2023-06-23 76 views
餐廳有不少峇里掛畫,感覺寫意😎雙色咖央多士 $40 雙色多士好吸睛📸一碟有四件~多士外皮香脆,內藏香甜咖央醬及軟滑牛油🧈不變。招牌巴東牛肉 $149牛肉上枱已經傳來陣陣香氣🤤特登叫個白飯配牛肉❗️牛肉燉得軟淋入味,醬汁惹味帶點點椰香🌶️辣度屬於微BB辣🧛🏻‍♀️連二小姐都食到,想食辣啲嘅朋友可以點餐時tick 加辣🌶️🌶️鍾意呢度D牛肉唔會好乾亦唔黏牙🫶青。島風 $54材料有香茅、檸檬葉、青瓜、青檸、檸檬汁、梳打水🧊整體清新解膩🌿飲完成個人好fresh ☀️適合夏天飲用峇里。竹林 $54有斑斕、伯爵茶、青檸、香茅、梳打水等~將斑斕融入飲品,當中較為特別❗️香茅、斑斕令飲品,充滿印尼風情🍹飲品微甜,伯爵茶令茶味更出眾~
餐廳有不少峇里掛畫,感覺寫意😎

雙色咖央多士 $40

雙色多士好吸睛📸一碟有四件~

多士外皮香脆,內藏香甜咖央醬及軟滑牛油🧈

不變。招牌巴東牛肉 $149

牛肉上枱已經傳來陣陣香氣🤤特登叫個白飯配牛肉❗️

鍾意呢度D牛肉唔會好乾亦唔黏牙🫶

青。島風 $54

峇里。竹林 $54

2023-06-15
Type of Meal
Dinner
講真,平時都真係好少食印尼野,今次聽朋友推介黎左依間係尖沙咀既峇里堂食印尼菜,感受一下異國既風味。入到餐廳,餐廳都幾光鮮,仲有個落地大玻璃望出去彌敦道,感覺幾正。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹峇里堂海鮮煎$88依個海鮮煎🦑,有D蝦片埋係個煎蛋下面,成座山咁。🤣🤣🤣 個海鮮煎蛋入面有魷魚、帶子、蝦,食落有好香既蛋味。煎蛋上鋪滿左芽菜同青瓜,配埋個甜甜地昸醬汁,食落味道好豐富,用黎送飯一流。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹雙色咖央多士 $40雙色加埋賣相擺盤好靚,好岩打卡。微熱多士搽左咖央醬,再夾住塊凍牛油,食落甜甜地,又脆口,如果唔係舊牛油太邪惡,都想再叫多一碟ENCORE。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹炒豬肉配米餅 $100用左甜甜地既醬汁黎炒既豬肉,味道好惹味,除左米餅之外,我地仲加多左個白飯黎豬肉碎撈飯,超好食。另一個食法就係將D豬肉絲放上個米餅一齊食,鹹鹹甜甜又脆口,口感好特別。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹鮮青檸梳打 $38梳打水加入青檸汁,好FRESH,沒洗篤粒青檸都已經好夠味,好岩用黎醒胃。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹清.島風 $54都係用左梳打水做底,再加入左好多香料,例如︰香茅、檸檬葉、青瓜、青檸、檸檬。味道

峇里堂海鮮煎$88

炒豬肉配米餅 $100

鮮青檸梳打 $38

清.島風 $54
都係用左梳打水做底,再加入左好多香料,例如︰香茅、檸檬葉、青瓜、青檸、檸檬。味道好豐富,飲落好清新。

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
總結︰環境裝修都好多文青feel+異國風情,食物既味道都唔錯,好岩幾個朋友黎食下野,傾下計,職員既服務都好好。如果平時鐘意試下唔同國家菜式既朋友,可以黎試試。

❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
  • 峇里堂海鮮煎
  • 炒豬肉配米餅
  • 雙色咖央多士
朋友推介既印尼餐廳,味道出色有驚喜!!❤️雙色咖央多士 見到基本人枱枱都有嗌,當然要跟隊嗌~ 多士好香脆,中間夾左大量咖央同埋牛油,非常肥仔但又好好味!!🧡峇里堂海鮮煎 將海鮮+雞蛋+蔬菜煎成蛋餅,淋上印度醬汁,好惹味!!海鮮材料亦豐富,有大蝦 具柱等等,推介必嗌!!💛印尼咖哩大魚蛋 好似長洲大魚蛋咁,大大粒又微微彈牙,點特色印度沙爹醬,味道好夾💚沙爹莉莉 用魚同蝦製成既串串,口感鬆軟,點大量沙爹醬好加分💙印尼特色炒飯 大大碟炒到粒粒分明,又香又惹味,好多隻大大既蝦仁,jengrrr💜鮮青檸梳打 青檸味清新又夠氣!!
朋友推介既印尼餐廳,味道出色有驚喜!!

💜鮮青檸梳打 青檸味清新又夠氣!!

味道ok,醬汁好吃,但我口味偏淡所以吃到後面覺得有點鹹。點了個海鮮湯,裡面的貝克和蝦都不是很新鮮,一度以為自己要拉肚子了(雖然沒有)甜品挺好吃,不太甜,淡淡奶味
甜品挺好吃,不太甜,淡淡奶味
2023-06-10
$200 (Lunch)
2023-06-03 191 views
係山林道嘅峇里堂💛過嚟試係完全因為個印尼沙嗲炒豬肉飯 $61加咗錢轉金貝 (+9)成個飯好惹味同埋沙嗲係偏甜我個人幾鍾意醬汁同埋豬肉條嘅份量,亦都好足夠嘴刁小食拼盤 $78蝦丸、魚餅、素春卷同埋蝦片整體發揮唔錯不過如果蝦片可以換其他小食就更加好🤣🤣最鍾意個蝦丸💛峇里堂海鮮煎 $73入面有帶子,蝦仁芽菜同埋雞蛋類似蚵仔煎,芙蓉煎蛋嘅食物唔係韓式煎餅有溝粉漿嗰隻整體味道正常峇里堂珍多公雞冰冰 $60賣相好吸引,適合大家可以打吓卡😂配料算好多有紅豆,芒果粒同埋綠色嘅珍多條甜度適中最愛係佢上面嘅海鹽雪糕😍大家亦都可以揀椰子味嘅雪糕點餐嘅時候亦都可以✅後上非常細心但係呢個甜品都好建議兩個人以上share😂如果未食過印尼嘅嘢食大家都可以過嚟試吓性價比算好高,環境亦都舒適個人覺得佢哋係有遷就到香港人口味嘅印尼店所以相信大家應該都會幾鍾意😝
係山林道嘅峇里堂💛
過嚟試係完全因為個印尼沙嗲炒豬肉飯 $61
加咗錢轉金貝 (+9)
成個飯好惹味同埋沙嗲係偏甜
我個人幾鍾意
醬汁同埋豬肉條嘅份量,亦都好足夠

嘴刁小食拼盤 $78
蝦丸、魚餅、素春卷同埋蝦片
整體發揮唔錯
不過如果蝦片可以換其他小食就更加好🤣🤣
最鍾意個蝦丸💛

峇里堂海鮮煎 $73
入面有帶子,蝦仁芽菜同埋雞蛋
類似蚵仔煎,芙蓉煎蛋嘅食物
唔係韓式煎餅有溝粉漿嗰隻
整體味道正常

峇里堂珍多公雞冰冰 $60
賣相好吸引,適合大家可以打吓卡😂
配料算好多
有紅豆,芒果粒同埋綠色嘅珍多條
甜度適中
最愛係佢上面嘅海鹽雪糕😍
大家亦都可以揀椰子味嘅雪糕
點餐嘅時候亦都可以✅後上
非常細心
但係呢個甜品都好建議兩個人以上share😂

如果未食過印尼嘅嘢食
大家都可以過嚟試吓
性價比算好高,環境亦都舒適
個人覺得佢哋係有遷就到香港人口味嘅印尼店
所以相信大家應該都會幾鍾意😝
2023-06-01 123 views
印尼餐廳係香港真係唔算多,而且本身都比較少食,難得搵到間位於尖沙咀嘅人氣印尼餐廳,梗係要試下喇😍🌟 招牌巴東牛肉 $149叫得招牌梗係必叫,幾乎每張枱都會叫。牛肉用左牛𦟌部位,入口非常軟腍唔會韌😋牛肉經過燉煮後,吸滿了香料同椰奶嘅精華,味道酸酸甜甜,配白飯食一流🤤🌟 蝦醬炒通菜 $68通菜好翠綠,入口超爽脆,味道唔會太咸,帶點微辣同有蝦醬嘅咸香味,幾惹味🤩🌟 雙色咖央多士 $40多士口感香脆,中間夾住咖央醬同牛油,邪惡得黎又好味😋🌟玫瑰咖啡 $38香滑嘅Latte 加左玫瑰花瓣,飲到玫瑰花嘅香味,味道唔錯☺️

🌟 招牌巴東牛肉 $149

🌟 蝦醬炒通菜 $68

🌟 雙色咖央多士 $40
多士口感香脆,中間夾住咖央醬同牛油,邪惡得黎又好味😋

🌟玫瑰咖啡 $38
  • 巴東牛肉飯
  • 蝦醬炒通菜
2023-05-27 304 views
尖沙咀不嬲出咗名食飯多選擇,但通常都係大路嘅中西意日韓,今次我哋就打破呢個框框,去咗峇里堂食印尼菜🤭峇里堂海鮮煎🦑 $88一上枱就成座山咁🤣 最底下嘅係主角海鮮煎蛋,面層就有大量芽菜,青瓜,仲有幾塊蝦片,蛋煎到有少少燶邊,蛋香都好濃郁,海鮮就有魷魚、帶子、蝦,搭埋面層嘅配料同醬汁,單食就口感豐富,送飯亦都好惹味雙色咖央多士 $40雙色加埋賣相擺盤已經好吸睛,味道更加係估佢唔到咁好食🤤 微熱嘅麵包連埋咖央醬,夾住一塊有適當厚度嘅凍牛油,食落去真係冰火交融🥴 好味到會忍唔住想叫多碟🫣不變。招牌巴東牛肉 $149呢款個汁帶有椰香,有少少蕃茄味,食落微辣,超啱送飯😋 牛肉都有5大嚿,而且每嚿都好軟身,非常好送飯金貝飯 $34我哋覺得成餐飯最正係呢個飯,金貝飯係一種由香茅、檸檬葉、薑黃箏多種香料,混合新鮮椰汁製成嘅飯,食落粒粒分明,味道清新,香而不膩😍😍峇里·日落🌅 $54一款都幾Iɢᴀʙʟᴇ嘅飲品,由柚子、蝶豆花、蜂蜜、忌廉鮮奶製成,味道酸酸甜甜,勁開胃😙如果想食印尼菜但又頂唔順傳統印尼菜嘅濃味或者香料味,呢度相信係一個好選擇,感覺呢度有為咗迎合香港人嘅口味作出少量微調,啱哂想食印尼菜又怕太濃

峇里堂海鮮煎🦑 $88
峇里堂海鮮煎

不變。招牌巴東牛肉 $149
不變。招牌巴東牛肉

金貝飯 $34

峇里·日落🌅 $54
峇里·日落

如果想食印尼菜但又頂唔順傳統印尼菜嘅濃味或者香料味,呢度相信係一個好選擇,感覺呢度有為咗迎合香港人嘅口味作出少量微調,啱哂想食印尼菜又怕太濃味嘅你😉
2023-05-24
Type of Meal
Dinner
峇里堂海鮮煎
不變。招牌巴東牛肉
峇里·日落
2023-05-26 110 views
香港比較少餐廳提供正宗的印尼菜黎呢到就好似走一轉印尼咁食到各式各樣的印尼菜首先係印尼風味串燒揀左羊肉和花枝丸每份有兩串 都幾抵食串燒烤得十分入味羊肉嫩滑搭配上醬汁更加美味蝦醬炒通菜雖然係一道簡單的菜式但味道相當豐富 非常惹味印尼特色炒飯炒得粒粒分明面頭有隻煎蛋同蝦片未食都覺得非常吸引炒飯配埋通菜+串燒 配搭得非常之夾🤩雙色咖央多士外脆內軟牛油+咖央絕對係邪惡組合值得一試峇里之天堂茶呢款茶無咖啡因淡淡的茶味非常清香飯後飲一流
香港比較少餐廳提供正宗的印尼菜

淡淡的茶味
非常清香
飯後飲一流

2023-05-24 114 views
店鋪在3樓,一整片玻璃窗,採光很好,空間感也很足,座位跟座位間隔寬闊,環境舒適🥰 印尼惹味炒沙嗲豬肉配米餅 $100豬肉以洋蔥爆炒,再配上印尼醬汁,味道帶點甜,很合我胃口,配上清脆米餅,真的一口接一口,很喜歡🥰 峇里醬炒四季豆 $70醬汁吃不出用什麼做,有爆炒鑊氣,醬汁不鹹帶甜,再帶點微辣,很好吃😋 參峇醬炒蜆 $88蜆肉不算肥美,但勝在份量不少,醬汁同樣帶甜味再帶點辣,很惹味🥰 但不會像泰式有很重的香料味,一樣大推🙌🏻🙌🏻 印尼特色炒飯 $93看上去重口味,但其實味道剛剛好,內裡有蝦有雞肉,吃起來很豐富,而且份量不少,2-3人分也可以☺️ 好好吃🤤 下次想試炒麵❣️ 🎈總歸一句: 第一次吃印尼菜,每道菜都好好吃😍有打開的新的味蕾領域~發現印尼菜會著重甜味,剛好是我愛的❣️一定會回來,更會推薦朋友🙌🏻

印尼惹味炒沙嗲豬肉配米餅 $100

峇里醬炒四季豆 $70

參峇醬炒蜆 $88

印尼特色炒飯 $93

🎈總歸一句:

$120 (Dinner)
峇里餐廳差不多係代表了香港印尼菜!二度搬遷,現址喺尖沙咀山林道-峇里堂,更以Cafe 風格融入昔日印尼風味,新舊交融別有一番味道!雙色咖央多$39雙色麵包夠特別,咖央醬帶甜有椰香,我二次食都未遇到另一套顏色既麵包(百潔布色😂),希望下次可以遇上!印尼惹味沙嗲豬肉配米餅$98我覺得這道菜絕對係代表了印尼菜!沙嗲好香濃,洋蔥加豬肉絲每條都沾上沙嗲醬,再配上米餅平衡返個濃濃沙爹味,比起配白飯更勝一籌!印尼特式炒飯$98印尼醬汁加上有蝦肉同炒蛋,炒得粒粒分別有鑊氣味道,配有印尼蝦片同煎蛋,整體都幾豐富!峇里·日落$54唔好意思,我的確比佢個名同樣子吸引左😂以柚子、蝶豆花、蜂蜜同忌廉鮮奶溝製而成,打卡度爆曬燈!峇里·爽翠$54以菠蘿🍍汁、青檸、益力多同梳打水溝製而成,睇成份都知道係開胃之選😂* 不設加一服務費

雙色咖央多$39

印尼惹味沙嗲豬肉配米餅$98

印尼特式炒飯$98

峇里·日落$54

峇里·爽翠$54

* 不設加一服務費

2023-05-20 3108 views
🍹傳統正宗嘅印尼菜除咗依然保留住一貫傳統菜式同埋味道😋與時並進👍🌳環境裝修主題係時下最流行嘅文青feel💯配埋木系傢俬🪵同埋傳統風格嘅吊燈❤️感覺就充滿住異國風情🥳放工黎食餐飯就已經可以輕鬆不少💕唔錯呢👏🏻👏🏻🥪雙色咖央多士 Roti Kауа🌈咖央多士就食得多喇😋但係呢個係黑色cross over白色嘅鴛鴦口味我就第一次食☺️賣相夠曬特別👍多士一樣係係脆卜卜🔥又惹味💯🍚金貝飯 Nasi Kuning🌈呢個金貝飯唔單止香噴噴🔥而且飯嘅顏色仲好鮮豔亮麗添😋喜歡呢💕🥗加多加多 gado gado🌈加多加多原來係一個沙律🥗側邊放滿脆脆嘅蝦片🦐入面有薯仔🥔同埋鷄蛋🥚呢個沙律醬汁超級惹味呀💕味道甜甜地又有啲香草味🌿好推介👍🐂甚摩汁牛肉 Semur🌈呢個係佢地menu上面其中一個signature dish❤️甚摩汁係好香濃好好配飯🍚而且個牛肉仲煮得又夠淋又多汁😋有驚喜呀💯🍹峇里•爽翠🌈欣賞佢地呢度特飲款色又靚又好飲呀🍹我今次揀咗呢杯靚靚嘅峇里•爽翠👍味道好香菠蘿味🍍新鮮嘅甜味💕🍡大魚蛋 Bakso 1kan🌈大大粒嘅大魚蛋串燒🍡超彈牙💯必食😋🍡臺灣貢丸🌈一客已經有兩串嘅臺灣貢丸🔥一食已經令我諗起那些年

🥪雙色咖央多士 Roti Kауа

🍚金貝飯 Nasi Kuning

🥗加多加多 gado gado

🐂甚摩汁牛肉 Semur

🍹峇里•爽翠

🍡大魚蛋 Bakso 1kan

🌈大大粒嘅大魚蛋串燒🍡超彈牙💯必食😋

🍡臺灣貢丸

🌈一客已經有兩串嘅臺灣貢丸🔥一食已經令我諗起那些年去墾丁大街行夜市掃街嘅味道💯勁正🥳

🍡雞肉 Ayam

🌈食串燒我必食會係鷄肉🐤果然無令我失望👍燒完嘅雞肉依然係咁嫩滑唔鞋🍡我私心推介💯
  • 加多加多 gado gado
  • 甚摩汁牛肉 Semur
2023-05-18 105 views
Affogato印尼曼特靈特濃咖啡,椰子風味雪糕激正‼️ 咖啡一啲酸味都無,醇厚煙燻感中透著微微果香,後調帶點可可苦澀~雪糕椰子味濃,興咖啡完美融合,無味道定係個質地都係我杯茶💕Bali Colada菠蘿、菠蘿汁、鮮椰汁、棕櫚糖菠蘿味勁濃,酸酸甜甜超好飲呀!雙色咖央多士多士烘得好脆,入面有勁邪惡嘅牛油同咖央多,好香😍串燒:雞肉、雞軟骨味道偏甜,唔算好重口味~雞肉肉質幾嫩,一定要點埋佢個醬,有畫龍點睛嘅效果金貝飯由香茅、檸檬葉、薑黃等多種香料,混合新鮮椰汁,烹調6小時蒸成的香料飯,珍珠米粒粒粒分明,香而不膩👍🏻印尼特色炒麵幾惹味!第一次食印尼炒麵,係油麵嚟~入面有蛋絲、雞肉、蝦、蝦餅,組合好豐富😝峇里堂 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓

Affogato
印尼曼特靈特濃咖啡,椰子風味雪糕

Bali Colada
菠蘿、菠蘿汁、鮮椰汁、棕櫚糖
菠蘿味勁濃,酸酸甜甜超好飲呀!

雙色咖央多士
多士烘得好脆,入面有勁邪惡嘅牛油同咖央多,好香😍

串燒:雞肉、雞軟骨

金貝飯
由香茅、檸檬葉、薑黃等多種香料,混合新鮮椰
汁,烹調6小時蒸成的香料飯,珍珠米粒粒粒分明,香而不膩👍🏻

印尼特色炒麵
幾惹味!第一次食印尼炒麵,係油麵嚟~
入面有蛋絲、雞肉、蝦、蝦餅,組合好豐富😝

峇里堂 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓
之前食過朋友家的工人姐姐做的印尼餐想念印尼串燒醬及咖哩但在香港要食地道印尼餐的地方不多朋友介紹這間峇里堂說夠正宗而且高質今日癮起一於去食下餐廳位於出名是食街的尖沙咀山林道餐廳面積都好大位與位之間位置相距得遠方便傾計又坐得幾舒服 //雙色咖央多士 $39//雙色咖央多士非常吸睛裡面系牛油加班蘭咖央醬多士香脆可口咖央醬香濃濃郁,加上牛油軟滑外脆內軟 口感層次分明甜甜地好正邪惡的食物永遠是最吸引的食完更加開胃 //印尼咖喱牛腩飯 $118//在我而言,印尼餐總要食咖喱牛腩量好多好足料食落去口感唔錯,肥瘦適中而且好淋薯仔先煎後熬外脆內軟而且好入味同印尼咖喱汁好夾咖喱汁比較重香料味,落重椰汁,所以好鍾意食口感唔算辣,就算係唔食辣的朋友都食得加$33仲可以轉金貝飯呢個飯值得加!金貝飯是以香茅,檸檬葉同黃姜粉等多種香料烹煮前後6小時蒸成的香料飯加上選用了高級珍珠米粒粒分明,味道清新,香而不膩//特製峇里式串燒//=沙爹莉莉$46@2串=這個特製串燒用魚和蝦肉製成魚味幾香濃,口感軟腍,香料味重口感有點似韓國食既魚糕最重點是這個醬汁真係不得了!甜度同花生味恰到好處 =羊肉$40@2串=個人而言很怕食有羶
之前食過朋友家的工人姐姐做的印尼餐

//雙色咖央多士 $39//
雙色咖央多士非常吸睛
裡面系牛油加班蘭咖央醬
多士香脆可口
咖央醬香濃濃郁,加上牛油軟滑
外脆內軟 口感層次分明
甜甜地好正
邪惡的食物永遠是最吸引的
食完更加開胃

//印尼咖喱牛腩飯 $118//
在我而言,印尼餐總要食咖喱
牛腩量好多好足料
食落去口感唔錯,肥瘦適中而且好淋
薯仔先煎後熬外脆內軟而且好入味
同印尼咖喱汁好夾
咖喱汁比較重香料味,落重椰汁,所以好鍾意食
口感唔算辣,就算係唔食辣的朋友都食得

加$33仲可以轉金貝飯
呢個飯值得加!
金貝飯是以香茅,檸檬葉同黃姜粉等多種香料
烹煮前後6小時蒸成的香料飯
加上選用了高級珍珠米
粒粒分明,味道清新,香而不膩

//特製峇里式串燒//
=沙爹莉莉$46@2串=
這個特製串燒用魚和蝦肉製成
魚味幾香濃,口感軟腍,香料味重
口感有點似韓國食既魚糕
最重點是這個醬汁真係不得了!
甜度同花生味恰到好處

=羊肉$40@2串=
個人而言很怕食有羶味的羊肉
這個串燒經烤過之後
仍然保留一點點羶味就是我喜歡的口味
點上了沙爹醬,正!

=雞肉$35@2串=
雞肉經高溫烤過仍然保留肉汁,肉質亦鮮嫩
雞肉本身醃左味其實都好惹味
但個沙爹醬真係世一必點
價錢包了兩串,同朋友一人一串剛剛好

//杏仁鮮奶咖啡(熱)$38//
剛好這幾天天氣變氣管敏感又出現
在煩惱著不能喝凍飲之際
發現了有杏仁鮮奶咖啡,完美!
咖啡唔會太濃太苦澀
杏仁味好出 飲完好舒服

• 印尼咖喱牛腩
2023-05-11 148 views
超推薦大家去bali旅行💛 上年去完一直念念不忘 峇里菜真係出乎意料地好食😍旅行嗰陣成日食炒飯炒麵😬 香港難得有峇里菜 誠意推介(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)❣️峇里海鮮煎 $73呢個好食🤤 以為似台式但爭好遠 得好少粉漿🤏🏻有好多新鮮蝦同帶子🦐 蛋液半煎炸脆邊好香口 ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾ 加上清爽嘅青瓜芽菜同沙嗲醬汁 必食‼️仲有充滿回憶嘅印尼蝦片✨❣️ 印尼特色炒飯 $88超鍾意印尼炒飯炒麵😆 雖然用三色豆但係可以煮到完全冇怪味反而甜甜地🫣用雞肉 蛋 醬油炒 加一隻太陽蛋 好香好有鑊氣🔥❣️參峇醬炒蜆 $73本身唔知參峇醬係點 原來幾香辣惹味似紅咖哩🌶️蜆數量好多 洋蔥三色椒都炒得好甜🧅🫑配碗白飯一流🍚❣️雙色咖央多士 $32Must eat‼️ ✅ 多士烘完熱辣辣🔥中間牛油超滑鹹香🥳 加上甜甜嘅咖央醬 爭啲叫多碟💛❣️鮮椰汁冰 +$27超可愛😍 用個aloha 椰子杯裝 唔會太甜🥥

❣️峇里海鮮煎 $73

❣️鮮椰汁冰 +$27
超可愛😍 用個aloha 椰子杯裝 唔會太甜🥥
  • 峇里堂海鮮煎
2023-05-09 221 views
-{尖沙咀印尼菜🇮🇩}🤤 巴東牛肉🤤 ($146)啲牛肉好腍又大嚿👍啲醬汁都好入味 撈埋金貝飯好出色🥰👖褲評: 8/10🤤金貝飯🤤 ($44)必嗌!好重香料味 飯質乾身啲🤓👖褲評: 8/10🤤 炒豬肉配米餅🤤($98)好甜嘅炒豬肉碎😙米餅咸咸地好香口 啲豬肉碎可以撈飯添😋👖褲評: 8.3/10🤤雙色咖央多士🤤($39)多士夠脆 但咖央同牛油醬融得較快😗👖褲評: 7.5/10巴東牛肉撈金貝飯好正!不過lunch set抵食好多~性價比: 7/10服務: 8/10環境: 8/10🚩峇里堂🚩地址: 尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓 #fuudjai #fuudjai東南亞菜 #fuudjai尖沙咀
{尖沙咀印尼菜🇮🇩}
🤤 巴東牛肉🤤 ($146)
啲牛肉好腍又大嚿👍啲醬汁都好入味 撈埋金貝飯好出色🥰

👖褲評: 8/10

🤤金貝飯🤤 ($44)
必嗌!好重香料味 飯質乾身啲🤓

👖褲評: 8/10

🤤 炒豬肉配米餅🤤($98)
好甜嘅炒豬肉碎😙米餅咸咸地好香口 啲豬肉碎可以撈飯添😋

👖褲評: 8.3/10

🤤雙色咖央多士🤤($39)
多士夠脆 但咖央同牛油醬融得較快😗

👖褲評: 7.5/10

巴東牛肉撈金貝飯好正!不過lunch set抵食好多~

性價比: 7/10
服務: 8/10