2024-01-17 13 瀏覽
近近地同老公過黎朗壹廣場食飯,見到呢間八重洲食堂好吸引🤩就入去試下啦!蟹甲羅配法式麵包👅👅👅👅👅壽司十二貫👅👅👅👅火炙芝士三文魚親子卷👅👅👅👅👅蟹甲羅配法式麵包🥖充滿蟹味的蟹甲羅入面入是蟹膏和蟹肉,仲加埋蟹籽和魚子醬,駛唔駛咁豪華呀!😆不過我鐘意,鮮甜帶有咸香!壽司十二貫大拖羅,中拖羅,赤身,蜜柑鯛,海膽,三文魚子,蔥吞拿魚腩蓉,三文魚醬油漬紫菜卷, 玉子,仲有時令魚生2款,平目和池魚王。💛海膽係我至愛,幼滑又鮮甜,味道又濃厚😋。🩷 蔥吞拿魚腩蓉入口溶化,魚腩的油香味和蔥香味係口到漫延,真心好味!🩵 三文魚醬油漬紫菜卷味道濃郁,啱晒鍾意食濃味嘅我!火炙芝士三文魚親子卷超大塊火炙三文魚,包住醋飯和爆漿芝士🧀,三文魚和芝士嘅配搭非常也,食落去非常美味,三文魚肉質柔軟,芝士又鹹鹹地,滋味十足。

蟹甲羅配法式麵包👅👅👅👅👅
壽司十二貫👅👅👅👅