第一☝️次去JAJA high tea,仲夏果漾下午茶☕️($428)。之前bookmark咗皓耐,不過太遠,又剩係食素,而家先有機會🤔。Walk-in都有位,1430開始,坐入面位有d焗,掉返出嚟大廳,落咗order就周圍打卡,有大熊仔🐻公仔🧸,又有花花,又有影相📸機,打完差唔多食得。有一盤嘢食,唔多。提生糙米壽司🍣,麻麻,韓式素肉撻,一般,野菌芝士酥,暖暖地幾好食😋,英式鬆餅配玫瑰🌹士多啤梨🍓果醬及奶油🧁忌廉,呢個暖暖地,好好食,個忌廉啱我,加埋玫瑰🌹醬都襯。最後上一大個乾冰透明波,原來係繽紛熱帶🌴水果鬆餅🥞,皓多煙,皓夢幻,打卡一流,一大件鬆餅🥞,上面有cream士多嚟梨醬同水果有士多啤梨🍓、奇異果🥝同菠蘿🍍,皓飽。餐飲熱latte同凍檸茶,latte一般,簡單拉花,等咗半個鐘先有
仲夏果漾下午茶☕️
熱latte