2023-07-12 497 views
燒烤店新開,喺北葵涌街市(佳寶)隔離,地鋪。食物質素都好高,員工服務態度良好。今次我哋4個人第一次去幫襯,我哋點咗2個二人餐。分量充足,肉類串燒、蔬菜類串燒、海鮮類串燒都可以自由搭配選擇性高。食串燒梗係唔少得啤酒相伴啦,唔飲酒嘅朋友仲可以order王老吉。正!最後埋單中沒有+1服務費。絕對會再幫襯⋯⋯最後我哋仲拎咗一張外賣紙,見到可以WhatsApp柯打咩叫外賣,個人應為覺得好方便。溫馨提示:what’s app 柯打完打電話去確認,咁就萬無一失啦!
2023-07-05 348 views
我同屋企人都好鍾意食燒烤。而家屋企附近開咗一間,真係好開心。急不及待去幫襯:開張第一日,我哋已經去幫襯。老闆娘好好人,見我帶我個女一齊食,重請我個女飲可樂。好有親切感!啲食物好新鮮,尤其係燒蒜蓉生蠔、燒腩肉、燒雞腎。味道唔會太鹹、有少少日式串燒感覺。仲有我最鍾意嘅燒韭菜,唔會太油,燒得啱啱好。真係100分。有時夜晚打完機口痕,又會叫下外賣。而家屋企附近有間宵夜串燒檔,真係好幸福啊!間餐廳全新裝修,環境乾淨企理。

間餐廳全新裝修,環境乾淨企理。
燒雞中譯
燒海鮮
燒生蠔
燒扇貝
燒雞串
  • 燒茄子、雞腎、鮮肉韭菜餃