餐廳: 麻辣風雲 (京都廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
🥘 酸菜魚 $268一嚟就介紹主角酸菜魚🤪‼️好貼心嘅位係連麻同酸都可以自己揀level🥹因為我唔太食得辣嘅關係就嗌咗少辣少麻🤏🏻見左右隔離全部都叫呢盆就知幾受歡迎🥳酸酸麻麻嘅感覺好正🥰魚塊鮮嫩滑溜 而且冇骨值得加分🤩仲有寬粉 質地較淋身完全唔難咬😚之前食過咬到牙鉸痛都咬唔斷嘅🤣最索汁就係豆卜😋 一咬落去咇哂啲汁出嚟嘅感覺回味無窮🤫-🚢 炸饅頭 $58架船嘅造型賣相實在太出色了😍上碟嘅時候船底仲有煙出 勁型🤩💨食完會懷疑佢係被川菜耽誤嘅炸饅頭店😎MVP不服來辯 唔怪之得咁多人推介🥳外皮炸到金黃香脆 裏面鬆軟🤤點埋煉奶真係超超超級好食🫶🏻打卡able + 味道一流📸價錢仲要一啲都唔貴 抵食之選🌟-🧄 蒜泥白肉卷 $68係滿滿嘅蒜泥😻一上碟好大陣蒜香味飄過嚟🤤會話好鐘意佢嘅白肉 幾爽口👍🏻雖然有好多紅油喺底但完全唔辣😯而且成碟都唔會太油膩🧐好適合唔食得辣嘅大家😆-🐔 花雕醉雞 $98另一個被耽誤嘅菜式一定係醉雞‼️酒香味極重極濃🍶每一啖都夾雜住好香濃嘅花雕味🤪慢慢滲出嚟好入味 醉意十足😳 雞雖然有骨但依然好嫩滑🤩細細碟啱哂兩個人share😙或者獨食都可以des🤭🤭🤫-🦐 黃金蝦 $188鹹蛋味
🥘 酸菜魚 $268
回頭度:🐽🐽🐽🐽
價錢:🐽🐽🐽🐽
💰人均消費:$100-$200
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場5樓
🗺️ 5/F, Kyoto Plaza, 491-499 Lockhart Road, Causeway Bay
炸饅頭
酸菜魚