2015-02-25
呢間一定要預早起碼半個月book位。環境好舒服,但大多係bar台位,唔算太好坐。雖然佢menu 唔只得 food art ,但原則上個個黎到都target呢個。畫food art 前職員會先問你有冇對食物敏感,之後職員會一路畫一路介紹有咩味既食物。另外,餐廳會特登安排飲用水杯同隔離唔同形狀,等食客唔會同分錯,畫art時收起水杯又會通知食客...好多detail位睇得出非常細心!畫到一半,已經覺得好靚!你想自己唧朱古力都可以向職員要求,服務態度好好。到主菜la ...雪糕! 職員囉個雪糕盤出黎,睇住佢倒雪糕入去,由liquid狀變成固體,好得意呢!好欣賞職員對手擺喺負百幾度既盤度攪勻,好專業!完成品,每張台設計都唔同架!我自己覺得個chocolate mousse 同個雪糕幾好味,其他就不過不失啦,我食得淡少少,所以覺得大部份食物偏甜。我估食物唔算係貴價食材,但以呢個價錢同服務絕對係抵食。如果帶甜品愛好既朋友黎試都幾驚喜。不過呢個係二人份量,多過兩個人黎就唔建議喇。近鏡另外每人有杯free drink,我點咗杯牛奶,味道一般般但睇得出製作有心思。我朋友就叫咗lavender tea。因為
環境好舒服,但大多係bar台位,唔算太好坐。
近鏡
另外每人有杯free drink,我點咗杯牛奶,味道一般般但睇得出製作有心思。我朋友就叫咗lavender tea。因為食完都幾滯,建議大家叫茶會好啲。