見到呢間ᴄᴀғᴇ網上預約好快ғᴜʟʟ左😱當日只能ᴡᴀʟᴋ-ɪɴ排左超過1個鐘先入到🥲餐廳期間限定推出ᴍᴏғᴜsᴀɴᴅ聯乘sᴀɴʀɪᴏ主題落單時食物可選擇sᴀɴʀɪᴏ公仔圖案陪襯但果日剩返好少圖案選擇好彩仲有我鍾意的水怪及ᴍᴇʟᴏᴅʏ😍sᴇᴛ ᴍᴇɴᴜ ᴀ 👉 (主食 + 甜品) $168卡邦尼意粉🍝見到ᴍᴇɴᴜ有粉紅卡邦尼但已經賣晒🥹,只可以叫普通卡邦尼意粉,一上枱已聞到陣陣玫瑰花芳香🌹,意粉表面撒上玫瑰花瓣,撈埋一齊食充滿玫瑰香氣,醬汁中含蛋汁及有少量芝士粉,入口帶有流沙感,食落都ᴄʀᴇᴀᴍʏ每一條意粉都沾上醬汁,蛋香雖夠但芝士味不足,但配合煙肉🥓及洋蔥🧅增添口感都唔錯士多啤梨手工千層蛋糕🍰一層層薄薄的蛋皮配上軟滑忌廉,食到淡淡的士多啤梨味,入口充滿層次感,配上少量新鮮的士多啤梨伴碟,酸甜不膩,另外奶凍食落奶味唔夠重,不過食完後奶凍樽可以帶走,填飽第二個胃都好滿足🥰吉列豬扒咖喱蛋包飯🐷🍛平時食開蛋包飯是以蛋包起成漂亮的橄欖形,估唔到今次食係分開上,吉列豬扒唔算太厚,炸到金黃香脆豬扒又唔乾,蛋口感滑溜帶有蛋香,咖喱汁香甜惹味拌飯一流👍食物水準好好,但公仔圖案全部都係紙牌,感覺有啲失望
見到呢間ᴄᴀғᴇ網上預約好快ғᴜʟʟ左😱

士多啤梨手工千層蛋糕🍰
士多啤梨手工千層蛋糕

吉列豬扒咖喱蛋包飯🐷🍛
吉列豬扒咖喱蛋包飯

食物水準好好,但公仔圖案全部都係紙牌,感覺有啲失望🥹,全單消費滿$200以上隨機送主題襟章1個,店內有好多周邊家品和卡通精品購買,仲可以買代幣抽閃卡,身為粉絲們唔好錯過買返去留紀念🤩

2024-06-22
卡邦尼意粉