2024-12-03
唔係朋友介紹都唔知道有間咁得意好玩嘅韓燒呢間位於太和嘅Bingle Bingle 空中列車烤肉真係好食又好玩!小朋友見到架列車沖埋嚟 打開仲有野食 真係bling bling眼係咁哇哇聲!我叫左個人氣宮崎和牛套餐,入邊有A5和牛肉眼蓋+A4和牛肩肉+A4和牛三角腩!每款肉都好有特色,好有肉香又多汁,而且佢哋有好多唔同嘅醬汁,每款配落去都會有唔同獨特嘅味道!我比較鍾意食香草蒜蓉燒肉汁,食落唔會蓋過啲肉味!❤️❤️❤️呢個套餐仲包埋白飯,韓式牛肉雜菜湯同埋韓式蔬菜。 另外我再單點叫咗個吞拿魚,帶子同牛舌,真係款款都勁新鮮,牛舌又薄,燒完之後脆卜卜勁正!價錢親民,啲嘢食又好食,而且冇+1服務費! 真係CP值勁高!仲有特色空中列車送餐,小朋友睇到好開心! 幫佢叫左個小小兒童餐,有牛肉紫菜飯,仲有沙律同埋啫喱,大人見到都好想食呀!仲有可以叫雪糕食❤️❤️😋埋單後,仲可以用個遊戲幣去扭蛋機扭蛋,入邊有唔同嘅優惠券,可以比客人下次黎嘅時候用優惠券,或者去夾公仔機度夾公仔❤️