2023-11-19 577 views
最近第三次買晚餐外賣,兩餸套餐價錢抵食。最緊要係速度驚人,食物夠熱,食物的質素改善咗好多,三次都好滿意👍🏻👍🏻👍🏻希望可以keep住🙌🏻可以加價,但係份量唔好變小🙌🏻
希望可以keep住🙌🏻
可以加價,但係份量唔好變小🙌🏻
2023-11-18
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$90 (Dinner)
2023-02-11 1146 views
有一段時間冇落樓下食珠記🙈但係最近食咗兩次又幾好一次堂食常餐😋一次外賣常餐😋常餐雖然係好普通但真心唔係間間掂架今次外賣 通粉唔會發脈淋哂🥇大陽蛋唔會穿 靚仔👏🏻#多謝收看 #肥妹食食食
有一段時間冇落樓下食珠記🙈

今次外賣 通粉唔會發脈淋哂🥇
大陽蛋唔會穿 靚仔👏🏻

#多謝收看 #肥妹食食食
2022-06-03 1525 views
今日去咗朋友屋企樓下會所嘅珠記冰室見商場好多人,就諗住試吓佢屋企樓下會所既珠記睇吓質素如何我點左蕃茄焗豬扒飯,熱檸水等嘅時間都唔算好耐,豬扒都好軟熟,蕃茄夠味👍🏻之前佢好多朋友嘅會所餐廳質素都麻麻地🥹估唔到佢會所嘅餐廳都有幾好嘅水準😆可能就係珠記就係有保證啦不過只可以住戶先入到去食味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️🚗: 泊車可以泊商場不過冇泊車優惠
今日去咗朋友屋企樓下會所嘅珠記冰室
見商場好多人,就諗住試吓佢屋企樓下會所既珠記睇吓質素如何
我點左蕃茄焗豬扒飯,熱檸水
等嘅時間都唔算好耐,豬扒都好軟熟,蕃茄夠味👍🏻
之前佢好多朋友嘅會所餐廳質素都麻麻地🥹
價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️
🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️
🚗: 泊車可以泊商場不過冇泊車優惠
2021-10-24 1628 views
啱啱搬到這個屋苑,晚上去呢間茶餐廳食嘢,外表不是太過吸引,入到去更加唔似茶餐廳,覺得似食堂屋企人諗住去商場食,我話唔緊要,食呢間啦⋯⋯我哋叫咗四個小菜,每個小菜都跟白飯例湯椰子粟米淮山豬骨湯咁湯又唔錯喎蔥油雞半隻$85半隻都好有份量,好大碟,味道仲好好味添,雞一啲都唔鞋,好正好入味西蘭花炒鮮魷$85夠鑊氣冰室滑蛋炒叉燒$75好大碟好好味枝竹茄子火腩$75燒肉好味,因為平時我成日覺得有火腩嘅餸,D燒肉一定好揸,估唔到呢間茶餐廳用食材都有質量,唔會馬虎整體呢間我會繼續幫襯⋯⋯選用食材唔馬虎,好食過酒樓,又夠大碟
屋企人諗住去商場食,我話唔緊要,食呢間啦⋯⋯

我哋叫咗四個小菜,每個小菜都跟白飯例湯
椰子粟米淮山豬骨湯

2021-10-22
Type of Meal
Dinner
2021-10-20 943 views
自從Lohas商場開咗, 一直很少去clubHouse 餐廳食嘢, 咁啱去朋友屋企dinner, 佢哋嗌左幾個小炒同極力推介霸王雞!我先第一次認真覺得佢啲嘢食唔錯!其實餐廳環境是飯堂setup。燈光唔夠光猛,人手長期不足,就算啲嘢食OK,我一直都只會幫襯外賣。他的霸王雞原來很好吃, 才$139, 仲跟飯同湯, 超值!其他炒粉麵飯其實都OK,早餐同下午茶價錢又唔係貴。如果加番啲人手,有返好啲嘅服務,我都會考慮落去食下野!

他的霸王雞原來很好吃, 才$139, 仲跟飯同湯, 超值!

2021-10-12
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
$40 (Tea)
  • 霸王雞
原來只限住客先可以入得去食,如果不是住客,可不可以開另一條通道畀人哋去食,希望日後最好開放另一條通道道等的外來客可以就入到去食,因為人第一次先來這道食,盡量對面商場開另一間分店喇!