之前見某網絡平台做promote,買咗3個大人一個小朋友,合共618蚊。去到現場要補加一收費(俾cash 110蚊)。5月1號揀選咗十二點半至兩點半時段,早咗少少嚟到,但係餐廳服務員一定要十二點半先至開閘,門口出面細細嘅走廊位,迫滿曬等候嘅客人,但係職員都唔變通一吓,畀人早少少入內等, 沙甸魚嘅感覺,真係好似難民營咁。 我哋入到去發現 店舖比較細, 座位好逼夾,用qr code點餐,有豬牛雞、 海鮮、熟食、麵食, 飲品就自己拎,大約有around十款飲品,有一兩款係有酒精。啲食物質素都ok,海鮮都新鮮,又有蠔同埋帶子, 魷魚等等。 上菜時間就耐少少,平均你都要等十分鐘才收到你order嘅食物, 臨尾每人有一支雪條。職員都好勤快, 大致上服務都ok, 美中不足嘅係 店內真係好大油煙,成間舖矇查查,充滿曬煙,冷氣又唔多夠,熱騰騰咁 。 總括來講,食物係ok,但係環境配套就真係一般 ,人均消費180蚊 cp值just so so.