2024-10-13 200 views
想食串燒見到呢間舖頭,所以試吓位置都幾闊落😗😗😗😗😗~~可以坐得輕鬆😎!都見到好多人,有啲人都要等我同朋友試咗最基本嘅套餐,有幾款可以揀平同貴都可以揀~~~而款式大約有1️⃣自助吧任食有唔同嘅肉同菜~品種都幾豐富2️⃣自助吧任食前菜/熱盤/甜品🤤🤤🤤🤤3️⃣嘢飲都有啲好common嘅嘢飲,可以俾大家揀😛😛😛😛總體而言都食得幾飽!個爐就自己轉可以唔使點郁!😆😆😆😆

都見到好多人,有啲人都要等

我同朋友試咗最基本嘅套餐,有幾款可以揀平同貴都可以揀~~~

而款式大約有

1️⃣自助吧任食

有唔同嘅肉同菜~品種都幾豐富

2️⃣自助吧任食
前菜/熱盤/甜品🤤🤤🤤🤤

3️⃣嘢飲都有啲好common嘅嘢飲,可以俾大家揀😛😛😛😛

總體而言都食得幾飽!個爐就自己轉可以唔使點郁!😆😆😆😆
秋冬到又係食燒烤的時候,係觀塘有一間自動轉動燒串餐廳,一爐兩用有得燒串加燒肉完美結合,讓你一次過滿足兩個願望,真是懶人必食的好去處!環境餐廳位於觀塘工廠區裏駱駝漆大廈,地鐵站步行只需3分鐘。店內環境通風良好,座位全是梳化設計,非常適合聚會。食物多達30款串燒,回本必吃蒜蓉焗蠔、雞泡魚乾、美國SRF極黑和牛、日本松葉凍蟹腳、鮮甜扇貝等。C餐包曬所有瘋狂任叫任食可以無限時添。服務餐廳保持傳統的紙張落單方式,主打菜品即叫即整,搭配自助吧取餐,讓你能夠迅速享用美食。此外,店員數量充足,收碟和上菜速度快。
燒肉
串燒

食物
C餐包曬所有瘋狂任叫任食可以無限時添。
B套餐
蒜蓉焗蠔

巴巴炒鳥冬
炸扭扭薯條+單骨雞翼
大漠羊肉串
2024-10-09
$238 (Dinner)
燒肉
  • 秘製豬頸肉
  • 秘醃嫩雞柳串
  • 鮮甜扇貝
2024-10-10 112 views
今日就同朋友去左巴巴串 食飯我地就揀左B套餐可以任食唔同部位嘅美國安格斯牛, 包括牛板腱、牛仔骨、牛粒、封門柳, 整體牛肉質素都唔錯,脂肪分布平均,同埋鮮甜既扇貝, 皇家無激素豬腩肉同埋雞泡魚乾想食日本松葉蟹腳同埋紐西蘭羊架, 就可以選擇C套餐外面既自助吧, 有多達十幾款既串燒放喺爐上會自轉, 食物可以燒得更均勻, 燒到咁上下仲可以塗上喜歡嘅醬汁,串燒食落更惹味仲有即叫即煮/ 即叫即炸/即叫即燒既熟食, 超級豐富甜品包括精美蛋糕、布甸、奶凍同香港品牌嘅雪條
今日就同朋友去左巴巴串 食飯

想食日本松葉蟹腳同埋紐西蘭羊架, 就可以選擇C套餐

外面既自助吧, 有多達十幾款既串燒

仲有即叫即煮/ 即叫即炸/即叫即燒既熟食, 超級豐富

甜品包括精美蛋糕、布甸、奶凍同香港品牌嘅雪條
2024-10-08 124 views
早前已睇過很多旋轉自助式燒烤,唔洗自己手動既燒烤模式, 十分吸引。經朋友介紹嚟到呢間店舖食,食品款式多,重有雪糕、飲品等,選擇多,熟食方面,都好豐富。食物質素好好,性價比高。套餐方面,有幾款選擇,當天選擇了C餐。自轉串燒放題(套餐C)美國安格斯牛放題美國SRF極黑和牛美國SRF極黑和牛粒西班牙伊比利亞豬梅肉紐西蘭羊架日本松葉凍蟹腳👆🏻以上食品非常新鮮,牛肉非常多汁;豬肉較爽口;羊架非常入味,一啲都唔蘇。雞肉串:使用去骨雞腿肉或雞胸肉,用醬油、蒜頭調味,烤製後外焦內嫩。魚串:多春魚也十分新鮮,味道清新。水果串:燒菠蘿,適合作為甜點,烤製時加蜜糖,有焦糖味。😁除自助串燒食品內,還有以下特色食品:即叫即煮巴巴炒烏冬,腐乳唐生菜,蠔油菜心,惹味燒韭菜即叫即炸椒鹽燒賣,炸美國扭扭薯條,炸墨魚腐皮卷,炸香辣單骨雞翼,炸泰式魚餅,炸特色餃子即叫即燒燒滷水豬大腸,蒜蓉焗蠔,鹽燒海蝦,燒香草美國牛仔骨,大漠羊肉串

套餐方面,有幾款選擇,當天選擇了C餐。
自轉串燒放題(套餐C)
美國安格斯牛放題美國SRF極黑和牛
美國SRF極黑和牛粒
西班牙伊比利亞豬梅肉
紐西蘭羊架
日本松葉凍蟹腳

魚串:多春魚也十分新鮮,味道清新。

水果串:燒菠蘿,適合作為甜點,烤製時加蜜糖,有焦糖味。😁

除自助串燒食品內,還有以下特色食品:

即叫即煮
巴巴炒烏冬,腐乳唐生菜,蠔油菜心,惹味燒韭菜

即叫即炸

即叫即燒
2024-10-07 140 views
喺觀塘工作後,想食串燒好耐,經過一間舖頭有自助,便上去看看。餐廳內原來是自動串燒模式,不用自己燒, 十分方便。串燒款式有好多款式,當天選擇了C餐,除自助任食串燒外,還有特別肉類可選。自轉串燒放題(套餐C)美國安格斯牛放題美國SRF極黑和牛美國SRF極黑和牛粒西班牙伊比利亞豬梅肉紐西蘭羊架日本松葉凍蟹腳**肉類串燒**- **牛肉串**:使用黑和牛,醃製後用香料和醬汁燒烤,口感鮮嫩,肉質鮮味。 **海鮮串燒**- **貝類**:如扇貝及青口,簡單醃製後燒烤,味道鮮美。**即叫即炸食物**-**炸餃子,炸燒賣等等, 十分脆口,食品又夠熱,外脆內嫩,十分惹味。自助吧任食串燒新鮮菠蘿串,香甜粟米串,鮮冬菇串,棉花糖串,翠肉瓜串,香脆蒜蓉法包串,韓式泡菜豬腩肉 ,原味豬腩肉,秘製叉燒粒串,秘醃豬頸肉片 煙肉片 黑椒牛柳粒串,秘醃牛肋肉串,鹽燒熟牛脷,黑椒雞中翼串,蒜容雞中翼串,秘醃嫰雞柳串,煙鴨胸,香辣火雞腎,墨魚丸串,麻吉燒串,芝心丸串,牛丸串,芝士腸串 ,紅布腸串,香腸串,台灣腸串,墨魚咀串 ,日本刺身級帆立貝串 ,大蜆 ,紐西蘭青口。巴巴串 (觀塘)觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

自轉串燒放題(套餐C)
美國安格斯牛放題美國SRF極黑和牛
美國SRF極黑和牛粒
西班牙伊比利亞豬梅肉
紐西蘭羊架
日本松葉凍蟹腳

**肉類串燒**

**海鮮串燒**
- **貝類**:如扇貝及青口,簡單醃製後燒烤,味道鮮美。

**即叫即炸食物**

自助吧任食串燒

巴巴串 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
呢晚約咗個觀塘返工嘅朋友食晚餐,佢提議嚟駱駝漆一座嘅👉🏻巴巴串 食串燒放題🍢🍢🍢朋友話佢同同事個個星期都上嚟食一次😂呢度分3個setA set係自轉串燒放題🍢B set係A set + 美國安格斯牛放題C set係B set + 美國SRF和牛&西班牙伊比利亞黑毛豬放題我地揀咗B set,可以任食安格斯牛板腱|安格斯牛仔骨|安格斯牛粒|安格斯封門柳|皇室無激素豬腩肉|雞泡魚乾|鮮甜扇貝|脆炸榴槤波波同埋喺出面嘅自助區自助區有多款串燒|前菜|熱盤|甜品|雪糕|飲品呢度個燒爐有自轉系統,放串燒上去就識自轉,唔駛自己落手轉非常方便,亦都唔駛驚d串燒痴住個網會燶👍🏻由於我同朋友都係食肉獸🥩🥩🥩我地叫咗好多轉安格斯牛板腱|安格斯牛仔骨|安格斯牛粒|安格斯封門柳😍呢d唔係串燒類就可以放上個網度燒,肉嘅質素幾好👍🏻呢d都可以任叫實在太正😍😍😍出面串燒有牛柳串|雞柳串|雞翼串|牛肋肉串|粟米串|多春魚串|墨丸串等…燒到差唔多熟仲可以搽蜜糖🍯/醬汁調味👍🏻呢度飲品除咗罐裝同盒裝飲品外,仲有五花茶同酸梅湯可以斟嚟飲,食完串燒飲返杯清吓熱氣👍🏻朋友唔介紹都唔知呢度有間性價比咁高嘅串燒放題餐廳,下次叫埋屋企人

呢度分3個set
A set係自轉串燒放題🍢
B set係A set + 美國安格斯牛放題

我地揀咗B set,可以任食
同埋喺出面嘅自助區
自助區有多款串燒|前菜|熱盤|甜品|雪糕|飲品

朋友唔介紹都唔知呢度有間性價比咁高嘅串燒放題餐廳,下次叫埋屋企人過嚟食先😋
2024-09-28 203 views
我食過好多間串燒放题,今日我同朋友去觀塘駱駝漆第一座食巴巴串放題,真是有好多款式,又好食。 我地叫左B餐,除左可以任食美國安格斯牛,仲有自助吧任食串燒、前菜、熱盤和甜品,有好多款揀。 B餐肉類有安格斯牛板腱、安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鲜甜扇貝。 安格斯牛果然好食,牛味濃,肉質纹理清楚,油脂豐富,咬落去唔韌。 扇貝新鲜甜美,雞泡魚乾有咬口,有兒時味道。 自助吧有30多種任食串燒,有煙鸭胸、帆立貝、雞肉串、雞翼、腸和丸等,種類繁多,我食左好多款,都覺得有水準。 熟食種類多,可以揀豬大腸、焗蠔、海蝦、羊肉串、菜、餃子和鱼餅等等。 前菜也有很多種,有中華沙律、螺肉、泰式鳳爪、酸辣青瓜等等。 甜品有水果、雪糕、蛋糕等,都好味,我食左好多。 我地將串燒放係滾輪上自動轉動,也可以放上綱上燒,非常方便,適合懶人。 巴巴串觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一期5樓C室

扇貝新鲜甜美,雞泡魚乾有咬口,有兒時味道。

前菜也有很多種,有中華沙律、螺肉、泰式鳳爪、酸辣青瓜等等。

甜品有水果、雪糕、蛋糕等,都好味,我食左好多。

巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一期5樓C室

2024-09-27 240 views
今晚決定同朋友嚟個無火串燒自助放題,去觀塘嘅巴巴串任飲任食120分鐘,另外仲可以加錢食無限時。餐廳環境舒適,佢哋一共三款餐選擇,最基本嘅A餐都已經包近百種食物可以選擇。我哋就揀咗中間個B餐,可以任食A餐+安格斯牛板腱安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鮮甜扇貝、脆炸榴槤波波。如果揀C餐嘅話,可以任食A餐+B餐嘅內容之外,仲可以任食美國SRF極黑和牛、西班牙伊比利亞豬梅片、紐西蘭羊架及日本松葉凍蟹腳。呢度除咗串燒,仲有前菜、熱盤、甜品、雪糕,另外仲有其他即叫即整嘅熟食,包括海鮮蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦任食!另有仲有燒鹵水豬大腸、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串等。無火串燒燒肉設備安全,有自動旋轉烤爐,串燒放落機度就識得自己轉,又唔怕比油彈到。自助吧任食串燒可以拎包括豬腩肉、秘製牛肋肉串、黑椒牛柳粒、鹽燒熟牛脷、菠蘿、日本刺身級帆立貝、蒜蓉包、丸類、野菜等。食材非常新鮮,B餐嘅安格斯牛,肉質鬆軟嫩滑;鮮甜扇貝味道鮮甜又大隻;食完肉類之後,再食燒菠蘿🍍,解油膩一流,而且非常多汁,Juicy!超級滿足!

2024-09-26 233 views
唔駛郁手,個爐可以自動燒簡直係我最愛~曾經在內地食過類似的燒烤,經朋友介紹才知原來香港都有。雖然身處工廠大厦,不過內部環境相當不錯,不會煙霧瀰漫,座位可說相當寬敞。食物種類也不少,肉類,蔬菜,生熟食物,生果,甜品俱全。這裡除了可以自己放上爐燒之外,也可以寫紙仔叫餐廳即叫即燒。而且會定時有一些炸物供應。燒烤方面,牛肉和台灣腸係我嘅至愛,鷄泡魚干和蒜蓉燒蠔的味道也很不錯。特別係加咗枱上支辣粉,味道更加昇華。地方大,份量夠,幾個朋友食飯都係個好選擇~

地方大,份量夠,幾個朋友食飯都係個好選擇~

• 蒜蓉燒蠔
  • 串燒
同朋友去食個便飯,見到呢間串燒任食幾抵食,平日7:30前更加係$198,就去食。感覺好似以前學生時代去bbq場,回憶返曬來!串燒種類都算多,個人推介即叫即燒款,同唔同肉類串燒!每個爐平均可以放3-4串串燒,唔使睇火自己轉!另一邊就係烤網。▪️即叫即燒▪️任點燒物,個人最推介大漠羊肉串,肉質軟嫩,有孜然香。另外蒜蓉焗蠔都好惹味。▪️自助區▪️自助區可以任攞雞翼、豬腩肉等,當然要「燒雞翼,我鍾意食~」,放上個爐到轉燒得好均勻,零技巧都燒到脆外皮,入面肉質juicy。另外,豬腩肉大大條任食,肥瘦均勻,肉質都唔錯,仲有蒜蓉入味。仲有棉花糖!自助區仲有熟食如街邊辣魚蛋,都有特色。

▪️即叫即燒▪️

▪️自助區▪️

自助區仲有熟食如街邊辣魚蛋,都有特色。

♥ 無火串燒🍢任食自助放題 ♥✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧
喜歡的話記得like & follow我喔♥
你們的支持對我來說超重要的!最近去了觀塘這間無火串燒自助放題餐廳🍢,有數十款串燒可無限任食,配搭3款秘製醬汁,另有不同的熱食、甜品、雪糕🍰等可自由選擇,超多東西吃啊!每桌都有自動旋轉烤爐,讓我感受到了串燒的樂趣!🔥食物質素就正常~最基本的A餐有近百種食物可以選擇,而我們就選擇了最高級的C餐,升級後可額外享用美國SRF極黑和牛、西班牙伊比利亞豬梅片、紐西蘭羊架及日本松葉凍蟹腳。🤩Btw巴巴炒烏冬意外地好食!😍🍜✨炒烏冬滑溜彈牙,充分吸收了香濃的醬汁,口感幾好!✎ 自助吧任食串燒🍢包括豬腩肉、秘製叉燒粒、秘製牛肋肉串、黑椒牛柳粒、鹽燒熟牛脷、日本刺身級帆立貝、大蜆、紐西蘭青口、丸類、野菜等✎ 前菜、熟盤、甜品🍰包括海蝦、翡翠螺、藍青口、炸蝦、焦糖爆谷、老火湯、煙三文魚沙律、大蝦沙律、椰汁紅豆冰、泡芙、水果、雪糕、蛋糕等✎ 即叫即製熟食🥢有燒鹵水豬大腸、蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串等📍 巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室.・。.・゜✭・✫・゜・。.#
♥ 無火串燒🍢任食自助放題 ♥

✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧
喜歡的話記得like & follow我喔♥
你們的支持對我來說超重要的!

Btw巴巴炒烏冬意外地好食!😍🍜✨
炒烏冬滑溜彈牙,充分吸收了香濃的醬汁,口感幾好!

✎ 自助吧任食串燒🍢

✎ 前菜、熟盤、甜品🍰

✎ 即叫即製熟食🥢

📍 巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
.・。.・゜✭・✫・゜・。.
#必試美食 #巴巴串 #串燒 #觀塘美食 #任食 #美食探店 #香港好去處 #打卡 #香港餐廳 #海鮮 #美味 #美食日記 #食記 #串燒 #香港美食 #開飯喇 #小店 #食物攝影 #飲食文化 #食客 #香港食評 #美食分享 #美食探索 #吃貨
2024-09-20 237 views
今次介紹一間任飲任食懶人自助燒烤串燒比大家😆佢雖然叫做自助燒烤 但其實幾乎唔洗自己燒㗎因為佢個燒烤架會令比啲串串自己轉嚟燒😮只要將啲串燒放係個爐上面 啲串就會自己旋轉咁燒 基本上係擺上個爐到就可以等食✌🏻除咗串燒之外 佢仲有各款唔同飲品 雪糕 生果 甜品 炸物前菜等野食任食😆仲驚你熱氣提供埋五花茶同酸辣湯添😮驚喜嘅有牛脷 豬腩肉 蝦 臺灣腸 牛肋肉等食材可以燒😮 仲有職員即叫即燒嘅碳烤蒜蓉生蠔、羊肉串可以嗌😆 除有炸物 菜類等等唔同嘅嘢食可以嗌😮 選擇多到你都未必食得曬😂整體🧀🧀🧀🧀💬C餐可以食到美國SRF和牛 西班牙伊比利亞黑毛豬 紐西蘭羊架同日本松葉凍蟹腳放題都係$298😮 真係食得好滿足呀🤤巴巴串 (觀塘)📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室#食乜cheese #香港美食 #香港旅遊 #觀塘美食 #美食 #燒烤 #串燒 #放題 #hkfoodies #香港好去處 #港女 #港女日常 #照騙 #觀塘必食 #餐廳 #觀塘好去處 #香港美食地圖
今次介紹一間任飲任食懶人自助燒烤串燒比大家😆
佢雖然叫做自助燒烤 但其實幾乎唔洗自己燒㗎
因為佢個燒烤架會令比啲串串自己轉嚟燒😮

仲驚你熱氣提供埋五花茶同酸辣湯添😮

整體🧀🧀🧀🧀

巴巴串 (觀塘)
📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

2024-09-12
$300 (Dinner)
2024-09-19 206 views
📍 巴巴串懶人串燒放題食過好幾次,呢間位於觀塘駱駝漆既巴巴串,地方觀塘,座位闊落,而且地方夠大,容納到好多枱客人!餐廳提供三個set: A餐:自助吧任食(串燒)、自助吧任食(前菜/熱盤/甜品)、炸物B餐:可以任食美國安格斯牛!今次都揀咗呢個set🤣C餐:可以瘋狂任食美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬添!✨美國安格斯牛放題 $268/位 (120分鐘)🥩頭盤會上曬成個B餐既肉類:安格斯牛板腱、安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鮮甜扇貝▶️試曬咁多款之後,最推介係安格斯牛板腱,肉質紋理清晰,同時係牛味最濃郁~重點係食落唔會覺得韌;另外,送咗一碟和牛,油脂極重,相當juicy!!!✨自助吧、熟食、冷盤、甜品🔺自助吧:多達30幾款嘅串燒,例如韓式泡菜豬腩肉、秘製叉燒粒、蒜容雞中翼串、丸類等等🔺熟食:有驚喜!例如脆脆炸蝦、葡撻、蜜糖焗雞翼等,幾有係西餐食到嘅味道👍🏻亦都可以填紙仔,有燒牛仔骨、燒蠔、炸餃子等等,全部即叫即炸~🔺冷盤:中華沙律、蒜味螺肉、泰式鳳爪、秘製泡菜、酸辣青瓜,味道都正正常常~🔺甜品:提供香港品牌嘅雪糕,亦有蛋糕😍自助燒烤爐個燒烤爐都算大部,
📍 巴巴串

餐廳提供三個set:
B餐:可以任食美國安格斯牛!今次都揀咗呢個set🤣
C餐:可以瘋狂任食美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬添!

✨美國安格斯牛放題 $268/位 (120分鐘)

🥩頭盤
會上曬成個B餐既肉類:

✨自助吧、熟食、冷盤、甜品
🔺甜品:提供香港品牌嘅雪糕,亦有蛋糕

😍自助燒烤爐
個燒烤爐都算大部,爐望落好長身~同時可以放到串燒,滾輪轉動之下慢慢燒熟;亦可以揀網燒,好方便!

📍 巴巴串 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

一個價錢任燒🔥任食中湯、小食(魚蛋蘿蔔)、炒烏冬、凍海鮮(蝦🦐/青口/翡翠螺)、炸物、多款串燒(蔬菜類及肉類)每枱奉送肉類拼盤第一次喺香港食烤串燒會識得自轉(機械上有齒輪,只需將食物放上去便可)。望住佢地轉下轉下好過癮,過程適合懶人,只需等熟就食得。好多時間吹水。亦設有鐵網可以放食物上去用夾自己燒,(必食)我食左好多海蜆,非常彈牙。肉類拼盤非常多款,而且肉質嫩滑;配埋外邊多款串燒,一定覺得很滿足。
一個價錢任燒🔥任食

每枱奉送肉類拼盤

• 串燒
駱駝漆大廈多食肆就眾所周知,今次搵到間串燒任食的放題餐廳,店內空間都幾大,大部分都是梳化卡座好寬敞。每檯有一個小烤爐,一邊可網燒,另一邊則是自轉串燒,烤爐會自行將串燒360度轉動,燒得更均勻又不用自己動手,懶人至愛。至於放題套餐就有三款,不同時段有不同收費,最基本的A餐自轉串燒放題,包括了自助吧中的串燒任食、前菜熱盤及甜品任食、仲有即叫即煮的菜類及烏冬;即叫即炸的薯條、雞翼、魚餅、餃子,以及即叫即燒的豬大腸、焗蠔、海蝦等等,已經夠晒豐富。中價位的B餐就多了好幾款美國安格斯牛、扇貝等;最貴的C餐就更加多了,包括美國SRF和牛、西班牙伊比利亞黑毛豬,仲有羊架及涷蟹腳。今晚第一次來食,試住B餐先。先說前菜及熟盤,涷食方面最基本的海蝦、翡翠螺、藍青口均有,還有一些中華沙律、蒜味螺肉、炸蝦、炸雞翼等前菜,最意想不到的竟然有老火湯提供。至於熟食炸物方面,由於要留肚主力在串燒及食燒牛肉度,所以也沒有點太多即叫即整的食物,但炸雞翼、大漠羊肉串及蒜蓉焗蠔幾好味,推介食這三款。自助吧可以任拎的串燒及食物太多了,當中有我最喜歡食的牛舌切得勁厚身、墨魚咀一定要食好爽口彈牙、芝心丸串燒到芝士流出好好味,豬腩肉、

自助吧可以任拎的串燒及食物太多了,當中有我最喜歡食的牛舌切得勁厚身、墨魚咀一定要食好爽口彈牙、芝心丸串燒到芝士流出好好味,豬腩肉、牛肋肉、牛柳粒及多春魚都唔錯,其他丸類及腸類就沒有試了,應該都正常水準,不過一定不會忘記要燒的,必定是菠蘿及棉花糖,超好味。

至於美國安格斯牛放題質素算唔錯,安格斯牛板鍵及牛肉粒的牛味都算濃郁,脂肪位唔算多,封門柳及豬腩肉切得頗厚,但最正的是雞泡魚乾,燒完勁好食,口感煙煙韌韌又咸咸地。

店內提供的飲料選擇不少,有罐裝啤酒、汽水及紙包飲品,連自家製五花茶、酸梅湯亦有,清熱氣最好。甜品有各式雪糕、蛋糕及生果,榴槤控應該特別開心,皆因有榴槤球雪糕,仲有比較少見的海鹽雪糕。整體而言,自轉串燒放題能食是120分鐘真的已經非常飽,抵食。
2024-09-12