今日返老爺奶奶屋企食飯🤭知道佢地最鐘意食炸雞pizza!所以我呢個乖乖新抱仔梗係要加餸啦!特登收工嚟到馬鞍山買外賣大餐返去大家齊齊享用😋地理位置都幾易搵到!馬鐵站B出口行5-6分鐘就到啦!🍗五味炸雞 $239呢盒炸雞店長推薦👍🏻大大盒炸雞有齊晒5隻味🧀雙重芝士🧄洋蔥蛋黃🍯蜜糖芥末🌶特色甜辣同原味每款都好好味😋而且CP值好高⭐️一盒夠晒5個人分黎食🍗雞肉大件而且脆粉比例適中!即叫即炸食嘅時候仲熱辣辣㗎🔥🍕12吋韓式烤肉Pizza $169食炸雞之外🍗當然要試下佢嘅韓式烤肉pizza啦🍕個餅底初頭見佢似薄批以為會好脆口!但原來佢又幾煙韌食落幾特別👏🏻韓式烤醬同個pizza餅底好夾👍🏻鐘意食pizza嘅老爺大讚好味🥰🥓煙肉炒年糕 $128我自己就最鐘意呢款煙肉炒年糕🥓個辣醬好道地而且入面有腸仔又有年糕😋腸仔脆皮年糕煙韌🤤辣醬唔太辣仲甜甜地🤭越食越惹味!🥟韓式煎餃(8隻) $88韓式煎餃個餃子皮幾卜卜脆!老公仔話佢幾鐘意佢個醬汁😋咸甜咸甜咁幾解膩👍🏻整體唔錯!即叫即整真係冇得輸🔥拎外賣沿途返去都聞到香噴噴嘅炸雞pizza味🍕除咗外賣之外堂食座位都好舒服!下次可以encore再嚟試下其他新味炸雞先

🍗五味炸雞 $239

🍕12吋韓式烤肉Pizza $169

🥓煙肉炒年糕 $128

🥟韓式煎餃(8隻) $88

即叫即整真係冇得輸🔥拎外賣沿途返去都聞到香噴噴嘅炸雞pizza味🍕除咗外賣之外堂食座位都好舒服!下次可以encore再嚟試下其他新味炸雞先🍗
外賣自取