記得食個日係開張第一日,十一點幾上到去已經人頭湧湧,每張枱仲限住坐九十分鐘,所以都知道一定要等返二個鐘先有位架啦。等啊等啊等,最後要成二點幾先入到去+_+。甘辛苦入到黎,早餐又未食,梗係叫盡佢啦!點知睇到其實啲野食都幾貴,所以最後叫左兩樣野算啦。首先要講下個set,有腐皮綠茶拉麵加綠茶啫哩。拉麵就無影相,因為麻麻,所以只係影左甜品。對於綠茶愛好者黎講,覺得小小一杯啫哩已經好好味,加埋上面配個粒白玉,口感好特別!chur完一輪之後我地就轉攻甜品,芭菲!其實係我第一次食芭菲,好大杯,二人食剛剛好。入面既雪糕明明放左好耐都唔溶喎,好神奇!入面仲有好多配料tim,有白玉米通栗子等等,總之正啦!食完之後仲同場加映日本人教泡茶!👏好特別啊,有機會一定要再黎食!