2023-07-15
其實入一間甜品店,真係都唔係坐得耐快交枱今日同朋友食呢間野,啲野黎到食緊,突然有人行埋黎想我地埋單,真係好愕然我地照埋單,個侍應仲話唔係趕我地走喎,但朋友話另一個侍應企係到望住我地食(因出面有四人等枱),但我地前後都只係坐左十五分鐘,又唔見得佢追早我地既人埋單先?後面兩枱一枱日本,一枱泰國,侍應同人傾計勁開心,簡直合乎Hello HK既形象。真心唔知呢間野係咪唔休做香港人生意?定驚香港人會走數?見好多人話有女人成日罵員工,唔知係咪講短髮四眼女人,見佢話入面開到音樂好大嘈嘈閉😂😂其實真心唔覺得有咩咁嘈囉最後走喇,因我地被逼提前埋單,當然係直走啦!朋友走最後,有侍竟然用普通話問我朋友埋左單未,朋友當然勁不客氣話你地逼左我地埋單啦😂莫講佢呢間野食物只算一般,價錢偏貴,仲要咁既服務,真係早執早著呢間野唔會有下次
其實真心唔覺得有咩咁嘈囉
呢間野唔會有下次