2023-02-22 23 views
而家BBQ已經唔係局限要喺室外,最近見到好多人介紹呢間室內任食串燒,放假就帶埋兩個寶寶一齊去🤗放題時間係120分鐘,時間充足,串燒擺上燒烤就自動轉,基本上唔洗睇火,真係好方便👍🏻小朋友都識用豬、牛、羊、雞、蔬菜一應俱全,豬肩胛、和牛粒、燒雞皮,呢啲平時少見啲嘅都有,尤其特別推介豬肩胛,燒到半熟嘅時候,我塗啲泰式醬汁,再加少少孜然粉,見到再轉顏色就食得,肉質入口爽滑,好有風味!唯一要睇火嘅係棉花糖,見到變少少色就要攞走,如果唔係會成嚿跌落去😂小朋友至愛呀,我哋都燒咗好多轉!

2023-02-20 34 views
今日同朋友去旺角食放題,💗嚟左呢個特別嘅旋轉bbq放題,🥹啲嘢食好豐富,好多選擇,食得好滿足‼️✨Happy Hour $208 per head7:30前離座就係happy hour啦!👍🏻可以任食120分鐘,夠曬皮🤤🤤💗食物選擇有好多,豬牛雞各自都有幾款,菜類,海鮮類,同丸類都應有盡有‼️😋最重要嘅係呢度都有bbq必備嘅棉花糖😍😍🧸真係咩都有吖🥹當然啦,食物質素都唔錯,有澳洲和牛,幾推介‼️因為佢係轉轉咁燒,地獄廚神都唔驚燒焦,所以燒出嚟嘅都好好食架🥰🔥

✨Happy Hour $208 per head

2023-02-20 23 views
串Grill聽日朋友就離開香港喇😞約左今晚食飯,特意簡左間可以坐耐d傾下計嘅餐廳🍴所以我地簡左食串燒自轉放題💁🏻‍♀️😆……….我地都係第一次食自轉串燒🍢,又真係幾岩懶人🤭又幾方便。時間又夠長,限時120分鐘⏳餐廳又唔會催客人走🍢剛去到,職員就會過黎先講解一下醬汁,手機落單,飲品可以去雪櫃攞。基本上咩飲品都有,都幾多選擇,我唔飲甜野,亦有無糖茶,想飲甜野又有健康嘅選擇:豆漿、燕麥豆乳、0卡汽水🥤……….串燒方面,基本上咩都有,手機點餐亦好清晰,有分🐥、🐮、🐷、海鮮、蔬菜🥬、甜嘅選項,好方便。我同朋友分開各自點餐,但都無漏單,上菜亦好整齊👍🏻我同朋友都有各自最鍾意嘅幾款串燒🍢包括:綿花糖、雞蛋仔、雞軟骨、燒賣、魚肉年糕都係我地叫得最多嘅串燒😆😻……….醬汁方面,餐廳嘅醬汁都幾特別,有柚子醬、魚露,更有能配合生酮飲食嘅醬汁😌地點方面,係方便,近油麻地站🚉……….
串Grill
……….
我同朋友分開各自點餐,但都無漏單,上菜亦好整齊👍🏻
我同朋友都有各自最鍾意嘅幾款串燒🍢
……….
地點方面,係方便,近油麻地站🚉
2023-02-13
$208 (Dinner)
  • 棉花糖
  • 雞軟骨
  • 魚肉年糕
  • 雞蛋仔
2023-02-20 27 views
位於旺角的樓上串燒燒烤餐廳,放題形式,限時120分鐘,分不同時段入座收費。以手機掃二維碼下單及加單,非常方便。食物款式有多達30-40種。食材分為豬、牛、羊、雞、 海鮮 、香腸、丸子、 蔬菜及甜品。串燒全部沒有添加調味料,主要由食客自行調味。桌上有有辣椒粉、孜然粉、椒鹽粉、胡椒粉、海鹽、燒汁、魚露、柚子醬。下單後,廚房已經預先串好,只需把串燒放上燒爐,每串就會卡在齒輪上自轉,食物又不會燒焦,容易操作。有別於一般串燒/燒肉店,連油煙味也不強勁,衣服都沒有沾滿油膩燒肉的味道。肉類:豬、牛、羊、雞牛有和牛牛柳、牛柳粒、西冷、牛舌等都有;豬有豬五花、豬肩胛、豬大腸等;羊則有卷肉;雞有雞軟骨、雞翼、雞卷肉等。海鮮:多春魚、鯖魚、蜆肉三款海鮮,魚類為主,多春魚滿滿的魚籽,燒得很乾身脆口。蜆肉細細粒串在一起。甜品:棉花糖、菠蘿、雞蛋仔棉花糖燒至半溶狀態,更加甜。雞蛋仔跟平日吃的一底不同,是一粒粒橢圓形燒得脆口,內裡軟綿綿。腸:台灣腸、芝士腸、廚師腸黑椒味的台灣腸,外皮燒至爆脆,內裡肉汁滿滿,充滿台灣街頭小食的味道。丸:墨魚丸、豬肉丸、魚蛋、貢丸除了丸類,還有魚肉年糕、蝦卷、燒賣、魚片頭。蔬菜:秋葵、
肉類:豬、牛、羊、雞

牛有和牛牛柳、牛柳粒、西冷、牛舌等都有;
海鮮:多春魚、鯖魚、蜆肉

甜品:棉花糖、菠蘿、雞蛋仔

腸:台灣腸、芝士腸、廚師

丸:墨魚丸、豬肉丸、魚蛋、貢丸

除了丸類,還有魚肉年糕、蝦卷、燒賣、魚片頭。
蔬菜:秋葵、甜薯、翠玉瓜、冬菇、車厘茄

除了肉類外,蔬菜加點調味粉再燒烤過,也相當惹味。
飲品類:
出面自行拿取的任飲飲品,罐裝、支裝飲品都有,有凍檸茶、無糖茶、汽水、豆漿,選擇多元化。
2023-02-19 30 views
星期六的中午,想帶媽媽去試試她未食過的菜式,突然想起串燒放題,於是來到久違的串燒專門店,任飲任食不用趕時間✏️位置(9/10):彌敦道商廈,四通百達✏️環境(8/10):抽風不錯,景觀開揚✏️衛生(8/10):擺盤整潔,感覺衞生✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜夠快✏️食物(8/10):肉類蔬菜,選擇充足🌟串燒放題(星期六日及公眾假期1500前入座)- $198/位串燒是掃碼下單,食物會預先插入鐵串,然後侍應用木盤上枱,串燒需自行放上有轉輪的烤爐上燒,食完的鐵串要放入專門鐵筒,乾淨衞生可選擇的食物分別有豬、牛、雞、羊、腸、海鮮、丸、蔬菜及甜品,然後有飲品櫃放有多款汽水及支裝飲品,選擇夠多,120分鐘任飲任食豬:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛及豬大腸牛:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌及美國牛肋腩雞:雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮及雞卷肉羊:羊肉卷腸:芝士腸、廚師腸及台灣腸海鮮:蜆肉、鯖魚及多春魚丸:魚片頭、墨魚丸、貢丸、魚蛋、蝦卷、魚肉年糕及燒賣蔬菜:豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯及秋葵甜品:棉花糖、原味雞蛋仔及菠蘿個人最推薦M6和牛牛柳、豬大腸、雞卷肉、羊肉卷、台灣腸、多春魚、魚蛋、秋葵

✏️位置(9/10):彌敦道商廈,四通百達
✏️環境(8/10):抽風不錯,景觀開揚
✏️衛生(8/10):擺盤整潔,感覺衞生
✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜夠快
✏️食物(8/10):肉類蔬菜,選擇充足

豬:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛及豬大腸
牛:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌及美國牛肋腩
雞:雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮及雞卷肉
羊:羊肉卷
腸:芝士腸、廚師腸及台灣腸
海鮮:蜆肉、鯖魚及多春魚
丸:魚片頭、墨魚丸、貢丸、魚蛋、蝦卷、魚肉年糕及燒賣
蔬菜:豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯及秋葵
甜品:棉花糖、原味雞蛋仔及菠蘿

個人最推薦M6和牛牛柳、豬大腸、雞卷肉、羊肉卷、台灣腸、多春魚、魚蛋、秋葵及菠蘿,可以自行加入五香粉、孜然粉等調味,整體味道不錯,值得多試幾款,體驗一下自助串燒的樂趣

🏠串Grill自助燒烤專門店 (譽發廣場)
📬地址:旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
2023-02-18
$218 (Lunch)
2023-02-17 59 views
估唔到第一次寫食評,就要俾一星🥲食物質素低,勁重雪味!羊肉蘇味勁重,牛肉完全唔係佢所講嘅M6?雖然都預咗咁樣嘅燒烤方法一定有排燒,但係估唔到燒完出嚟勁乾身!佢所謂嘅燒汁無味,最好味係孜然粉㗎喇佢仲有泰式汁同埋柚子醬只適合2個人黎食,都起碼可以夠時間食飽兩個人!見到其他枱有6個人,買單嘅時候都同個侍應講食唔飽😂😂重聽到佢哋話好難食😔😔唯一覺得要讚嘅係有ha haagen dazs最黎重講係打電話嘅時候,明明話$248 之後最後埋單,$278話入座時間要9:30之後先係特價唯有怪自己唔問清楚唔會再有下次,亦都唔推介如果$600我寧願去食漢和都冇咁嬲
估唔到第一次寫食評,就要俾一星🥲

食物質素低,勁重雪味!
羊肉蘇味勁重,牛肉完全唔係佢所講嘅M6?

佢所謂嘅燒汁無味,最好味係孜然粉㗎喇
佢仲有泰式汁同埋柚子醬

唯一覺得要讚嘅係有ha haagen dazs

最黎重講係打電話嘅時候,明明話$248
之後最後埋單,$278
話入座時間要9:30之後先係特價
唯有怪自己唔問清楚
唔會再有下次,亦都唔推介

如果$600我寧願去食漢和都冇咁嬲
2023-02-17
2023-02-16 367 views
[ 串Grill 自助燒烤專門店 ]店舖最大賣點喺可以輕輕鬆鬆燒烤,你只需要得閒望下d串燒,差唔多熟就食得喇🤣絕對喺懶人之選🤭✿ 120分鐘任飲任食 (15:00前入座)星期六日及公眾假期: 大人$198/位,小童$108/位牛肉類🥩美國牛肋腩油花適中,肉質鮮嫩多汁,好適合燒烤;牛舌爽口多汁又帶油脂香,再加埋店舖特製嘅醬汁,美味可口。豬肉類🐷荷蘭豬五花油脂較多,口感軟嫩,好適合燒烤食,燒烤後加少少鹽已經好好味👍🏻;豬大腸乾淨,冇異味,烤起來特別香。雞肉類🐔燒烤點少得燒雞,最喜歡燒雞皮😍含有豐富膠原蛋白,加少少孜然粉,食完一串又一串;雞翼係適合任何場合,燒完除左有煙熏味,又香脆;雞腎非常爽脆;雞軟骨脆咯咯又香口,呢個都係燒烤之中必叫嘅😛蔬菜類🥦🥬🥒食完咁多肉肉食吓蔬菜先,種類大概有五至六樣,例如冬菇、翠玉瓜、雞脾等,蔬菜都比較新鮮。總結🫦真係係不費吹灰之力既燒烤😝,岩哂我呢啲懶人又鐘意食燒烤嘅人。自助形式,款式種類多到食唔哂。另外有齊哂各種調味料,e.g.辣粉,孜然粉等等,本人覺得淨係落燒汁都好夠味。最貼心喺每款食物都有燒烤時間建議👍🏻✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 串Grill 自助燒烤專門店 ]

✿ 120分鐘任飲任食 (15:00前入座)
星期六日及公眾假期: 大人$198/位,小童$108/位

牛肉類🥩

豬肉類🐷
豬大腸乾淨,冇異味,烤起來特別香。

雞肉類🐔

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 串燒
  • 棉花糖
  • 牛舌
串燒就食得多😚一邊食一邊自助燒就未試過,原來都幾過癮㗎喎😂今日同阿妹去咗旺角串Grill食串燒😚佢係屬於任食任飲果種,串燒選擇多達40式以上🫶🏻當中仲有和牛、西冷、黑毛豬添🤤真係可以瘋狂食到飽啊🤤不過職員都有提醒,為確保食物質素,串燒拎出嚟之後30分鐘內要燒佢啦😗個人大推多春魚,我自己食左4-5條😂阿妹就話春卷好好味🤤最後燒埋棉花糖作一個完美嘅結束,真係Very Good啦😚Yeah
串燒就食得多😚一邊食一邊自助燒就未試過,原來都幾過癮㗎喎😂

個人大推多春魚,我自己食左4-5條😂阿妹就話春卷好好味🤤

2023-02-15 15 views
自助串串燒好方便😜點餐手機下單形式點好等店員送到餐,就可放入烤爐😚設有自動燒烤功能,只要將串燒放落去就可以肉類,牛~MG和牛 牛柳、紐西蘭牛西冷、美國牛肋腩、牛舌豬類有豬五花、豬大腸、美國豬肉眼、豬肩胛,雞類有雞軟骨、雞翼雞皮、雞腎等海鮮類有鯖魚、多春魚。其他丸類、菜,原味雞蛋仔、菠蘿、棉花糖等🤭🤭旁邊有調味料椒鹽粉、辣椒粉、孜然粉....擺放好等我們自行調教自己喜歡既味道😋😋幾好飲😂😂😂位於旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

自助串串燒好方便😜
點餐手機下單形式
點好等店員送到餐,
就可放入烤爐😚
設有自動燒烤功能,
只要將串燒放落去就可以

肉類,牛~MG和牛 牛柳
、紐西蘭牛西冷、美國牛肋腩、牛舌
豬類有豬五花、豬大腸、美國豬肉眼
、豬肩胛,雞類有雞軟骨、雞翼雞皮、雞腎等

幾好飲😂😂😂

位於旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

2023-02-11 24 views
串Grill自助燒烤專門店,係香港有兩間分店,我今日去佢哋係譽發廣場嘅分店食飯,佢哋主打120分鐘任食串燒,所以都幾吸引。佢哋依度嘅款式都幾多,除咗有雞,牛,羊,豬等等,仲有唔少港式嘅小食。和牛牛柳燒完之後嘅牛柳帶有油脂嘅香味,表面亦都有啲焦香味,入口柔軟又滑。棉花糖棉花糖燒完之後表面焦脆,入口非常之甜。雞軟骨雞軟骨入口充滿口感,脂肪亦都唔會太過多。雞蛋仔雞蛋仔都可以用來做串燒真係第一次聽,不過估唔到呢個組合都幾襯喎。整體來講,今日嘅食物質素都唔錯,加上時間非常之充足,所以係一定食得飽嘅。💖串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

和牛牛柳

棉花糖
棉花糖燒完之後表面焦脆,入口非常之甜。

雞軟骨
雞軟骨入口充滿口感,脂肪亦都唔會太過多。

雞蛋仔

💖串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)
旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
✅串Grill自助燒烤專門店呢間自助串燒店已經屹立係旺角好幾年好早之前已經去過佢哋係廣華街既本店今次就試下係譽發廣場既新店啦~呢到座位與座位之間比較寬躺 坐得比較舒服而且仲可以容納到多啲人一齊燒添!🔆自助形式2小時仼食仼飲 假日午餐時段3點前入座 每位$198 加一各款肉類 丸類 菜類 仼君選擇😀落單速度好快!基本上落單後3-5分鐘就會上枱!呢到採取自助串燒形式 又玩得又食得☺️☺️望住一串串既串燒係個爐到轉下轉下 好過癮🤣🤣仲可以啱哂我哋呢啲懶人 擺哂落去燒之後同frd慢慢傾計等食就得🤙🏻個爐燒頭一轉既串燒會有少少慢 但之後其實一邊燒一邊食 就唔會有咁既問題!除左串燒既原汁原味外 仲可以加唔同既醬汁有鹽 七味粉 椒鹽 孜然粉 牛肉汁 柚子醬 同酸辣汁~食唔同串燒都可以揀返啱既調味料😀👍🏻肉類全部都有水準👍🏻 🔆必點M6和牛牛柳!燒完之後勁juicy 一啲都唔鞋口 好香牛味!🔆雞腎 雞皮串不容錯過!雞腎唔好睇佢好大舊 其實燒完好爽口!自助燒既雞皮有樣好處 就係可以控制個火候可以燒到乾身脆口既又得 又或者好似我咁燒到佢啱啱好勁juicy都得🤣🤣🔆五花腩配生菜唔怕肥膩既大家建議點五花腩 燒完之
✅串Grill自助燒烤專門店
呢間自助串燒店已經屹立係旺角好幾年
好早之前已經去過佢哋係廣華街既本店
今次就試下係譽發廣場既新店啦~
呢到座位與座位之間比較寬躺 坐得比較舒服
而且仲可以容納到多啲人一齊燒添!

各款肉類 丸類 菜類 仼君選擇😀
落單速度好快!基本上落單後3-5分鐘就會上枱!
呢到採取自助串燒形式 又玩得又食得☺️☺️
望住一串串既串燒係個爐到轉下轉下 好過癮🤣🤣
個爐燒頭一轉既串燒會有少少慢
但之後其實一邊燒一邊食 就唔會有咁既問題!
除左串燒既原汁原味外 仲可以加唔同既醬汁
有鹽 七味粉 椒鹽 孜然粉 牛肉汁 柚子醬 同酸辣汁~
食唔同串燒都可以揀返啱既調味料😀👍🏻

肉類全部都有水準👍🏻
🔆必點M6和牛牛柳!
燒完之後勁juicy 一啲都唔鞋口 好香牛味!
🔆雞腎 雞皮串不容錯過!
雞腎唔好睇佢好大舊 其實燒完好爽口!
自助燒既雞皮有樣好處 就係可以控制個火候

🔆五花腩配生菜
唔怕肥膩既大家建議點五花腩
燒完之後個種微焦外層配中間既油香 超正!
當然配埋生菜就仲好! 可以解膩!

🔆各款菇類丸類
雞脾菇 冬菇 貢丸 燒賣 魚蛋 快熟又好食!
🔆甜品
必點菠蘿!雞蛋仔!
最得意係有雞蛋仔燒🤣 佢個賣相完全唔係雞蛋仔🤣
燒完後外脆內軟 比較似蛋糕仔🤣
配埋棉花糖 又幾好味喎🥰
菠蘿最後食就可以解下食完大量肉類既肥膩感!
酸酸甜甜又多汁😀

味道: 7.8/10
賣相: 7.5/10

地址: 旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
2023-02-09 20 views
本身自己好鍾意食串燒可以自己燒仲好可以一路玩一路食🤣呢間自助串燒舖全部都係大卡位兩個人去食會坐得超舒服!血拼完拎住大包細包都冇有怕食物分類有豬、牛、雞、腸、海鮮、丸、甜、菜、羊肉類既款算應有盡有丸類都多野揀連燒賣同棉花糖同雞蛋仔都有得燒個人很推豬大腸、雞腎同雞皮雞皮可以爐邊位燒香脆又唔焦食串燒除左食物本身醬料同調味都係重要既靈魂有孜然粉、黑椒粉、仲有好似七味粉(?)唔太肯定食親串燒基本上係必沾!另外佢地仲有魚露同埋柚子醬都可以+$20試生酮醬汁生酮飲食既都岩試飲品係自助任拎樽裝/罐裝飲品好抵讚係款式好多都係自助餐廳少見既新鮮感大大提升除左一般既烏龍茶/可樂仲有有檸茶、檸蜜、奶茶、燕麥豆乳
本身自己好鍾意食串燒
可以自己燒仲好
可以一路玩一路食🤣

呢間自助串燒舖全部都係大卡位
兩個人去食會坐得超舒服!
血拼完拎住大包細包都冇有怕

食物分類有豬、牛、雞、腸、海鮮、丸、甜、菜、羊
肉類既款算應有盡有

雞皮可以爐邊位燒
香脆又唔焦

食串燒除左食物本身
醬料同調味都係重要既靈魂
有孜然粉、黑椒粉、仲有好似七味粉(?)唔太肯定
食親串燒基本上係必沾!
另外佢地仲有魚露同埋柚子醬
都可以+$20試生酮醬汁
生酮飲食既都岩試

飲品係自助任拎
樽裝/罐裝飲品
好抵讚係款式好多都係自助餐廳少見既
新鮮感大大提升
除左一般既烏龍茶/可樂
仲有有檸茶、檸蜜、奶茶、燕麥豆乳

2023-02-09 22 views
個人平時都好懶,每次燒烤都係人地幫我燒埋😆今次就專門搵間可以自動燒嘅串燒店,咁就唔洗麻煩人地,同埋多啲時間係同朋友傾計上面。我今次係周末中午時段過去,$198可以食足120分鐘,時間相當充裕。一坐低即刻睇下有咩飲,佢哋提供好多茶飲仲有豆漿,啱晒唔鍾意飲甜嘢嘅我。肉類M6和牛牛柳豬肩胛美國豬肉眼豬大腸牛舌美國牛肋腩雞軟骨雞皮雞腎自己本身都係肉類愛好者,所以第一時間都點番幾款肉類,佢哋豬肉雞肉牛肉羊肉都有。M6和牛牛柳就係首選,肉質肥美又充滿油香。如果唔想食牛肉,咁就可以試下佢地嘅豬肉,豬大腸外皮非常香脆,另外豬肩胛亦軟腍又肥美。蔬菜類日本甜薯車厘茄秋葵冬菇我自己就鍾意食車厘茄,燒過嘅車厘茄特別香甜,又大少少酸味好解膩。最後當然到咗燒菠蘿,非常多汁鮮甜。另外當然唔少得燒棉花糖,要燒得靚嘅棉花糖好考功夫,好滿足呀。串Grill 自助燒烤專門店 (廣華街) (旺角)旺角廣華街2-20號翠苑大廈2二期10號舖

肉類

日本甜薯
車厘茄
秋葵
冬菇

串Grill 自助燒烤專門店 (廣華街) (旺角)
旺角廣華街2-20號翠苑大廈2二期10號舖
2023-02-09 39 views
平時燒烤最次都好攰,因為燒肉好容易燒燶,成日都要睇住火候,要反黎反去,又會食到成身燒肉味。今次就搵到間串燒店有一部自動旋轉燒烤機,咁就唔使哂時間將啲串燒反嚟反去,另外油煙方面亦都控制得唔錯,唔會成間餐廳煙味。串燒周末午市都係$198一個人,可以食足120分鐘。蔬菜類推薦秋葵-純粹係我自己鍾意食😂冬菇-比較乾身,濃縮菇味日本甜薯-燒熱左甜甜糯糯車厘茄-燒完爆汁酸酸甜甜我自己就最鍾意車厘茄同埋甜薯,車厘茄等外皮燒乾,水份減少食落就會好甜。另外日本甜薯燒到外皮好脆,內層綿密甘甜。肉類推薦廚師腸豬肩胛美國豬肉眼-豬肉味濃郁豬大腸-燒到脆身食落勁邪惡勁好味!M6和牛牛柳-牛肉選擇中油脂比較豐富牛舌-牛舌個口味唔錯美國牛肋腩雞軟骨-必點‼️脆脆地我可以食到勁多串雞皮-必點‼️燒到最皮唔會太油,都係又脆又香雞腎芝士腸台灣腸-必點,甜甜地外皮勁脆蜆肉-蜆肉咁細隻都串到,真係勁鯖魚-鮮味十足又多沖羊肉卷肉類首選當然係牛肉,主打M6和牛牛柳,油花豐富,食落牛肉味重又多汁。牛舌薄切又爽口。另外豬肉都好有驚喜,豬肩胛肥瘦適中,燒熟咗之後外皮焦香又軟腍。最後當然到咗甜品嘅環節,燒菠蘿甜美多汁。而最好玩嘅就一定係燒棉

串燒周末午市都係$198一個人,可以食足120分鐘。

蔬菜類推薦
秋葵-純粹係我自己鍾意食😂
冬菇-比較乾身,濃縮菇味
日本甜薯-燒熱左甜甜糯糯
車厘茄-燒完爆汁酸酸甜甜

肉類推薦
廚師
豬肩胛
美國豬肉眼-豬肉味濃郁
豬大腸-燒到脆身食落勁邪惡勁好味!
M6和牛牛柳-牛肉選擇中油脂比較豐富
牛舌-牛舌個口味唔錯
美國牛肋腩
雞軟骨-必點‼️脆脆地我可以食到勁多串
雞皮-必點‼️燒到最皮唔會太油,都係又脆又香
雞腎
芝士腸
台灣腸-必點,甜甜地外皮勁脆
蜆肉-蜆肉咁細隻都串到,真係勁
鯖魚-鮮味十足又多沖
羊肉卷

最後當然到咗甜品嘅環節,燒菠蘿甜美多汁。而最好玩嘅就一定係燒棉花糖,睇住棉花糖燒到焦糖顏色同埋慢慢膨脹,好考技巧,但係又好有滿足感。

人均💫250
2023-02-09 16 views
我同朋友平時都鍾意食吓串燒飲吓啤酒🍻,不過埋單真係好肉痛,近来係網上見到有間「串Grill」串燒自助餐就相約過嚟食過痛快😁😁任飲任食串燒自助餐 $208人(星期一至四Happy Hour七點半前離座)餐廳燒烤爐火力十足,抽氣設施又好,完全唔會煙到眼👀,另外店員又細心介紹餐具🍴、調味料椒鹽粉、辣椒粉、孜然粉….擺放好等我們用餐。烤爐設有自動燒烤功能,只要將串燒放落去就可以牛~MG和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、美國牛肋腩、牛舌豬~豬五花、豬大腸、美國豬肉眼、豬肩胛雞~雞軟骨、雞翼、雞皮、雞腎…海鮮~鯖魚、多春魚其他丸類、菜、原味雞蛋仔、菠蘿、棉花糖,超多選擇😍😍

烤爐設有自動燒烤功能,只要將串燒放落去就可以
牛~MG和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、美國牛肋腩、牛舌
豬~豬五花、豬大腸、美國豬肉眼、豬肩胛
雞~雞軟骨、雞翼、雞皮、雞腎…海鮮~鯖魚、多春魚
其他丸類、菜、原味雞蛋仔、菠蘿、棉花糖,超多選擇😍😍
2022-01-31
$250 (Other)