2019-10-11
#支持良心餐廳蒲燒原條鰻魚$49 (配白飯)北海道鹽燒三文魚柳$49 (配烏冬)所有餐都跟埋前菜飲品 白飯仲有得任添🤫如果有學生證 包括成人課程就有得減$5不得不說 老闆娘嘅態度真係好到加01😭😭!因為晚市去多人我哋要等耐少少 所以不停同我地講唔好意思嗰啲 其實我哋都唔覺得等得特別耐👻 之後老闆娘仲要係好黃💛 經過見到有客人睇緊live係會中個頭埋去問係咪睇緊xxx嘅live 到最後諗住比$100叫佢唔洗找錢 但佢堅持唔收 叫我地捐去幫義士 態度好好野食又平(全日都係依個價錢)之後一定要多啲嚟懲罰💛🤤講返啲嘢食先佢個前菜好得意㗎 係蟹柳同埋蝦仔 撈左啲麻醬 之後食物質素都唔錯🥰 冇諗到40幾蚊就食到原條鰻魚 水準正常 鹽燒三文魚柳可以配個酸酸地嘅醬幾入味 佢有一條係一半魚肉一半魚腩咁 食落都好惹味👻 烏冬當然唔係稻庭嗰啲 但起碼唔係浸到淋哂嗰種 飲品有得揀蜆肉湯 味道唔會太咸 亦有少少清酒味 唔錯架Btw如果晚市去前最好打去問問先 因為通常晚市佢地主搞火鍋 日式嘅食物會少啲 所以打去問左先穩陣啲~
蒲燒原條鰻魚$49 (配白飯)
北海道鹽燒三文魚柳$49 (配烏冬)
所有餐都跟埋前菜飲品 白飯仲有得任添
🤫如果有學生證 包括成人課程就有得減$5