5 day(s) ago
員工自己落錯單,仲要態度極差呢間嘢座位不多 ,所以如果人少嘅話要搭枱.今日去到同阿姐講兩位,但係朋友未到,所以阿姐叫我坐咗一張圓枱。 後來有一男一女入來, 阿姐就叫佢哋坐我嗰張圓枱, 之後冇耐我朋友先到。但係嗰個阿姐竟然將個男人食嘅嘢計埋落我同我朋友張單度。 而果一男一女,係個男人離開先, 之後個女人埋單。到我哋走嗰陣個阿姐要我哋畀埋個男人食嗰碗麵嘅錢。我同佢講話個男人我哋唔識㗎喎, 佢係同另一個女人一齊嚟。 個阿姐自己mark錯單仲要惡人先告狀。今日叫小籠包同埋豬扒拉麵, 其實又唔係特別好食。 點解仲要受你哋阿姐嘅氣,畀你哋屈?結果浪費差唔多十分鐘時間, 解釋咗無數次 ,個阿姐先肯收返我哋兩位嘅價錢。大家入去食嘢真係小心搭枱,畀阿姐mark錯單,到時又屈你俾錢。以後會blacklist呢間嘢唔會再來,大家小心!
呢間嘢座位不多 ,所以如果人少嘅話要搭枱.
到我哋走嗰陣個阿姐要我哋畀埋個男人食嗰碗麵嘅錢。
以後會blacklist呢間嘢唔會再來,大家小心!