2018-07-21
下午去沙田麗豪酒店食下午茶自助餐,服務差,超級難食,我睇之前食評,極有可能係廣告。今日去沙田麗豪酒店食下午茶自助餐,一心諗住去酒店食,服務會好啲,但服務仲差過大排檔。首先無人收碟,侍應完全無反應.全場得一個無咁高,相信係經理男人,好啲有反應.其余一個較高及瘦的男子,3個女侍應.全程當客透明。先講野食(熱食只得4款,與食評有雞翼/有青口完全唔同)真實如下瑞典肉丸 :(超級油膩,肉丸仲要又碎又爛)肥豬肉 : (肥到一舊起,2舊止)pizza :(砌到又薄又厚,只得漿汁,超級咸)完全無口感麥香雞 :(粉多無肉,衰過佳宝啲貨)意粉 : 開始就係凍嘅,唔敢試較可以係西餅,但一開始就被搶晒。我算快手先搶到2塊葡撻。野食完全無Refill.野飲得一杯,我叫了杯凍檬茶,只比得少少糖漿.當然叫侍應攞,又係白等.最好笑係雪糕,跟本唔想比人食,要order,,係要企係道等,等厨師得閒先拿比你。我同厨師落左order,厨師就行左去。做其他野,企係道等左3,4分鐘。我同侍應講,可唔可以我先番位,一陣拿比我.佢話唔得(當時佢倾閒計)雪糕只可每次拿一小舊,相當小家。這間麗豪酒店意廊餐廳.真是差!
瑞典肉丸 :(超級油膩,肉丸仲要又碎又爛)
肥豬肉 : (肥到一舊起,2舊止)
pizza :(砌到又薄又厚,只得漿汁,超級咸)完全無口感
麥香雞 :(粉多無肉,衰過佳宝啲貨)
意粉 : 開始就係凍嘅,唔敢試
這間麗豪酒店意廊餐廳.真是差!