2022-03-13 578 views
前段時間喺尖沙咀staycation,夜晚喺樓下諗住搵吓有冇啲咩宵夜好,見到開咗呢一間細細間嘅串燒店,一於試吓點知都幾驚喜!廚師推介嘅嘢都好特別,竟然有雞泡魚乾!好似日本居酒屋咁樣,但係價錢非常之親民,$48就有!我哋梗係即刻試吓啦!雖然舖頭好細,我哋睇到老闆係即刻燒嘅,熱辣辣,同居酒屋嘅雞泡魚乾真係有得揮!蔬菜類嘅選擇都好多,最正就係有蒜蓉牛油雜菌菇同埋金針菇,仲有娃娃菜添!肉類方面都有好多選擇,可惜我哋太遲過去,有好多嘢都已經冇咗下一次嚟一定要試吓午餐肉!我哋叫咗蜜糖台灣腸,黑椒台灣腸,燒冬菇,燒翠玉瓜,燒豆卜,仲有鹽燒雞軟骨全部都係老闆即刻燒嘅所以都要等一等,食落去全部都好新鮮,而且唔會死鹹,叫咗老闆加少少辣非常Perfect台灣腸我哋再encore左一轉!好少地方有得食呢款台灣腸蒜蓉娃娃菜熱辣辣好新鮮~之後再黎就係燒墨魚丸,燒牛丸,孜然雞中翼,我地再叫老闆撒多少少辣粉,好惹味雞翼同埋墨魚丸係必食!本身仲驚扇貝唔太新鮮,但係食落又真係幾唔錯,呢個價錢都幾抵食!$58/2隻最後我哋試咗呢鹽燒京蔥熊本牛,味道都幾好,不過牛肉就少左d,下次想試下牛仔骨
點知都幾驚喜!

肉類方面都有好多選擇,可惜我哋太遲過去,有好多嘢都已經冇咗
下一次嚟一定要試吓午餐肉!

台灣腸我哋再encore左一轉!好少地方有得食呢款台灣腸

蒜蓉娃娃菜熱辣辣好新鮮~

雞翼同埋墨魚丸係必食!

2021-12-27
Type of Meal
Last Night Supper
  • 孜然燒雞中翼
2022-03-06 141 views
最近公司有幾個同事返唔到工,所以就要幫佢哋完成埋手頭上嘅工作,所以變咗要 OT 😣 不過老闆都好有心知我地辛苦,所以請我地食晚飯 🥰 二話不說就係公司附近揾餐廳。最後決定食串燒,串燒都有幾多選擇,不過見餐廳依家有四人餐提供而且仲有折,原價 $368 而家 $268,所以決定叫呢個。拎到返公司,攞啲嘢食放返靚仔影埋相先食 😆 套餐份量相當豐富,有燒雞、串燒、雞翼、炸蟹鉗、金菇肥牛卷、蒜蓉金菇、娃娃菜、味付八爪魚,味付螺肉同白飯。燒雞香噴噴,肉質都幾嫩滑 ; 串燒就有雞串、雞軟骨、雞皮、叉燒粒。燒雞整得好好食,所以老闆忍唔住叫我轉頭幫佢去買多隻外賣返去孝敬佢太太 ($108/一隻,$58/半隻)。😂
2022-03-05 87 views
嚴峻既疫情下無礙我同女友人到處覓食, 反而多左我地四圍兜去揾野食.. 今次兜左黎尖沙咀呢條比較僻靜既巷仔發現呢間燒物。我同女友人決定試下佢手勢, 佢種類繁多. 有好多手作野。我地叫左有燒粟米,秋葵,牛舌,羊架,無骨雞脾,雞泡魚乾,茄子,金菇牛卷,台灣腸,鰻魚,手拍青瓜,娃娃菜,土豆絲同手撕雞好豐富,多到無位擺個羊架好大塊幾厚肉,個雞脾就有d咖哩味好香個粟米燒得岩岩好有d脆口, 而個秋葵都好脆個茄子水份夠但d醬有d辣, 而個牛卷有燒汁跟埋好惹味個雞泡魚乾薄身得黎又唔太硬仲好香甜個手拍青瓜既辣油調得好好,女友人唔食辣都係咁食個台灣腸都燒得幾好,好有荃灣夜市風味,條鰻魚都幾肥美。女友人係菜食者 緊係唔少得娃娃菜同菇類.. 個娃娃菜奶油味超香最後留返土豆絲同手撕雞係屋企食,發現佢隨左燒物佢呢d自家制小食都唔錯,味道都ok..
嚴峻既疫情下無礙我同女友人到處覓食
, 反而多左我地四圍兜去揾野食
.. 今次兜左黎尖沙咀呢條比較僻靜既巷仔發現呢間燒物。

我同女友人決定試下佢手勢, 佢種類繁多
. 有好多手作野。

好豐富,多到無位擺

個羊架好大塊幾厚肉
,個雞脾就有d咖哩味好香

個粟米燒得岩岩好有d脆口
, 而個秋葵都好脆

個茄子水份夠但d醬有d辣, 而個牛卷有燒汁跟埋
好惹味

個雞泡魚乾薄身得黎又唔太硬仲好香甜

個手拍青瓜既辣油調得好好,女友人唔食辣都係咁食

個台灣腸都燒得幾好,好有荃灣夜市風味
,條鰻魚都幾肥美。

女友人係菜食者
緊係唔少得娃娃菜同菇類
.. 個娃娃菜奶油味超香

最後留返土豆絲同手撕雞係屋企食
,發現佢隨左燒物
佢呢d自家制小食都唔錯,味道都ok
2022-01-26
2022-03-05 57 views
當無餐廳再開放堂食嘅時候,我地就搵下附近有咩外賣,聞到呢條街勁香串燒味,而且菜式都好吸引!一口氣叫咗好多款串燒拎走慢慢嘆~燒茄子係必叫的~逐條茄子肉撕出黎都有滿滿嘅蒜蓉香,好惹味,但偏辣~仲有啲燒粟米,翠肉瓜同秋葵等蔬菜,好味~蒜蓉娃娃菜同蒜蓉菇,一人一盒勁滿足!肉類有台灣腸,好特別!鰻魚都唔錯~串燒必叫鹽燒厚切牛脷,好juicy! 仲有金菇肥牛卷~香草羊架同滋味一口羊,有水準!肉質香嫩!除咗串燒,呢度仲有啲小食,有雞泡魚干,燒得幾軟熟~麻辣土豆絲,酸酸辣辣幾開胃!拍青瓜,辣得過癮!手撕雞,都係偏辣,但好好味!

仲有啲燒粟米,翠肉瓜同秋葵等蔬菜,好味~

蒜蓉娃娃菜同蒜蓉菇,一人一盒勁滿足!

肉類有台灣腸,好特別!鰻魚都唔錯~

串燒必叫鹽燒厚切牛脷,好juicy! 仲有金菇肥牛卷~

香草羊架同滋味一口羊,有水準!肉質香嫩!

除咗串燒,呢度仲有啲小食,有雞泡魚干,燒得幾軟熟~

麻辣土豆絲,酸酸辣辣幾開胃!

拍青瓜,辣得過癮!

手撕雞,都係偏辣,但好好味!
心最近太耐冇食串燒啦!所以今日放工決定左同朋友去食啦~朋友介紹左一間新的串燒店,所以同佢一齊去試下~去到發現原來選擇都幾多~最重要的係我見到最愛的鰻魚同燒賣!咁就緊係唔可以唔食啦!可惜當天沒有鱔柳,朋友說很好食~所以我地都叫左好幾樣野第一是燒燒賣,外皮趣卜卜,入面就軟綿綿,口感幾得意第二是鰻魚,外皮有少少焦脆,幾好食第三是一口羊,一口一粒好方便,唔韌,都冇羊肉嘅腥味,味道不錯!第四是烤咖喱魷魚,我都幾鍾意食烤魷魚,因為好香,唔韌,配啤酒一流!另外仲叫咗個手撕雞烏冬,嘩!佢呢度嘅手撕雞烏冬真係辣得來好好食!雖然點樣都係濃味,但係食得出呢一間舖頭嘅特別調味,辣辣地同果種痹痹麻麻的,真係幾正,不過我就怕太辣,所以只係叫咗小辣,大家可以去挑戰下🤣同埋呢度有好少何傳銷舖頭有嘅蔬菜,咁平時冇得食菜嘅你,就可以叫來食下啦

第一是燒燒賣,外皮趣卜卜,入面就軟綿綿,口感幾得意

第二是鰻魚,外皮有少少焦脆,幾好食

2022-03-05 12 views
呢家疫情嚴峻好多餐廳都無開,最近經過漆咸圍道,發現新開咗一間串燒店,咁當然要試試,餐廳營業時間由下午六點至凌晨兩點,各位夜遊人有口福喇。😍自己同朋友咩都想試,所以叫咗好多種類,另外仲有啲限定嘅食物會寫係個白板到。燒帆立貝每粒都好大粒,配上餐廳自家製嘅燒烤汁相當惹味 ; 蒜蓉大扇貝亦相當出色,蒜香味勁濃郁。招牌特製燒鱔柳超級好食,鱔柳完全無腥味,而且肉質細膩,外脆内嫩 ; 浦燒特級鰻魚啖啖肉。鹽燒厚砌牛脷睇落咁厚身以為會好韌,點知食落鬆化又入味,都幾有驚喜。另外牛筋丸、多春魚、豬頸肉同叉燒粒果啲都唔錯,牛筋丸肉味濃又無根 👍🏻 多春魚夠香口。

TakeAway
呢間鋪頭位置 :九龍尖沙咀漆咸圍2-4號 金時商業,即韓國街嗰邊呀!今日我同朋友兩個人黎左尖沙咀{串}食串燒,朋友話新開但已經食過,今次短期入再食~~佢地細細間店(始於在尖沙嘴~貴租?!)但係食物種類好多 😍仲有手寫推介D字勁得意~而且價錢又唔算貴!仲要即叫即刻燒🤤一黎我地就叫左燒雞中翼😍係由生燒到熟架!所以要等一陣,一坐得就叫就啱啦!之前食過出邊好多都係一早燒熟左...之後再燒番熱俾客人..但係呢間係由生燒到熟!真係值得一讚🤤🤤甘就可以皮脆肉又保持到肉汁!真心好正!自己成日覺得,串燒店,睇燒雞翼就睇到功架~!我地2 個女仔都算叫好多野食!我地仲叫左燒雞肉,燒牛,燒台灣腸,燒雞皮,燒蠔,燒瓜,燒芝士腸等等,過左一個無肉不歡既串燒😆😆😆全部都好好食!仲有特別一提佢地既自製汁🤤不得了~辣辣地好頂癮~蒜蓉雜菇叫做平衡下我地咁多肉!但有落牛油同埋蒜蓉,大大兜,都係邪惡😂🤣

而且價錢又唔算貴!仲要即叫即刻燒🤤

甘就可以皮脆肉又保持到肉汁!真心好正!
自己成日覺得,串燒店,睇燒雞翼就睇到功架~!

仲有特別一提佢地既自製汁🤤不得了~辣辣地好頂癮~

2022-03-05 10 views
已經好耐無食過串燒喇!估唔到尖沙咀都有!即叫即燒,講落基本,但唔係間間都做到!呢間「串」坐係到睇住佢燒!😋食物款項都幾多!超級正,台灣腸,翠肉瓜,雞腎等等都係我必點!記得叫燒雞皮!佢燒到好香好脆!食串燒就必點燒雞翼啦,歌都有得唱~皮脆肉汁多~好食!想講燒牛丸都好好食配埋佢個自家製醬汁😍😍😍😍泰式風味醬汁同港式牛丸超級夾!蒜蓉娃娃菜好多牛油同蒜蓉🐷好肥仔但好食到不得了~其他串燒都好好食,不能盡錄!!!!下次試下外賣先~
已經好耐無食過串燒喇!估唔到尖沙咀都有!
即叫即燒,講落基本,但唔係間間都做到!呢間「串」
坐係到睇住佢燒!

😋食物款項都幾多!
超級正,台灣腸,翠肉瓜,雞腎等等都係我必點!
記得叫燒雞皮!佢燒到好香好脆!
食串燒就必點燒雞翼啦,歌都有得唱~
皮脆肉汁多~好食!

想講燒牛丸都好好食配埋佢個自家製醬汁😍😍
😍😍泰式風味醬汁同港式牛丸超級夾!

蒜蓉娃娃菜好多牛油同蒜蓉🐷好肥仔但好食到不得了~
其他串燒都好好食,不能盡錄!!!!

下次試下外賣先~
Other Info. : 想念堂食的日子啊!
2022-01-11
2022-03-01 19 views
冇得出街食真係好悶, 條街冇咩人都好悶呀呢日係好靜既街行行下, 見到有間鋪頭有光, 而且仲有好香既香味所以決定呢晚食佢串位於漆咸圍, 行開去TST都幾方便見到佢價錢都唔貴, 可以叫盡佢!大虎蝦-$38: 大大隻既蝦, 略加少少調味已經有風味雞翼-$16/2隻: 外面有少少燶燶地, 幾香口, 入面仲保持到肉汁鰻魚-$30: 大大條, 只係$30, 幾抵食燒韭菜-$12: D個夠晒風味, 好有街邊大排檔既感覺羊架-$48: 只有少少羊蘇味, 完全冇就唔似食羊啦! 而且唔靱, 幾好味手撕雞烏東-$58: 手撕雞都幾多, 而且有微辣, 有越食越想食既感覺, 而烏東都幾彈牙, 我地都幾鐘意食總結今晚食到串, 真係可以令生活變得冇咁悶!
冇得出街食真係好悶, 條街冇咩人都好悶呀
所以決定呢晚食佢

串位於漆咸圍, 行開去TST都幾方便見到佢
價錢都唔貴, 可以叫盡佢!

大虎蝦-$38: 大大隻既蝦, 略加少少調味已經有風味
鰻魚-$30: 大大條, 只係$30, 幾抵食
燒韭菜-$12: D個夠晒風味, 好有街邊大排檔既感覺

總結今晚食到串, 真係可以令生活變得冇咁悶!
2022-02-24
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2022-02-28 44 views
超抵食原價$368,很多食肆都因covid 攪到經營困難,很多店索性停業去到4月20日添。特價 $268 4人餐勁多野豐富小食包括日式芝麻八瓜魚仔,炸蟹鉗,日本螺肉,蒜蓉金菇同娃娃菜。燒雞一隻,全隻好多肉,香噴噴令人流口水,肉嫩醃得入味。串燒有共14串,每款都有兩串,岩曬share 又乜都試到雞軟骨 同雞皮同是香口小食,岩配汽水啤酒。麻辣雞翼岩食辣架人,食唔停口京蔥雞串用簡單惹味蜜汁叉燒好食,甜中有燒香,一粒粒口感比叉燒片更多汁金菇牛肉就紮實飯4碗老實說,完全是抵過自己買材料整,比我$300 都一定買唔到以上架材料啦。仲要即點即燒,芳香好食。

燒雞一隻,全隻好多肉,香噴噴令人流口水,肉嫩醃得入味。

串燒有共14串,每款都有兩串,岩曬share 又乜都試到

雞軟骨 同雞皮同是香口小食,岩配汽水啤酒。
麻辣雞翼岩食辣架人,食唔停口
京蔥雞串用簡單惹味
蜜汁叉燒好食,甜中有燒香,一粒粒口感比叉燒片更多汁
金菇牛肉就紮實

飯4碗

2022-02-27 41 views
呢排疫情嚴重只可以食外賣,想食得特別d於是喺呢間串買咗外賣串燒。餐廳除咗有串燒揀,都有其他燒物好似海鮮同蔬菜類等,選擇豐富。拎返屋企途中已經聞到勁香,返到屋企當然第一時間開餐。招牌蜜味叉燒王($18)叉燒整得好入味,甜甜哋,肉質腍嫩,燒得岩岩好唔會乾哂。鹽燒京蔥熊本牛($24)燒過嘅京蔥完美帶出熊本牛肉粒香濃嘅牛味。調味岩岩好,食得到食材嘅鮮味。鹽燒大虎蝦2隻($38)虎蝦大隻,肉質實淨,爽嫩彈牙,輕輕用鹽燒,帶出蝦肉嘅鮮味。多春魚2條($12)多春魚燒得夠哂香脆,成條食晒冇難度,一d都唔腥,魚春亦都夠飽滿。浦燒特級鰻魚($30)鰻魚冇咩骨,抵讚。鰻魚肉軟綿,個浦燒醬汁味道唔錯。蒜蓉大扇貝2件($58)扇貝連殻一齊燒鎖住肉汁同鮮味,扇貝肉鮮甜爽彈。滋味一口羊($28)羊肉唔會好羶,帶陣陣香濃嘅香料味。燒翠玉瓜($12)燒過嘅翠玉瓜爽脆鮮甜,亦都非常juicy。燒茄子($38)大推燒茄子,茄子面頭鋪咗好多蒜蓉同香辛料,茄子肉質水嫩,而且吸收哂醬料嘅味道,夠哂惹味。燒秋葵($16)燒過嘅秋葵冇咗果種滑潺潺嘅口感,食落爽脆。錫紙蒜蓉娃娃菜($26)另外除咗燒嘢,仲叫咗個蒜蓉娃娃菜,係用錫紙包

招牌蜜味叉燒王($18)
叉燒整得好入味,甜甜哋,肉質腍嫩,燒得岩岩好唔會乾哂。

鹽燒京蔥熊本牛($24)

鹽燒大虎蝦2隻($38)
虎蝦大隻,肉質實淨,爽嫩彈牙,輕輕用鹽燒,帶出蝦肉嘅鮮味。

多春魚2條($12)

浦燒特級鰻魚($30)
鰻魚冇咩骨,抵讚。鰻魚肉軟綿,個浦燒醬汁味道唔錯。

蒜蓉大扇貝2件($58)
扇貝連殻一齊燒鎖住肉汁同鮮味,扇貝肉鮮甜爽彈。

滋味一口羊($28)
羊肉唔會好羶,帶陣陣香濃嘅香料味。

燒翠玉瓜($12)
燒過嘅翠玉瓜爽脆鮮甜,亦都非常juicy。

燒茄子($38)

燒秋葵($16)
燒過嘅秋葵冇咗果種滑潺潺嘅口感,食落爽脆。

錫紙蒜蓉娃娃菜($26)
另外除咗燒嘢,仲叫咗個蒜蓉娃娃菜,係用錫紙包住黎煮,好香蒜味。

尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖

2022-02-25 22 views
🪞♾🔛 串 ♾🔙🪞地址 : 九龍尖沙咀漆咸圍2-4號 金時商業大廈地下5號舖*・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*◉‿◉ 串(*☻-☻*)串 串 串 食串燒架!串燒種類都幾多勁想食雞髀不過太好賣 賣晒🥲另外有飯餐 麻醬撈烏冬配手撕雞 Jeng 韭菜$12一串 一串嘅份量好多 最抵食😹👍🏻好采叫左4串 好味道焗薯角 多春魚 雞泡魚干 鴨胸肉 芝士腸🐣🐥🔙🔛夜晚 宵夜最啱食串燒兩位店員都好Nice買嘢嘅時候可以同佢地吹吓水
🪞♾🔛 串 ♾🔙🪞
地址 : 九龍尖沙咀漆咸圍2-4號
金時商業大廈地下5號舖

◉‿◉ 串(*☻-☻*)
串 串 串 食串燒架!
串燒種類都幾多
夜晚 宵夜最啱食串燒
兩位店員都好Nice
買嘢嘅時候可以同佢地吹吓水

2022-02-22 17 views
好耐無食過串燒了 自從無左晚市之後久違地食左個外賣串燒過下口癮好開心🙊🙊失控地點左超多野 都幾抵食最最最推薦燒鱔同燒孜然雞髀燒鱔魚皮香脆、肉質肥美大份價錢都好合理燒孜然雞髀超大隻 外皮燒到好香脆滿滿我孜然粉加埋雞油香 好美味另外仲點左燒牛舌同燒雞翼份量都幾多雞翼有幾款味 試左孜然同鹽燒後比較喜歡鹽燒仲有唔同菜類燒物燒翠玉瓜、秋葵、四季豆都係孜然風味每樣都燒到外面乾身但入面好juicy食番小小菜當健康左🙊最後埋單兩個人食到好飽 300蚊左右 唔貴又抵食
好耐無食過串燒了 自從無左晚市之後
久違地食左個外賣串燒
過下口癮好開心🙊🙊
失控地點左超多野 都幾抵食

最最最推薦燒鱔同燒孜然雞髀
燒鱔魚皮香脆、肉質肥美大份
價錢都好合理
燒孜然雞髀超大隻 外皮燒到好香脆
滿滿我孜然粉加埋雞油香 好美味

另外仲點左燒牛舌同燒雞翼
份量都幾多
雞翼有幾款味
試左孜然同鹽燒後比較喜歡鹽燒

仲有唔同菜類燒物
燒翠玉瓜、秋葵、四季豆
都係孜然風味
每樣都燒到外面乾身但入面好juicy
食番小小菜當健康左🙊

最後埋單兩個人食到好飽
300蚊左右 唔貴又抵食
2022-02-21 85 views
今日係尖沙咀行街,係誤打誤撞次之下行到嚟呢間串燒店嘅附近聞到好香🤤就忍唔住要買啲串燒反屋企食!入到店內見到環境細細,但竟然一啲油煙都冇😳再睇睇食物發現有好多不同選擇,價錢亦唔貴😋店舖仲開到凌晨2點鐘,住係附近嘅夜貓有口福啦🤣🍢串燒方面我叫左一口羊、鹽燒雞軟骨、金菇肥牛卷、鹽燒厚切牛脷、鹽燒京蔥熊本牛、燒帆立貝、燒咖喱魷魚翼😍所有食物都好高質!一口羊無羶味易咬,雞軟骨夠爽口 牛脷夠淋,京蔥熊本牛嘅京蔥更吊出牛嘅鮮味☺️ 帆立貝同魷魚都好新鮮!更值得一讚嘅係魷魚,彈口超惹味,必食之選‼️🍢燒物分別有錫紙蒜蓉牛油金針菇、錫紙蒜蓉娃娃菜、蒜蓉大生蠔(半打)錫紙蒜蓉牛油金針菇同娃娃菜分享超足!娃娃菜望落好似好淡咁,但食落完全相反!蒜味好香!仲會食到好香嘅牛油味,而且煮得好淋好正🤤-金針菇同樣煮得好淋好入味!每條金菇都充滿着蒜蓉同牛油嘅香味☺️真心好正‼️ -蒜蓉大生蠔就冇想像中咁好,蒜蓉味比起其他食物嚟講冇咁出,食落有好多碎殼,燒得相對地冇咁熟,但生蠔夠肥美,啖啖肉😙🍢手撕雞烏冬(麻辣)辣度唔會好辣,如果唔食得辣都可以揀唔辣,手撕雞好嫩滑又惹味🤤👍🏼原本係想嗌淨麻辣手撕雞,但當日分量不足,只可以叫手撕雞

🍢串燒方面

🍢燒物

🍢手撕雞烏冬(麻辣)
辣度唔會好辣,如果唔食得辣都可以揀唔辣,手撕雞好嫩滑又惹味🤤👍🏼原本係想嗌淨麻辣手撕雞,但當日分量不足,只可以叫手撕雞烏冬,希望下次可以試到淨麻辣手撕雞啦🤣
2022-02-16
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$60 (Last Night Supper)
2022-02-17 139 views
🍢串🍢📍:尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖⏰:6:00pm-2:00am⭕️:現金我係超級鍾意食串燒🙈尖沙咀最近開咗呢一間<串>😎未行入舖頭已經聞到串燒嘅香味 營業時間去到凌晨兩點 啱晒夜鬼出嚟覓食🤣 唔會好大油煙 仲有少量座位可以坐 串燒即叫即燒 等候需時 可以打定電話過去叫外賣 咁就唔怕要等好耐啦😍佢哋呢度除咗串燒可以選擇 亦都有飯、烏冬、燒物 種類好豐富 選擇亦都多 價錢唔貴 鍾意食串燒嘅必定要去試吓🤣🔸串燒方面🔸我揀咗鹽燒雞中翼、鹽燒雞全翼、金菇肥牛卷、招牌蜜味叉燒王、鹽燒雞皮等除咗有小見嘅蜜汁叉燒王之外 雞中翼雞全翼都好惹味 蜜汁叉燒王好入味 燒到好軟淋 蜜糖味好重 好食!雞皮亦都係我嘅至愛 燒到脆卜卜好邪惡😍錫紙蒜蓉金針菇、錫紙蒜蓉娃娃菜呢兩款嘅價錢都只係$26-$28 份量非常多 好香蒜蓉同牛油味 而且一啲都唔乾 呢兩款真係必叫!手撕雞烏冬呢個好多人都有叫🤣 好快就賣晒 必食!亦都有成隻既手撕雞賣 味道好出色 香嫩既雞肉好惹味🤣仲有燒茄子、燒翠玉瓜同埋雞泡魚乾 我真係超級鍾意食雞泡魚乾 燒得好惹味 再配搭埋沙律醬 食唔停口品真係😍我見到人哋叫咗燒咖
🍢串🍢

📍:尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖
⏰:6:00pm-2:00am
⭕️:現金

🔸串燒方面🔸

錫紙蒜蓉金針菇、錫紙蒜蓉娃娃菜

手撕雞烏冬

我見到人哋叫咗燒咖喱魷魚🦑超級香 下次都要試吓😍呢間小店亦都有好多選擇 孜然雞髀、脆皮豬手、韓式五花腩 全部都好想試🤣 下次會再試!

#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #foodhk #串 #串燒 #串燒外賣 #燒茄子
2022-02-16
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$70 (Last Night Supper)