2023-04-27
💛Bakehouse·本身我哋係想食個tiramisu danish㗎 但係去到先發現得銅鑼灣分店有 所以最後就買唔到 買咗另外兩個danish做第二日嘅早餐☀️·parmesan cheese danish $26 l strawberry vanilla danish $36佢個芝士danish一樣都係咁好食 佢個酥皮勁酥勁脆 個芝士都好鹹香 尤其喺邊邊嗰啲憹位好好食🧀️不過個士多啤梨danish我自己就覺得面頭個glazing太多太甜啦 就算我地配茶都有啲太漏🫢🫢而且因為佢有層glazing既原因 呢個個酥皮焗唔脆 食落無咁好味 好在佢面頭既士多啤梨好甜🍓·#rbyeat#rbybakery#rby💛#rby灣仔 #rby銅鑼灣 #rby中環 #rby尖沙咀 #rby赤柱·📍尖沙咀漢口道44號地下📍灣仔大王東街14號地舖📍銅鑼灣啟超道16號地舖📍中環士丹頓街5號嘉彩閣地舖📍赤柱赤柱大街116號地舖
#rbyeat
#rbybakery