2024-05-06 19 瀏覽
隱世茶寮山水茗茶 自助茶居感覺幾有詩意,我相信行山人士對彩龍都唔陌生,佢哋主要做屋村嘅客人,而且全自助形式,反正飲開茶其實都唔陌生,有陣時要嗌人都幾麻煩,對於呢類型自助形式嘅經營方法,我覺得都幾適合喺呢度出現 所有嘢都標示得好清楚,大大隻字話俾你知,佢係豉油呀! 🤣 相當可愛介紹咗甜品先,我覺得佢哋嘅甜品都幾好食,我哋叫咗芝麻卷同埋椰汁馬豆糕,唔知係咪因為水源唔同呢,幾清新個喎,佢哋嘅甜品! nice 😘之後再嚟就叫咗春卷,粉果,西洋菜,排骨飯,特別需要提及嘅係佢哋嗰碟西洋菜,真係有啲太大碟 🤣 , 一次過補充返晒幾日嘅份量, 而西洋菜係呢一間酒樓嘅特色嚟,所以如果經開不妨試一試
隱世茶寮

山水茗茶 自助茶居