2023-07-02 236 瀏覽
今次父親節揀左系稻成食,父親節又點少得父親的父親,所以搵左爺爺一齊食飯,同得長輩食飯就當然系揀返啲中菜的特色小菜啦🤝🏻,佢除左京川滬酸菜魚出名👍🏻,好多其他菜色都好好味🤤喱間屯門分店佢門口裝修已經好優雅,伙記招呼好周到,我見經理仲會同食客傾下計,睇下客人有咩需要,問下你意見,爺爺本身唔太食得好辣的,如果你唔知自己想食咩好,不妨開口叫佢介紹一下,問完我覺得佢的介紹好岩我地心水🤝🏻連鎖店嚟講都算很不錯,值得一讚👍🏻我地叫左個2人餐再加餸(如下),個酒釀桂花小丸子,阿囝大讚好味🤤,要下次再黎食🤭唔洗$1000落樓🌟老上海燻比目魚🌟稻城王鴿🌟稻城片皮鴨🌟紫淮山素小炒🌟稻城小籠包🌟酒釀桂花小丸子🌟黃金蝦球配南瓜露筍🌟薺菜豆腐鮮魚羹

🌟老上海燻比目魚

老上海燻比目魚