咖啡,自家制咖啡入口好SMOOTH,有D蜂蜜既甜味幾特別,另外,叫左一杯LATTE,個拉花好靚,同埋一份牛肉漢堡包,漢堡包好大份仲配有粗身薯條,呢度好岩同人傾計同打卡,打卡位置都幾多嫁。