2024-09-10 199 views
今日喺元朗千色買完野,喺附近見到呢間叫好運道拉麵小菜館好似係新開既,之前無留意,見到晚餐都係$5-60有一個,我地就黎個快食🤣餐廳裝修清雅簡潔,沒有丁點過份的修飾,餐廳主打食中式拉麵🍜有師傅即席拉麵條🍝餐廳有吧台位和普通枱櫈揀,鐘意睇拉拉麵表演既朋友可以坐吧台呀😊😊我同朋友每人叫咗個主食,再加一些小食,都係百零蚊一個人,好抵食❤️❤️酸菜魚飯(9/10)- 好味!湯味道適中,唔太酸或太辣,魚塊數量亦足夠兩人分!值得一提係跟餐白飯好好味,飯粒粒粒分明🤗牛肉餃子拉麵🍜(9/10)- 麵條有多款種類選擇,我地揀咗龍鬚面,幼細啲好味!牛肉餃子🥟似小雲吞,比廣式餃子細粒,幾特別!帶子炒菜心(10/10)- 帶子好鮮甜,夾埋炒菜心,好味又健康😻😻醬肉小籠包( 8/10)- 呢度嘅小籠包同我哋食開嘅上海小籠包唔同,呢舊嘅似中式包多一啲🙂牛肉夾饃(10/10)- 好味,新鮮熱辣整起,見到好多枱都有嗌,仲可以揀一分為二或者一分為四,方便大家分享嚟食。香煎鍋貼🥟(10/10)- 味道唔錯,餡料飽滿,一碟有四個🤗🤗餐廳新開唔錯,可以得閒黎食下!🥰🥰好運道拉麵小菜館 (元朗)元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號

酸菜魚飯(9/10)

牛肉餃子拉麵🍜(9/10)

帶子炒菜心(10/10)
- 帶子好鮮甜,夾埋炒菜心,好味又健康😻😻

醬肉小籠包( 8/10)

牛肉夾饃(10/10)

香煎鍋貼🥟(10/10)
- 味道唔錯,餡料飽滿,一碟有四個🤗🤗

餐廳新開唔錯,可以得閒黎食下!🥰🥰

好運道拉麵小菜館 (元朗)
元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖
2024-09-02
Type of Meal
Dinner
2024-09-01 344 views
今日去到這間位於元朗地道美食、好運道拉麵小菜館、整間店舖係以懷舊古色古香裝置🤔、去到剛剛開門已經有客人坐係到等緊嘢食、同時佢嘅大部分菜式可選擇少鹽少油、適合每位不同口味嘅客人☺️!.小籠包 $28 呢一款小籠包同一份3個 、有醬肉同鮮肉兩款味道🤔、同以往有D不同、係整個小籠包包裹湯汁同埋饀料、一樣都係細細個只係包種不同肉類、鮮肉味道鮮嫩美味、醬肉味道惹味香口😋、外皮軟綿口感我覺得都幾好食!.涼拌皮蛋 $26呢款涼拌皮蛋係一款凍食小食、整碟味道賣相吸引🤤、食到入口惹味滑口帶點微辣口感😋!.肉夾饃 $28呢一款肉夾饃好有地道風味美食、整件肉夾饃望著都幾好🤔、圓碌碌甘香賣相入口脆而又有口感、夾著美味肉肉兩者口感味道都好好食😋!.酸菜魚 $128呢一款酸菜魚賣相都好吸引🤤、金黃色湯底配埋白叨叨魚塊🤔、整碟散發香噴噴酸香味😚、每一塊都好大塊😯入口軟滑啖啖口感、配埋酸菜及其他配料、味道美味又好食😋湯底又夠濃郁!.四川擔擔麵 $48呢一款擔擔麵係四川地道美食🤔、整碟擔擔麵賣相吸引、上面洒滿一粒粒白芝麻同肉碎香而美味、尤其是佢嘅麵係純手工拉麵即拉即煮、湯香麵滑又健康☺️、拉麵掛滿湯汁美味又好食😋!.
今日去到這間位於元朗地道美食、

小籠包 $28

涼拌皮蛋 $26

肉夾饃 $28

呢一款肉夾饃好有地道風味美食、
酸菜魚 $128

呢一款酸菜魚賣相都好吸引🤤、金黃色湯底配埋白叨叨魚塊🤔、
整碟散發香噴噴酸香味😚、每一塊都好大塊😯

四川擔擔麵 $48

即拉即煮、湯香麵滑又健康☺️、
拉麵掛滿湯汁美味又好食😋!
2024-08-30
3 day(s) ago 0 views
#ftf_元朗性價比極高 特色手工拉麵肉夾饃 $28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️外皮香酥,放耐咗都係外脆,肉香味濃,強烈推薦!醬肉小籠包 $28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️醬肉夠惹味,外皮唔係平時食開皮薄嗰隻,有少少似麵包,厚身帶點𡁻勁!羊肉串 (三串) $36⭐️⭐️⭐️呢個相對較普通,我覺得可以唔試。牛肉水餃 $48⭐️⭐️⭐️⭐️牛肉水餃鮮甜多汁,外皮係手工製作,煙煙韌韌,我鍾意!燒牛腩拉麵$52⭐️⭐️⭐️⭐️湯底味道唔會好濃重,感覺清爽健康,唔heavy,拉麵係現場即製,滑身有咬口!涼拌皮蛋 $26⭐️⭐️⭐️味道不過不失,勝在份量多!土豆絲 $52⭐️⭐️⭐️⭐️爽脆夠大碟!香煎鍋貼 $42⭐️⭐️⭐️⭐️外皮香脆啖啖肉,煎得夠香口!點埋醋汁,味道鮮味更突出!蒜蓉炒油麥菜 $26⭐️⭐️⭐️⭐️油麥菜好新鮮,蒜炒唔會太油!四川擔擔麵 $48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️拉麵叫咗二細麵,比較有粗身,有嚼頭,味道調得啱啱好,香濃嘅花生味,唔會太鹹。凍豆漿(可走甜,套餐+$6)⭐️⭐️⭐️⭐️欣賞佢有得嗌走甜,健康之選!凍即磨咖啡 套餐+$15⭐️⭐️⭐️正常發揮,不過不失。🍴 好運道拉麵小菜館 (元朗)📍 元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖回頭率🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedti
#ftf_元朗

性價比極高 特色手工拉麵

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮香酥,放耐咗都係外脆,肉香味濃,強烈推薦!

醬肉小籠包 $28

羊肉串 (三串) $36
⭐️⭐️⭐️
呢個相對較普通,我覺得可以唔試。

牛肉水餃 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️
牛肉水餃鮮甜多汁,外皮係手工製作,煙煙韌韌,我鍾意!

燒牛腩拉麵$52

涼拌皮蛋 $26
⭐️⭐️⭐️
味道不過不失,勝在份量多!

土豆絲 $52
爽脆夠大碟!

香煎鍋貼 $42
⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮香脆啖啖肉,煎得夠香口!點埋醋汁,味道鮮味更突出!

蒜蓉炒油麥菜 $26
⭐️⭐️⭐️⭐️
油麥菜好新鮮,蒜炒唔會太油!

四川擔擔麵 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

凍豆漿(可走甜,套餐+$6)
⭐️⭐️⭐️⭐️
欣賞佢有得嗌走甜,健康之選!

凍即磨咖啡 套餐+$15
⭐️⭐️⭐️
正常發揮,不過不失。

🍴 好運道拉麵小菜館 (元朗)
📍 元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖

回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
4 day(s) ago 0 views
之前經開呢間餐廳,望到入面有2個廚師帶住高帽系到拉麵條,好似比較少見到有餐廳會即場拉麵,再望下餐牌價錢又吾算貴,所以就入去試下!秘制牛展 $48牛展凍食,加左麻辣醬汁,但吾系好辣,薄薄地幾好咬。肉夾膜 $28一開四份方便進食,豬肉餡料,不過豬肉比較乾,個人建議趁熱食,凍左個皮會比較硬。牛肉水餃 $48一共12粒迷你size既水餃,配辣味食更加好。尖椒炒肥腸 $68用QR code落單,有得揀少油,成碟望上去的確吾會油膩,尖椒都幾辣下,肥腸吾太油,食多幾舊都ok!酸菜魚湯麵 $88呢度出名拉麵,當然要叫碗試試!酸菜魚中辣,食落都吾算好辣,魚肉都滑跟多,拉麵方面有好多第一次聽既麵質,例如龍鬚麵,因為系師傅即場拉,可以因應個人口味揀吾跟粗幼既麵。拉麵夠滑,咬落去幾煙韌。紅燒牛腩湯麵 $52麵質一樣,紅燒湯底味濃,牛腩一小件方便咬。農家小炒肉飯 $56用尖椒去炒豬肉片同雲耳,味道同尖椒炒肥腸接近。餐牌:

秘制牛展 $48
牛展凍食,加左麻辣醬汁,但吾系好辣,薄薄地幾好咬。

肉夾膜 $28

牛肉水餃 $48
一共12粒迷你size既水餃,配辣味食更加好。

尖椒炒肥腸 $68

酸菜魚湯麵 $88

紅燒牛腩湯麵 $52
麵質一樣,紅燒湯底味濃,牛腩一小件方便咬。

農家小炒肉飯 $56
用尖椒去炒豬肉片同雲耳,味道同尖椒炒肥腸接近。

餐牌:

2024-10-03 10 views
元朗又有新餐廳,今次食中菜,位置都幾方便。建議大家掃QR CODE睇菜單最準,因為有D餐牌未必有,但QR code餐單係有,唔係就會錯過美食啦~鮮肉小籠包本身以為係平時食開既小籠包,但呢款係比較似包點,包咬落好軟身,有空氣感,鮮肉餡應該係自家製,肉汁好juicy! 四川擔擔面麻醬好香,而且辣味都幾突出,整體鮮而不膩。麵條都係偏細薄,可以掛曬湯汁。芙蓉蛋飯有驚喜! 入面配料有蝦仁、火腿、韮王等等,好足料,飯仲淋上甜豉油,咸味岩岩好,唔洗再額外落豉油。蛋介乎係煎同炸之間,十分香口。炸芝麻雞翼本身以為係平時放題食到個款,原來係佢自家調味既雞中翼。調味好香口,加上雞翼炸到好酥脆,好食。紅糖糍粑係我既至愛,入口有黃豆糖粉個種香甜既味道,糍粑咬落軟糯。一定要點埋濃稠既紅糖醬,好滿足!
元朗又有新餐廳,今次食中菜,位置都幾方便。

鮮肉小籠包

四川擔擔面

芙蓉蛋飯

炸芝麻雞翼

2024-09-24 63 views
元朗新開拉麵中菜館肥腸拉麵 $52拉麵師傅即場拉!重有好多唔同粗幼嘅面類選擇~肥腸超級入味如果有得揀埋麻辣一定會更正!酸菜魚 $128有吾同辣度揀 我哋就揀咗中辣 金黃色嘅湯底再襯托白色嘅魚賣相好靚 每一塊都好大塊 食魚之前飲啖湯勁酸勁濃郁! 啲魚都浸得好入味入口軟滑啖啖口感 配埋酸菜等其他配料例如萵筍芽菜 如果可以再加啲例如金菇菜增加返個口感冇咁單調就會更好炸雲吞(6隻) $40呢個雲吞炸得好得意,賣相似燒賣嘅形狀 咬落去外層超級脆!點埋酸辣醬一齊食重正鮮肉小籠包(3隻) $28有鮮肉同醬肉兩種口味 鮮肉味道鮮嫩美味 咬落會爆汁 外皮軟綿口感都唔錯~涼拌青瓜 $26酸酸地好開胃羊肉串(三串)$36唔會燒得好乾 仲有啲肥肉間開 酥味又吾會過重五香雞翼 $38唔會燒得過窿嘅雞翼,而且上面仲有好多調味料 食落,有啲似譚仔雞翼😆紅糖糍粑(5條) $25咬落超煙靭外脆內糯 如果有多啲黑糖漿就更加好啦~加配柚子茶 $12熱豆漿有甜同吾甜揀~咁就可以適合唔同口味嘅人啦好運道拉麵小菜館 (元朗)元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖
元朗新開拉麵中菜館

羊肉串(三串)$36
唔會燒得好乾 仲有啲肥肉間開 酥味又吾會過重

五香雞翼 $38

紅糖糍粑(5條) $25
咬落超煙靭外脆內糯 如果有多啲黑糖漿就更加好啦~

加配柚子茶 $12

有甜同吾甜揀~咁就可以適合唔同口味嘅人啦

好運道拉麵小菜館 (元朗)
元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖
放工同男友行開街,見到依間新開嘅上海野。價錢都幾相宜就去醫下個肚先餐廳開咗一個月左右所有嘢都好新淨,而且個裝修都幾靚嘅。坐得都幾舒服👍👍🌟酸菜魚($128)酸菜魚魚肉好滑身,而且都好入味🤭酸酸辣辣咁,都幾開胃嘅,而且呢個配菜呢吸晒啲湯汁所以好好味,送飯真係一流🌟尖椒肥腸($73)鍾意食辣嘅,一定唔可以錯過呢個餸😍佢嘅尖椒辣得來好香。雖然成龍每一啖都好辣,但係真係好過癮嘅。配埋肥腸一齊食,好爽口架🌟涼拌青瓜($26)呢個開胃小食我都覺得可以試吓,因為佢嗰份量都幾多,而且唔會過分地辣,反而酸酸辣辣。咁都幾清新😍😍呢間舖頭仲有好多拉麵可以食嘅,我見師傅呢係即場拉😍誠意就係十足㗎。而且呢佢嘅套餐都唔會好貴,$50-$60都有交易。性價比都幾高架😍🍴好運道拉麵小菜館 (元朗)📍元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖

🌟酸菜魚($128)

🌟尖椒肥腸($73)

🌟涼拌青瓜($26)

🍴好運道拉麵小菜館 (元朗)
📍元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖
2024-09-23 47 views
最近好似好耐冇食過中菜,喺元朗千色附近新開咗一間中菜館,餐廳設計古色古香,充滿住滿滿嘅中式風情~紅燒牛腩拉麵💰HK$52紅燒牛腩肉味醇口,口感豐富!中式拉麵偏幼身,容易吸收湯汁!如果嫌啲拉麵太長,落單嗰陣仲可以揀埋剪面,咁樣就方便啲食啦~酸菜魚麵(細)💰HK$88份量偏多,魚片嫩滑無碎骨!麵條揀咗寬面,麵質幾特別,有啲似扁咗嘅刀削麵!酸菜魚湯酸酸辣辣,令人好開胃~秘製牛肉💰HK$48牛𦟌口感偏爽,用辣油去調味變得好惹味~五香雞翼💰HK$38外皮好香脆,裡面嘅肉非常入味,而且依然保留到有好豐富嘅肉汁~肉夾饃💰HK$28餐廳好貼心,落單嘅時候可以揀埋一開二/一開四,方便食客share!肉夾饃外皮香脆,內裡嘅肉味道鹹香而不膩,美味可口~凍豆漿(甜)💰HK$6甜度適中,豆味香濃~熱豆漿(走甜)💰HK$6冇咗甜味,反而豆味更加突出,又係另一番風味~

紅燒牛腩拉麵💰HK$52

酸菜魚麵(細)💰HK$88

秘製牛肉💰HK$48
牛𦟌口感偏爽,用辣油去調味變得好惹味~
秘製牛肉

五香雞翼💰HK$38
五香雞翼

肉夾饃💰HK$28

凍豆漿(甜)💰HK$6
甜度適中,豆味香濃~
凍豆漿

熱豆漿(走甜)💰HK$6
冇咗甜味,反而豆味更加突出,又係另一番風味~

秘製牛肉
五香雞翼
凍豆漿
  • 紅燒牛腩拉麵
  • 豆漿
元朗好多酸菜魚鋪,依間除左有得叫一大盤酸菜魚,仲有小籠包、小菜。用QR code落單,餐牌多咗好多種類嘅食物。一大盤酸菜魚,酸辣惹味,魚片嫩滑冇骨,而且份量好多,湯內有芽菜、萵荀片,抵食又美味。秘制牛肉厚切,有落辣油但唔算好辣。而青瓜冰涼爽脆,最適合夏天食,又開胃。包點類肉夾饃一定要叫,因為外皮超脆,入面夾住肥瘦肉、少辣青椒,好好食。鮮肉小籠包子熱辣辣出煙,肉團鮮甜,包子煙un。紅燒肉肥瘦適中,炆到軟冧入味,飯量多到男仔都食得飽~少油少鹽選擇都可以自選,非常之好,抵食又大份既中菜。雖然冇叫拉麵,因為太飽,但隔離枱有叫緣故,可以見到師傅即場拉麵條,好勁。

紅燒肉肥瘦適中,炆到軟冧入味,飯量多到男仔都食得飽~

2024-09-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
呢間元朗分店新開,餐廳食上海菜, 味道正宗,價錢相宜,適合鐘意上海菜既朋友👍🏻👍🏻👍🏻秘製牛肉$48呢款係必點上海菜小食,牛肉由秘製香料,醃製味道香濃。小籠包 $28呢款係傳統上海式小籠包,麵粉皮包餡肉多,咬下去汁液四溢,肉味非常香濃!肉夾饃 $28外皮脆口餡料豐富,肉質鮮嫩,朋友話最好食係呢款小食。牛肉水餃$48餡料札實,牛肉味道濃郁搭配醋和辣油,一口一個非常爽。淨雲吞$40上海色菜肉雲吞,雲吞皮薄餡多,湯底清淡而不失鮮美,十分適合大熱天享用。紅燒肉麵$42紅燒肉炆得非常之腍,下午茶仲有一碟小菜心,非常抵食!紅糖糍粑$25新鮮即叫即炸,外面脆口裏面軟糯,呢款甜品係抵之選。好運道拉麵小菜館的食物不單止好味,價錢亦相當親民,無論是三五知己聚餐,還是家庭聚會,都係個不錯的選擇!
秘製牛肉$48
呢款係必點上海菜小食,牛肉由秘製香料,醃製味道香濃。

小籠包 $28

肉夾饃 $28
外皮脆口餡料豐富,肉質鮮嫩,朋友話最好食係呢款小食。

牛肉水餃$48
餡料札實,牛肉味道濃郁搭配醋和辣油,一口一個非常爽。

淨雲吞$40

紅燒肉麵$42
紅燒肉炆得非常之腍,下午茶仲有一碟小菜心,非常抵食!

紅糖糍粑$25
新鮮即叫即炸,外面脆口裏面軟糯,呢款甜品係抵之選。

元朗新店《 好運道拉麵小菜館》位於大棠路千色老馮茶居旁,小店主打中式拉麵,裝潢古色古香走中式風格。餐廳有拉麵師傅即席拉麵,食客可以一邊食一邊欣賞拉麵的製作過程,增添了用餐的趣味😍小店用QR CODE下單,菜式豐富多樣: 推薦小食涼拌皮蛋($26),涼拌藕片($22)😋蒜蓉炒菜心($26),南乳雞翼($38)。喜歡特色小食有肉夾饃($28)😆必點紅燒牛腩拉麵($52)紅燒牛腩拉麵的湯底濃郁,牛腩軟嫩,搭配二細麵(喜歡圓面),口感食起来有嚼勁!牛肉水餃(12隻,$48)也是不錯的選擇,餃子皮薄餡多,味道鮮美🥟飲品方面,可揀凍豆漿(可走甜,套餐+$6)和凍奶茶(套餐+$6),清爽解渴,與拉麵和小菜搭配合適🤤羊肉串 (三串) $36每一串羊肉都烤得恰到好處,外焦里嫩,肉質鮮嫩多汁😝紅糖糍粑 (5條) - $25 紅糖糍粑是經典的甜點,外脆內軟,糍粑的糯米香氣十足,配上濃郁的紅糖漿,甜而不膩😌
2024-09-18
Type of Meal
Dinner
2024-09-17 60 views
門面簡潔沒有太多華麗,但一眼就看出是上海餐廳;門口見到Lunch 價錢合理,就入去一試。來上海舖一定要叫小籠包:分別叫了醬肉及鮮肉小籠包,見到價錢一d都唔貴,上枱時新鮮熱辣蒸起,不是薄皮,像中底包點的外皮,但包落鬆軟。而涵一點不馬虎,鮮肉十分新鮮。一籠有大大三個,其實都幾夠飽南乳雞翼有好香南乳香味,而且是剛炸起,好脆口!羊肉串配孜然香料,燒得剛剛好。秘制牛肉:牛𦟌肉肥瘦分明,配上獨制的辣汁,好過癮。全部食物都可跟餐加配飲品,今次就叫左豆漿!原來有得選擇甜/唔甜,完全適合健康人士!

一籠有大大三個,其實都幾夠飽

南乳雞翼有好香南乳香味,而且是剛炸起,好脆口!

羊肉串配孜然香料,燒得剛剛好。

秘制牛肉:牛𦟌肉肥瘦分明,配上獨制的辣汁,好過癮。

2024-09-16 44 views
係千色廣場行完街,見到飯點,見到有間新開舖頭,一於去試試。叫左小籠包同牛肉餃子。因為個人終於食麵食,首先上小籠包,肉餡有汁,包嘅皮好煙硬,好似自己屋企收工整咁,好正。另外餃子,牛肉味好重,皮都好煙硬,好似自己差皮咁,好正好滿足。
係千色廣場行完街,見到飯點,見到有間新開舖頭,一於去試試。
2024-09-07 125 views
今日去咗一間新開嘅上海菜餐廳,試咗幾道招牌菜,真係令人驚喜連連!首先,牛肉水餃真係好正!餃皮食得出係人手整嘅,好有口感,餡料鮮嫩多汁,牛肉的鮮味和香料的調味恰到好處,搭配醋和辣油,味道更加出色。每一口都讓人忍不住想再來幾個。接住上場的是鮮肉小籠包,外皮都係似人手整嘅,內裡餡料豐滿,咬開時湯汁四溢,味道鮮美,令人陶醉。,菜心炒帶子則是一道清新健康的選擇。帶子鮮嫩滑口,菜心爽脆,兩者的搭配既能保留海鮮的鮮味,又增添了蔬菜的清香,平衡了整體的味道。秘制牛肉的味道更是令人驚喜,牛肉醃製得恰到好處,香氣四溢,肉質軟嫩,搭配香料的獨特調味,讓人一試成主顧。羊肉串則是另一個亮點,肉質鮮美,炭燒至外焦內嫩,配以香料,味道更上一層樓。紅燒牛腩麵絕對係主菜之選,牛腩燉得入味,軟嫩可口,湯底濃郁,麵條見住師傅親手拉成,麵好彈牙,有口感,完美吸收了湯汁的精華,令每一口都充滿滿足感。最後,豆漿作為結尾,暖心又健康,味道香濃,完美地為這頓豐盛的餐點畫上圓滿的句號。整體來講,呢間餐廳嘅麵粉類食物好出色,值得再次光顧!

2024-09-04 113 views
元朗千色附近最近新開咗一間中式餐廳 門口睇到個Menu價錢都算平 有好多菜式揀 就嚟試吓佢喇🥰紅燒排骨拉麵拉麵標榜純手工 即拉即煮 個湯清清甜甜 而排骨好夠味👍🏽👍🏽西芹炒蝦仁份量好多 西芹爽口 食晒咁多嚿都冇一嚿係有渣 👍🏽肉夾饃出邊塊餅好脆 又唔會好厚成口都係麵粉咁 而入邊嘅餡好多 又夠晒味唔會過鹹 呢個係幾好食😍😍手抓羊肉自己係好鍾意食羊肉 所以呢個係必要㗎啦 肉質一啲都唔嚡 有咬口得嚟又好淋🥰🥰鮮肉小籠包呢個有啲似菜肉包 如果想食清淡啲嘅話就叫呢個鮮肉 想食濃味啲嘅可以叫醬肉👍🏽楊州炒飯成餐最surprise嘅係呢個楊州炒飯😍😍啲飯粒粒分明 好有鑊氣 份量好多 比起普通茶餐廳嘅真係爭好遠 價錢又唔貴只係$56 呢個好好食😍👍🏽

紅燒排骨拉麵

西芹炒蝦仁