2023-09-14
朋友介紹嚟呢度食四川辣菜,因為知道我勁鍾意食辣嘢,呢間食店仲要係新張期間,所以烤魚做到好抵食,真係唔理37.21一定要去試吓🤭🤭其實一日到店舖裏面已經聞到勁香勁重口味嘅味道,真係未坐低已經流晒口🤤麻辣烤魚(清江魚)上枱已經聞到好香,烤魚份量正常,另外都有啲萵筍,金菇,蓮藕片嘅配菜,上枱等咗一陣之後就可以食,肉質非常鮮嫩,而且魚係事先煎香左,先再放落煲,所以係非常入味,而且個皮非常之咁好食,個人覺得麻辣味剛剛好,重點係唔係剩係得個辣字,而且係好有層次嘅口感招牌香辣蝦因為自己非常鍾意食蝦嘅關係,所以就額外叫多呢個小菜食,又係上枱非常香,而且係炸到可以連蝦殼一齊食,入口脆卜卜,但係蝦肉超級彈牙爽口,唔使怕黑嘅觸鬚會吉到,因為已經處理咗呢啲問題,所以連殼食一樣咁好味完全唔會有事,份量亦都唔少,因為呢個小菜我哋叫咗中立,所以辣得過癮辣得刺激🤩🤩
麻辣烤魚(清江魚)
招牌香辣蝦