2017-03-27
/<beard papa's>🍪長長吉士泡芙($20)▫️👀早前Sogo做緊特價買左修泥試下,原價($24)平時只會食曲奇泡芙,因為表面脆嘛🤘🏾🤔個日我排隊買嘅時候得番一條,原本有2個女仔排係我後面,比我買左之後,見到無晒就走左😎應該都係想食佢la。🌸長長泡芙表面凹凸不平,貌似都幾香脆,雖然摸上手完全回復冷冰冰嘅狀態,係有d走左氣嘅酥脆🙁👉🏾我覺得表面d酥脆粒好似花生味,曲奇皮好食d🌸入面唧滿原味吉士餡,夠香甜軟滑。雖然出過我最愛嘅草莓🍓曲奇,紅豆味,但最match我覺得都係原味😛🌸其實指環泡芙我覺得極難食又貴幾元,個皮又腍又軟咁,其實正宗係咪5係咁嘅爛口感🙄#wwhkfood #uhkfood #hkfoodies #wwhkfood #hkig #hkeat #hkfood #hkfoodie #hkfoodie #foodie #foodies #foodiehk #foodieshk #instafood #foodielife #food #foodstagram #foodlover #beardpapa #beardpapas #beardpapascrea
<beard papa's>
🍪長長吉士泡芙($20)
▫️
👀早前Sogo做緊特價買左修泥試下,原價($24)
平時只會食曲奇泡芙,因為表面脆嘛🤘🏾
👉🏾我覺得表面d酥脆粒好似花生味,曲奇皮好食d