2017-02-02 288 瀏覽
放工後約咗朋友去銅鑼灣行街同埋食好野~好彩一早訂咗位,七點過後越黎越多人~呢間餐廳裝修得令人有種休閒既感覺,正好俾我同朋友舒舒服服咁邊吹水邊食野威靈頓三文魚配檸檬刁草汁 - 一層薄而鬆脆既酥皮包住嫩滑既三文魚,食落外脆內軟,檸檬刁草呢個汁本身都好清新,三文魚沾上個汁,更令鮮味提升~另外不得不提既係佢個配草~沙律食得多,但今次佢配個士多啤梨醬真係好少食,個醬令啲菜變得酸甜,我都忍唔住食清 ~意式香草雞翼 - 雞翼焗得恰到好處,香草味都入晒雞肉到,肉質唔會太韌,咬落仍有肉汁~太陽蛋煙三文魚 - 係出面好少見成隻生雞蛋放落pizza到,一開頭都只係抱住乜都試既心態去叫,但出到黎既效果居然令你有驚喜~薄餅餅底好脆,pizza既面仲佈滿芝士,本身煙三文魚既味已經好香,再加上生雞但令成個pizza 上面既三文魚變得更滑~最後仲有好特別既朱古力茶,雖然飲落朱古力味唔太重,但聞落就有好濃既朱古力香味~

威靈頓三文魚配檸檬刁草汁
意式香草雞翼