2024-05-07 0 瀏覽
呢日黎到將南呢間Bistro La Baie 食下野~ 夜晚都真係唔算多人, 我地都坐到卡位, 估唔到佢D 食物都幾高質! 入面既環境都真係姆靚, 店員D 服務都好周到, 見到我地杯冇水就會即刻加水, 見到我地食哂碟上面既野又會幫我地收碟, 服務態度非常好, 又有禮貌! 我地叫左香煎三黃雞配芥末意米飯同黑松露雞湯泡沫, 另外仲叫左法式紅酒燉和牛頰肉配芝士炸蔥薯蓉, 另外仲配多個薯條 等左一陣, 3 樣野食都一齊上枱~ 都幾快手, 薯條夠哂熱辣辣, 同埋係幼薯條, 成條薯條都炸到脆卜卜, 真係好高質! 跟住就係香煎三黃雞配芥末意米飯, 呢個三黃雞煎到個皮勁脆! 我未試過意米當飯食, 食落口感又幾好! 好好味! 佢既黑松露雞湯泡沫令到個飯有好香黑松露味! 令人食完一啖接住一啖! 最後就係法式紅酒燉和牛頰肉配芝士炸蔥薯蓉, 呢個都好高質, 牛肉係一絲絲, 好淋, 好好味, 索哂D 紅酒汁好好味! 個薯蓉都好高賣,夠哂creamy同埋D 炸蔥係上面夠哂有咬口! 呢度將會變成我地既飯堂!