2024-04-15 57 瀏覽
-想講安平燒肉無論係環境定野食都比左好好既印象比我🥳🥳環境光猛 上菜速度快 野食都好高質 正呀😝今次就食左120鐘任食澳洲M5和牛吃到飽套餐💰$418+😘 因為點左澳洲M5和牛套餐, 所以一坐底 店員好快就會送上每位一客兩件嚴選牛舌芯😳食落彈牙 香口 好好味😋(PS 如果之後再叫就要追+$$) 燒緊D肉仲未食得個時, 一定係瘋狂叫熟食🤣套餐入面都包左唔小既小食炸物, 例如:炸柯卷、鹽酥雞、章魚燒等..😍同埋我好驚喜佢都有幾多特別 而出面d燒肉任食冇既小食🤩黃金泡菜 金沙脆玉苦瓜 涼拌小黃瓜🤓另外好值得一提係有烤魚干 大癲 可以自己燒黎食 勁香口🤤 黎到重點部份!!!! M5和牛 肉既部份啦❤️‍🔥M5和牛、牛小排、牛舌、牛肩肉、牛腹肉、牛板腱、牛腸等😆我地瘋狂n call 同超級推薦既肉種就係 澳洲M5和牛同埋牛小排💯😆食落肉味會比較香濃,牛味濃郁又柔嫩 油脂又唔咁重 加上雪花平均分佈 入口即溶😚 其實本來冇諗過連d海鮮都咁高質😉同埋種類都好多🤪有烤帆立貝,爽彈虎蝦,鹽蒜燒生蠔, 屏東燒魚腹等等😗虎蝦真係世一 極新鮮同彈牙 又大隻食得好滿足🙂d海鮮全部都非常新鮮,size又巨型🤩 最後既
想講安平燒肉無論係環境定野食都比左好好既印象比我🥳🥳
環境光猛 上菜速度快 野食都好高質 正呀😝
今次就食左120鐘任食澳洲M5和牛吃到飽套餐💰$418+😘

食落彈牙 香口 好好味😋(PS 如果之後再叫就要追+$$)

燒緊D肉仲未食得個時, 一定係瘋狂叫熟食🤣
同埋我好驚喜佢都有幾多特別 而出面d燒肉任食冇既小食🤩
黃金泡菜 金沙脆玉苦瓜 涼拌小黃瓜🤓
另外好值得一提係有烤魚干 大癲 可以自己燒黎食 勁香口🤤

黎到重點部份!!!! M5和牛 肉既部份啦❤️‍🔥
M5和牛、牛小排、牛舌、牛肩肉、牛腹肉、牛板腱、牛腸等😆

其實本來冇諗過連d海鮮都咁高質😉
同埋種類都好多🤪
有烤帆立貝,爽彈虎蝦,鹽蒜燒生蠔, 屏東燒魚腹等等😗
虎蝦真係世一 極新鮮同彈牙 又大隻食得好滿足🙂
d海鮮全部都非常新鮮,size又巨型🤩

最後既甜品簡左Häagen-Daz雪糕😳
叻外仲燒左好特別既台灣小枕頭(麻薯)😝
一邊燒一邊睇到佢慢慢脹起 勁好治療,又好食🥰

安平燒肉
📍眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓