2016-03-18 3288 views
大角咀舊區裏有一棟不顯眼的地方,因好朋友慶生關係,昨天我便應約到這裏參加慶生活動~ 來到唐樓留下已感到很古老 店內使人有另一番感覺環境舒適,與留下的環境有強烈分別~ 牆壁可供客人任意圖鴉畫畫 店內有很多音樂設施可供客人即場表演一番 最好味也是這隻香料烤雞,肉質/肉汁很豐富,味道也剛好,聽老闆説他們用了十多種香料及一天前準備的,怪不知味道很好 除了任食BBQ外,老闆也不定時給我們準備一些另外驚喜,如美味鮮甜沙律、白汁煙肉意麵、生炸豬扒等,使我們每人都食得很滿足 到最後,老闆也幫我們打鼓陪出和諧的音樂,我們所有朋友都滿載而歸! 感謝您們的誠意服務

來到唐樓留下已感到很古老

店內使人有另一番感覺
環境舒適,與留下的環境有強烈分別~

牆壁可供客人任意圖鴉畫畫

店內有很多音樂設施可供客人即場表演一番
香料烤雞

2016-03-17
Celebration
Birthday
香料烤雞
2015-01-15 2718 views
今次第一次上工廈食私房菜,一上到去個場又大又多玩具,之後上天仲正坐得舒服地方大我地嗰日16人已經話可以包場。之後到開始食野就有個saland個汁正到呢,第二個就黎個西蘭花湯我開頭以為係觀頭啦一飲入口完來係佢地自己打嫁。第三個就黎個beer雞真係成觀beer放入去隻雞到唔好食都好睇呀,食入口都幾好食。第四個係成條baby ribs多汁好好食下次上黎一定要食多次先得呀。食完之後落樓下打下幾唱下k玩足成晚都係250一位又玩又食真係抵玩,下次一定要叫多d朋友上黎。
Type of Meal
Dinner
Celebration
Birthday
  • Baby rib
2014-03-11 2602 views
公司攪到會gathering, 有朋友去過呢間野,話包場好抵又多野玩,又有野食,咪試吓囉夜晚6點幾去到,個場幾大, 我諗容納到30-40人, 我地自己就18個人,又有天台可以燒烤, 室內有得掟鏢, 有好多cafe shop流行既card game,又有遊戲機打, 同埋有K唱,有個BAND臺可以夾BAND食物方面, 一般既食物, 意粉,飯, 小食都有特別推介既係老細整既冰島蝦, 配埋D特色醬料, 我地好快將呢盤野KO左, 重想黎多ROUND台灣雙色燒腸,有蜜糖, 黑椒兩款,我個人就比較LIKE黑椒個款我自己試左半條蜜糖,成條黑椒,重有個炸手指魚,配埋沙律醬,,試個食個,有D地方一係炸到好硬,一係就唔夠脆, 呢次啱啱好,食到舔舔利呢幾款我覺得幾有特色,除左呢D其它一般到會有既日式串燒,雞柳, 楊洲炒飯,泰式春卷,沙律生果,咖喱角, 薯圈蟹餅, 蜜糖雞翼, 煙三文魚,沙爹串燒等等都幾好,另外個有個海鮮炒烏冬, 老細俾左佢自己整既秘製辣醬我地點,我自己又愛辣,真係幾正甜品就食左個蘆薈香芒布甸下次可能會試吓係呢個場天台試吓BBQ, 或者打下邊爐睇吓重有咩特食食物
又有遊戲機打, 同埋有K唱,有個BAND臺可以夾BAND
食物方面, 一般既食物, 意粉,飯, 小食都有
特別推介既係老細整既
我自己試左半條蜜糖,成條黑椒,
重有個炸手指魚,配埋沙律醬,,試個食個,有D地方一係
炸到好硬,一係就唔夠脆, 呢次啱啱好,食到舔舔利
呢幾款我覺得幾有特色,除左呢D
其它一般到會有既日式串燒,雞柳, 楊洲炒飯,泰式春卷,
另外個有個海鮮炒烏冬, 老細俾左佢自己整既秘製辣醬我地點,
我自己又愛辣,真係幾正
甜品就食左個蘆薈香芒布甸

下次可能會試吓係呢個場天台試吓BBQ, 或者打下邊爐
睇吓重有咩特食食物

2014-03-07