2024-04-09 180 views
今日天氣唔太好又唔想去到太遠簡單啲, 就嚟呢度食個燒味飯但係今日啲叉燒好瘦, 燒鴨就好好食啦, 如果下次食嗰時都係叫佢俾返肥少少我好啲, 因為如果啲叉燒一瘦嘅話就好乾同好硬🥹
2024-01-30 174 views
呢度真係街坊飯堂每日中午時間都好多人, 我最鍾意佢哋嗰啲燒肉因為個皮卜卜脆, 我覺得佢哋嘅燒肉好食過叉燒好多, 如果堂食再加埋嘢飲呢個價錢算唔差好似50幾蚊👏🏻雖然係街坊茶餐廳但係服務都好好👍🏻, 其實交通好方便喺鄭天水圍西鐵站下面

燒肉燒鴨飯
燒肉燒鴨飯
2023-08-29 275 views
好耐無食燒鴨就幫襯下,屋企人落order,平時食早餐多,好少食燒味。嗯,食落無咩特別,叉燒又唔特別,晚市得燒味無其他嘢食。叫左半隻燒鴨,半斤叉燒仲有半隻雞。見個鴨醬咁少,就問個職員拎燒鴨醬,點知佢話半隻鴨夠架喇,問佢拎多碟,佢話拎多碟要兩蚊,心諗得嗰咁少醬要兩蚊就放棄。平時幫襯開街市入面嗰間,下次都係買返嗰間算。
TakeAway
2022-11-14 572 views
同上手井井料理水準好遠,價錢貴好多,屏欣街市燒味平過佢,又好味。另外,該鋪可能新開張,餐牌款式太少,價錢應該再降一點,人流又不算多。整體位置都算大人手都充足期望會在餐牌加多一點不同菜式

整體位置都算大

人手都充足