2018-02-14 546 views
7點去到得我一枱人叫幾串串燒都要等勁耐 串燒就難食到癲 串串都勁多粉似食粉多d 又唔會問你要唔要辣 自把自為落哂辣粉後尾埋單走左 計返轉頭收多左幾蚊我敢講e間係我食過最難食既一間唔會有下次 免費都唔會食
7點去到
得我一枱人
叫幾串串燒都要等勁耐
串燒就難食到癲 串串都勁多粉
似食粉多d 又唔會問你要唔要辣 自把自為落哂辣粉
後尾埋單走左 計返轉頭收多左幾蚊

我敢講e間係我食過最難食既一間
唔會有下次 免費都唔會食
今晚同朋友两个人去,不到11点两个人坐下,天气很冷风又很大,本来只是想简简单单吃个几样回去休息,等了将近一个小时才上上来,中间反复催了几次,冻到整个人都要僵了,我们说能不要的就不要了,最后火速,一分钟,把没上的四季豆和芝士丸给我们了,四季豆糊了的同时没熟。芝心丸大概就是加热了一下,还都是温的,在超市买好丢微波炉加热五秒都比这好。土豆三片九蚊钱如图,又咸又干又糊。所有的东西,从肉串到蔬菜,除了烤糊的碳味,咸味和孜然味就不剩什么了,而且非常非常咸。其实我很好奇这么冻的天气,这么差的条件,这么慢的速度,这么难吃的东西店家是怎么好端出来的。我真的奉劝各位,除非想挑战自我,不要到这家店来吃饭!
三片土豆
2017-12-08
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$60 (Last Night Supper)
本身想食美味佳,但好多人驚有排等所以去左食哩間串燒王。我地3個人去食。1.食物等候時間長達一小時由夜晚10點幾開始坐低叫野食,第一轉叫個蒜蓉茄子,等左半個幾鐘上黎話搞錯,隔離個枱既先岩,同我地講下一個就係我地。佢既下一個係連後面個枱都上左我地個枱都未上黎。再堡之後等左差唔多成個鐘先上番個茄子俾我地。2.服務態度非常差去到23:40分我地落第3轉野食,都已經唔知落左咩。到左12:15分 我地準備走 因為佢仲有野未黎 ,咁就同個男(負責人)講,我地未黎既野食唔要,我地趕住走(趕住坐尾班車)!佢話等多陣好快黎,咁又係等。再催,我話唔要喇我要埋單,即刻睇爭咩即刻俾哂啲野食俾我。咁我地其中一個人走左我地食唔哂都諗住帶走。執整好哂,俾哂錢諗住走啦。無啦啦又送多兩碟野食黎話我地後尾叫。我地話都已經俾哂錢同講左未黎既都cut左單,佢地就要求我地要俾埋錢。佢攞張單黎,已經係差唔多成個鐘前落既野食,到我走個刻先送上黎。我地當然唔會俾錢,因為我地20分鐘前已經埋左單講好未上既cut左佢,佢個男職員話我佢地岩岩張單先送到入去整出黎,之前睇唔到,咁我當然話關我地咩事,哩啲係你地既責任黎。最過分係單上面除左聖子同

本身想食美味佳,但好多人驚有排等所以去左食哩間串燒王。
我地3個人去食。

1.食物等候時間長達一小時
再堡之後等左差唔多成個鐘先上番個茄子俾我地。

2.服務態度非常差

去到23:40分我地落第3轉野食,都已經唔知落左咩。
我地當然唔會俾錢,因為我地20分鐘前已經埋左單講好未上既cut左佢,佢個男職員話我佢地岩岩張單先送到入去整出黎,之前睇唔到,咁我當然話關我地咩事,哩啲係你地既責任黎。最過分係單上面除左聖子同帶子其他個幾樣我地都冇叫過。之後仲鬧番我地轉頭。真係嬲到一個極點!
之後講唔掂數後尾仲話我地埋完單再加單!之後就想走數。
張單清清楚楚寫到明23:40我地落單,我已經勉為其難等左接近35分鐘,都算,張單落到佢送到黎已經一個鐘後既事。唔知點解都仲可以屈我地埋單仲要落單,講到好似我地錯哂咁。咁起初我都同佢講清楚要埋單未黎既都唔要。佢自己都幫我計好哂整好哂埋哂單。
之後嘈多兩嘈就話只係需要俾帶子同聖子錢。
本身都覺得好諗住俾,點知個男職員又嘈話我地埋完單又加單,態度極差。之後我地同個女職員講本身都想俾,依家$1都唔會俾,講到我地錯哂咁,佢地冇責任!
佢話佢地入單慢,咁關我咩事?我已經埋好咩單俾哂錢。
之後嘈得西利有警察黎,我就話唔介意警察黎評理,佢地又話唔洗同唔好。

其實真係好嬲,開開心心同朋友食餐飯就俾佢地咁既態度同速度影響哂。

所以大家千其唔好再去哩間野!
差到不得了!
簡直俾錢買難受!
雖然我都體諒佢地忙同多人,但我每樣野都等左成個鐘我都仲冇發脾氣好聲好氣同你講野,個男職員仲要屈番我轉頭。我係真心嬲到震!

仲要我地平平無其最貴都係食左2隻帶子同佢後來逼我地要帶走個2隻帶子同聖子,其他都係普通既肉同蔬菜。都食左我地每人$226!
夾埋成張單用左成$6xx!
哩個價錢我食到餐放題自助餐
仲洗係街邊坐係馬路食串燒同食氣咩!

所以係以後都唔會再去哩間野度食野同受氣!

最後個個女職員話叫番佢地道歉我先俾!
仲要連廚房個個都鬧人!話唔要就唔好叫啦!我叫左已經差唔多一個鐘你先黎,仲好意思同人講等20分鐘就可以!真係冇諗過上得咁慢,又貴又唔好食仲要咁差既態度!佢間野就賺到笑,我地就嬲到喊!
哩間野真係不可一不可再!
簡直係過份!
第一次食野咁受氣,第一次要寫食評就係因為食左哩間野!
2017-10-27
Waiting Time
6 Minutes (Dine In)
$230 (Last Night Supper)