4 day(s) ago
太子夜晚真係好多好嘢食,今次去到砵蘭街打邊爐!門口大大個魚缸,想食新鮮野實有保証啦👍!首先一坐低,店員就推介我哋依度有好新鮮嘅刺身🐟石蚌魚刺身 $388- 刺身即撈即製,魚肉爽口鮮甜,口感十足。- 仲一魚二食,椒鹽製作酥脆魚頭,係好味抵食推介。🍲胡椒鹹菜豬雜鍋 $88- 湯底係胡椒鹹菜豬雜鍋,鍋入面仲有苦瓜,足料湯底,胡椒味唔會搶口,又唔會蓋過晒食物味道,平衡得好。🧆手打墨魚丸 $42- 鮮味十足又彈牙,仲有大大粒墨魚肉喎。🥟鳳城水餃 $38- 勁飽滿嘅水餃,起薄餡靚,大大隻爽脆新鮮蝦肉,仲有冬菇同木耳。🍜招牌生麵 $35- 招牌生麵,店主叮囑細細束咁淥,撥幾下就食得㗎喇,真係超爽口又彈牙!🥦皇帝菜 $48- 新鮮蔬菜加上呢個湯底,建議唔好煮咁淋,爽爽地掛湯仲好食。🥨即炸響鈴 $48- 即炸熱辣辣可以點酸甜汁食,又可以放湯,打邊爐必選!🥓霜降手切牛頸脊 $238- 不得了,呢個厚薄真係好好食,肉味香濃,滿口油脂。最後一定要溫馨提示大家: 以家火鍋店做緊9pm後入坐有八折🤩,仲有每人送一支嘉士伯添!🍺唔好等喇!快啲book位過嚟打高質素嘅邊爐啦!
首先一坐低,店員就推介我哋依度有好新鮮嘅刺身
🐟石蚌魚刺身 $388
- 刺身即撈即製,魚肉爽口鮮甜,口感十足。
- 仲一魚二食,椒鹽製作酥脆魚頭,係好味抵食推介。
🍲胡椒鹹菜豬雜鍋 $88
🧆手打墨魚丸 $42
- 鮮味十足又彈牙,仲有大大粒墨魚肉喎。
🥟鳳城水餃 $38
🍜招牌生麵 $35
🥦皇帝菜 $48
🥨即炸響鈴 $48
- 即炸熱辣辣可以點酸甜汁食,又可以放湯,打邊爐必選!
🥓霜降手切牛頸脊 $238
- 不得了,呢個厚薄真係好好食,肉味香濃,滿口油脂。