明太子魷魚漬伴三文魚子,香魚甘露煮,水果蕃茄,磯粒貝放埋一碟,係前菜之一,每款少少地,我最中意食明太子魷魚漬伴三文魚子,明太子魷魚唔會太咸,伴住三文魚子,鮮味十足,其他都好好食!另外毛蟹刺身,馬糞海膽配青檸啫喱亦好特別,蟹肉刺身好鮮甜,蟹肉質感好好,同軟綿綿既海膽一齊食,仲有酸酸地既青檸啫喱,成個口感味道都好有層次!而北寄貝,帶子,樽菜亦係一小碟,咸咸地佐亦食到鮮味,幾好!煙熏鰆魚亦係第一次食,真係好濃煙熏味,魚肉亦幾有咬口,都好得意!深海池魚同白身魚薄切都肥美,好鮮嫩,肉質好好,薄薄地都好好食!汁煮八爪魚就酸酸地,八爪魚好有口感,煙煙韌韌,都係幾特別既!壽司八品就有油甘魚,沙錐魚,富山白蝦,拖羅,吞拿魚,金目鯛,赤鯥魚,海膽,最深刻就係沙錐魚刺身,真係第一次食,原來口感咁得意,魚肉好軟綿,另外既白蝦都係好好食,好彈牙,好爽口呀!卷物入面既三文魚都好新鮮,好肥美,好出色既卷物!最後既鯛魚清湯同蜜瓜都係好好食既,最中意係蜜瓜,真係日本直送,好清甜,一流呀!
而北寄貝,帶子,樽菜亦係一小碟,咸咸地佐亦食到鮮味,幾好!

卷物入面既三文魚都好新鮮,好肥美,好出色既卷物!