2022-11-20
例湯有小動物,阿姐竟然講句乜你咁好彩!雲吞麵送條毛都算!今日落單未諗到飲乜,阿姐極力推薦凍鴛鴦,單都未入廚房杯嘢就出,原來比杯沖多咗放到冰都溶咗一大半嘅凍鴛鴦比我,仲要有怪味,飲咗一啖仔同阿姐講呢杯唔係凍鴛鴦,即時黑口黑面話呢杯唔係鴛鴦係乜?大佬!我鬼知你比杯乜嘢我飲咩!死死地氣換個杯,走去廚房同入面大大聲講個客有問題,講真我每星期都落去幫襯兩次,都成日聲到呢個阿姐講事講非,大大聲同D客講嘢,自己衰咗又入D客數,臨尾仲要埋單找錢掉D銀仔落收銀枱度,無問題我有風度,唔需要同你嘈,我以後唔再嚟!我唔知餐廳腦細會唔會睇?如果有睇話聲比個阿姐知!呢個阿姐係全樓面最老果個女人,把口無時停,口水多個浪花,你放假連你D同事都鬧你,多咀程度連你D同事都串你,你腦細鍾意用你嚟倒米係無問題的,睇下你每日得罪幾多個客!間嘢幾平民幾好食都無用,一粒老鼠屎害死間鋪!
雲吞麵送條毛都算!
我唔知餐廳腦細會唔會睇?如果有睇話聲比個阿姐知!
間嘢幾平民幾好食都無用,一粒老鼠屎害死間鋪!