2014-06-24
前排,我係網上見到我朋友既相簿內有超得意既三眼仔拉花咖啡,所以我好直接問我朋友係邊度發現哩間cafe,而我二話不說噤叫左我另外兩位朋友一齊去試同潮聖下 我地係提早三日打去訂位,其實都好少cafe會有訂位服務,不過我覺得幾好。本身訂左晚上八點半,但因為我有個朋友當日臨時黎唔到,我地唯有下午打去改時間為晚上八點半,但我地七點九去到,個侍應竟然同我講我地係訂八點半,唔係八點,我真係覺得有點無奈,為何我地更改既booking無update到? 我地唯有係附近行下等佢既來電啦,終於打黎入左去坐低,我地每人叫左各一樣主菜同飲品,另加一個小食,我認為係剛剛好,可能我地大食啦 墨汁帶子意粉 - 唔夠味,帶子麻麻地什菌意大利飯 - 唔夠汁,d飯有d散什菌蕃茄焗豆多士 - 無特別...三眼仔&Mike green tea latte - 濃烈綠茶味,口感較"結"身Bear latte - OK!整體我覺得除左影相有美感外,個人認為唔叫好食同埋有點不值,同埋我地坐既座位枱係一張大長枱,但左右已經有一至兩枱人,我覺得無乜空間感同有點迫。
墨汁帶子意粉 - 唔夠味,帶子麻麻地
什菌意大利飯 - 唔夠汁,d飯有d散
什菌蕃茄焗豆多士 - 無特別...
Bear latte - OK!
題外話/補充資料:
如果walk in, 真係無了期噤等,因為侍應唔會催人走,所以最好提早訂位。