2024-10-09 109 views
觀塘真係好多好野食😋今次過開裕民坊YM²買野就發掘到間裝修好型格嘅餐廳Black Coffee🍔慢煮手撕豬窩夫漢堡配炸薯條 $118窩夫漢堡第一次食,感覺幾得意,窩夫幾軟熟,慢煮手撕豬肉質軟腍一d都唔韌,薯條炸得好金黃😍🦞龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98龍蝦濃湯味道好濃郁,意粉掛汁度高,虎蝦食落幾爽口👍🏻🧇雜莓窩夫配雲呢拿雪糕 $70超大份😍有好多士多啤梨🍓同藍莓🫐,配埋微暖窩夫+凍冰冰嘅雲呢拿雪糕簡直係絕配😍🍮髒髒提拉米蘇 $68我超鍾意食tiramisu,去到餐廳見到有tiramisu我一定會叫😂呢個tiramisu有朱古力片,威化餅,忌廉非常幼滑,整體咖啡味香濃酒味較重,口感濕潤綿密☕️榛子鮮奶咖啡 $44榛子味道非常香,鮮奶咖啡飲落夠順滑🍫凍鮮奶朱古力 $46朱古力味濃得嚟唔會蓋過奶味,整體唔會太甜👍🏻

🍔慢煮手撕豬窩夫漢堡配炸薯條 $118

🦞龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98
龍蝦濃湯味道好濃郁,意粉掛汁度高,虎蝦食落幾爽口👍🏻

🧇雜莓窩夫配雲呢拿雪糕 $70

🍮髒髒提拉米蘇 $68

☕️榛子鮮奶咖啡 $44
榛子味道非常香,鮮奶咖啡飲落夠順滑

🍫凍鮮奶朱古力 $46
朱古力味濃得嚟唔會蓋過奶味,整體唔會太甜👍🏻
位於觀塘裕民坊的Black Coffe,主打窩夫,現在還有到會服務,開party都可以嚟呢度訂食物👍🏻餐廳八點關門,想試的朋友要早啲嚟🌟Pan Fries Saliva Chicken Waffle Burger 香煎口水雞扒窩夫這個可算是中西合璧,香辣的口水雞表面煎香,內裏嫩滑,加上鮮蕃茄和生菜,配上醬汁,用窩夫代替麵包,新穎又美味的三文治🤤🌟Cheezy Tomato Spaghetti Cheezy Tomato Spaghelti自家製蕃茄醬炒意粉配肉丸,用了大量的新鮮蕃茄,酸酸甜甜,開胃🤤意粉煮得剛剛好,不會太腍,肉丸彈牙👍🏻🌟Triple Chocolate Waffle三重朱古力窩夫擺盤造型十分精緻,令人食慾大增,三重朱古力,層次分明,窩夫內還夾了朱古力,加上朱古力雪糕,不同的朱古力醬,大飽口感🫶🏻🌟Buffalo Wings - 水牛城雞翼水牛城雞翼表面烤得非常香脆,內裏保持嫩滑👍🏻🌟Mixed Berry 多莓果茶由多種莓果風乾而成,濃郁美顏,適合女士和健康的人士,含豐富維生素,而且抗氧化💗🌟 Passionfruit熱情果手搖冰茶熱情果手搖冰茶不會太甜,淡淡的熱情果

🌟Buffalo Wings - 水牛城雞翼
水牛城雞翼表面烤得非常香脆,內裏保持嫩滑👍🏻

🌟Mixed Berry 多莓果茶

🌟 Passionfruit熱情果手搖冰茶
熱情果手搖冰茶不會太甜,淡淡的熱情果味,冰涼解熱✨

Type of Meal
Dinner
  • 三重朱古力窩夫配朱古力雪糕
  • 水牛城雞翼
  • 香煎口水雞扒窩夫
2024-10-08 148 views
🍽️香煎口水雞扒窩夫+薯條 $98口水雞充滿肉汁,超級惹味🥰窩夫仲脆身,配上生菜、蕃茄,口感豐富,食完唔會覺得膩😋我哋將沙律轉做薯條,薯條炸得香脆,份量仲好多🥳🍽️濃湯龍蝦意粉配虎蝦 $98意粉有香濃嘅龍蝦味,軟硬度適中,非常掛汁👍🏻虎蝦有5隻,口感爽彈🍤🍽️水牛城雞翼 $68尼個外皮炸得香脆,食得有少少辣,香口惹味🥰🍰自家製髒髒提拉米蘇 $68Tiramisu口感香滑,baileys味超重😌🍰三重朱古力窩夫 $98窩夫外脆內鬆軟,中間有類似心太軟入面嗰啲醬,朱古力味濃郁,好邪惡🤤🍹榛子鮮奶朱古力✅服務費味道😋 8.5/10性價比💰 7/10環境🔎 7/10服務🫶🏻 7/10打卡指數📸 8.5/10٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 推薦指數🥰 7.5/10
🍽️香煎口水雞扒窩夫+薯條 $98

🍽️濃湯龍蝦意粉配虎蝦 $98

🍽️水牛城雞翼 $68
尼個外皮炸得香脆,食得有少少辣,香口惹味🥰

🍰自家製髒髒提拉米蘇 $68
Tiramisu口感香滑,baileys味超重😌

🍰三重朱古力窩夫 $98

• 水牛城雞翼
  • 髒髒提拉米蘇
  • 香煎口水雞扒窩夫漢堡配雜菜沙律
  • 龍蝦濃湯意粉配虎蝦
今次再次嚟到觀塘Black Coffee 食晚飯加甜品,放工時間多人,餐廳採用 open kitchen ,大大個咖啡吧,佢喺商場自成一角,比較寧靜方便傾計炸薯條薯條即叫即炸,熱辣辣,厚肉水牛城雞翼 (六隻)水牛城雞翼炸得好香脆,裏面仲係juicy,調味調得好好日式炸豬扒三文治配雜菜沙律炸豬扒大大塊,整得好香口,係白肉,三文治包係黑色的好特別,整體成個三文治唔肥膩,份量夠,雜菜沙律份量都好多,生菜都好新鮮自家製番茄醬炒意粉配肉丸番茄醬整得好好,調味調得好好,唔會好甜, 意粉份量都好多,軟硬適中,肉丸啖啖肉,正吖三重朱古力窩夫配朱古力雪糕三重朱古力有朱古力雪糕,溶咗朱古力和朱古力碎碎,軟硬都有,口感非常好,再陪襯埋熱辣辣嘅窩夫,真係好正曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕另外我哋揀咗曲奇忌窩夫,好多曲奇餅碎碎, 兩個甜品都好好味,好滿足

炸薯條
薯條即叫即炸,熱辣辣,厚肉

水牛城雞翼 (六隻)
水牛城雞翼炸得好香脆,裏面仲係juicy,調味調得好好

日式炸豬扒三文治配雜菜沙律

自家製番茄醬炒意粉配肉丸

曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕

2024-10-05 132 views
旺角時常排長龍嘅人氣咖啡店《Black Coffee》, 最近在觀塘裕民坊YM^2開左分店。呢店吾使排隊,食物款式和旺角店有小小分別,但水準仍一樣係不錯。龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98虎蝦4隻,蝦肉鮮嫩上面淋滿香草添惹味。龍蝦汁濃郁,配意粉食,味道一流。慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉 $138牛面軟腍,下面有些紅蘿白,醬汁濃鬱,有黑椒味。香蕉窩夫配朱古力雪糕 $72香蕉新鮮即切,朱古力雪糕上有黑朱古力片,增加口感。仲有堆好滑溜嘅 Fresh Cream, 好好味。一碟都幾大份、幾飽肚,建議兩個人share 一份。嗌左兩壺 Chill 吓 :多莓果茶 $48 ~ 重莓味玫瑰蜜桃果茶 $48 ~ 桃味偏重而家咁熱,另嗌兩杯 :伯爵茶 $46 ~ 茶味香濃熱情果$48 ~ 酸酸甜甜

龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98

慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉 $138
牛面軟腍,下面有些紅蘿白,醬汁濃鬱,有黑椒味。

香蕉窩夫配朱古力雪糕 $72

嗌左兩壺[熱果乾茶] Chill 吓 :

多莓果茶 $48 ~ 重莓味
玫瑰蜜桃果茶 $48 ~ 桃味偏重

而家咁熱,另嗌兩杯[手搖冰茶] :

伯爵茶 $46 ~ 茶味香濃
熱情果$48 ~ 酸酸甜甜
Black Coffee都開咗喺裕民坊,之前去佢嘅旺角店排隊食過,嘢食幾有質素,今次試吓觀塘呢間分店~文末附餐牌參考今次試咗呢個自家製手打雞肉蝦餅三文治,醬汁係水牛城雞翼嘅辣汁,味道幾惹味,雞肉蝦餅嘅口感,亦好特別~必食HeysoNut特色嘅口水雞扒Waffle漢堡,辣辣地嘅醬汁好惹味,薯條炸得勁脆!龍蝦湯虎蝦意粉配沙律正常發揮~兩杯飲品,Coffee Tonic及 焙茶Latte~最後係髒髒Tirmisu,第一啖酒味幾濃,口感都幾Creamy!餐牌參考

龍蝦湯虎蝦意粉配沙律正常發揮~

兩杯飲品,Coffee Tonic及 焙茶Latte~

餐牌參考

$225 (Dinner)
  • 髒髒提拉米蘇
  • 香煎口水雞扒窩夫漢堡配雜菜沙律
  • 自家製手打雞肉蝦餅三文治配雜菜沙律
2024-10-02 256 views
口水雞扒漢堡包配沙律+炸薯條好少見用口水雞做漢堡,但其實出到黎效果幾好而且味道調配得岩岩好,雞扒肉質彈牙而且有肉汁,口水醬唔會好辣,加埋充滿牛油既漢堡一齊食好有層次! 薯條係即叫即炸而且係連皮薯條,食落口感一流!龍蝦濃湯配虎蝦龍蝦味道好突出而且意粉煮得岩岩好,彈牙又索汁。蝦肉都幾新鮮但細隻咗少少!三重朱古力窩夫配朱古力雪糕呢個真係大癲,朱古力層次分明,首先個窩夫都有朱古力醬,食落偏苦而食到有可可豆既味道,真心覺得佢既選貨係幾好! 另外再加朱古力醬同埋雪糕,真心好夾而且鍾意朱古力既話一定要食,真係酒店級數!髒髒tiramisu呢個味道同擺盤都係酒店級數,tiramisu既咖啡味幾突出而且甜味同苦味都一樣咁平衡,食落每款食材既味道都有但又唔會搶味,十分推薦!

口水雞扒漢堡包配沙律+炸薯條

龍蝦濃湯配虎蝦

髒髒tiramisu

呢日過咗觀塘整指甲💖順便約埋朋友去我哋超鍾意去嘅Black Coffee食飯🌟龍蝦濃湯意粉配虎蝦煙煙韌韌嘅意粉,每條都滿晒龍蝦汁🥰虎蝦夠晒大隻又彈牙,食完超滿足❣️日式炸豬排漢堡包份量十足嘅炸豬扒漢堡一定唔可以一啖就咬到晒所有材料😆炸豬扒炸到外脆內Juicy✨沙律菜同蕃茄令到成件事無咁乾!醬汁燒酸甜甜,漢堡包嘅包都好軟熟😋自家製手打雞肉蝦餅脆卜卜嘅炸蝦餅,保留咗蝦肉嘅蛋芽同鮮味之外🤓加埋咗雞肉落去更加好食呀,超鍾意食呢個小食,下次嚟到都一定要嗌😍三重朱古力窩夫配朱古力雪糕朱古力控嘅朋友一定要食呢個窩夫🤩焗得香脆又好重蛋香嘅窩夫,中間夾住啲朱古力😚再淋上好多朱古力醬,再配埋一球朱古力嘅雪糕!成件事真係無得輸呀😜

龍蝦濃湯意粉配虎蝦

煙煙韌韌嘅意粉,每條都滿晒龍蝦汁🥰
虎蝦夠晒大隻又彈牙,食完超滿足❣️

日式炸豬排漢堡包

份量十足嘅炸豬扒漢堡一定唔可以一啖就咬到晒所有材料😆
炸豬扒炸到外脆內Juicy✨沙律菜同蕃茄令到成件事無咁乾!
醬汁燒酸甜甜,漢堡包嘅包都好軟熟😋

自家製手打雞肉蝦餅

脆卜卜嘅炸蝦餅,保留咗蝦肉嘅蛋芽同鮮味之外🤓

朱古力控嘅朋友一定要食呢個窩夫🤩
焗得香脆又好重蛋香嘅窩夫,中間夾住啲朱古力😚
2024-09-27 128 views
係觀塘裕民坊YM²入面餐廳唔算少,唯獨呢間最吸引到我,坐位唔算太多,不過睇落係好舒服既🥰🩵香蕉窩夫配朱古力雪糕大推呢個甜品!!同我share出去!!份量同價錢都好親民,就算我地食左甘多野都仲食得落><當然食甜品係2個胃啦~窩夫既軟熟岩岩好,仲有少少脆邊,加埋凍冰冰既雪糕真係Prefect Match! 留意反製作時間需時~🩵水牛城雞翼有少少辣,不過係香口既辣,絕對可以接受=) 每人3隻份量岩岩好~🩵龍蝦濃湯意粉配虎蝦好香濃既龍蝦湯!!feel到佢地用左好多龍蝦去整出黎~有海既味道,而且虎蝦都好鮮味,特別係個蝦頭既膏!真係太正啦🩵日式炸豬扒漢堡包配雜菜沙律炸豬扒味道適中,唔會話擺得落會淋左或者唔好食~配埋雜菜沙律可以解下膩黎到cafe點都要飲反杯coffee既~簡簡單單叫左焦糖鮮奶咖啡,唔想飲咖啡既都可以試下抹茶鮮奶整體既食物都好高分!我一定會再黎~🥰🥰🥰係

🩵香蕉窩夫配朱古力雪糕

🩵水牛城雞翼

🩵龍蝦濃湯意粉配虎蝦

🩵日式炸豬扒漢堡包配雜菜沙律

整體既食物都好高分!我一定會再黎~🥰🥰🥰係
1K
👧🏻😋👅🍽✨必食窩夫🧇 出色人氣小店-▪️觀塘區我最愛cafe之一, 輕食, 主食同甜品都好出色, 環境夠靜仲要有靚啡◾️ 唯一缺點收8點, 早收工一定要去試下, 遲收工都要趕去食🤣-🍫 🧇 三重朱古力窩夫配朱古力雪糕 $98💯份量好多大塊厚身但外脆內軟, cream都好多但係呈泡沫形態好輕盈唔會膩, 唔太甜好香滑💯朱古力雪糕, 朱古力醬, 朱古力碎片, 連窩夫入面都有朱古力仲好香濃, 呢個甜品對朱古力愛好者黎講係冇得輸-🥩 🍝 慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉 $138✨牛面肉大大塊但真係煮到好腍好入味, 厚身都唔會韌, 仲帶筋位勁好食; 配個乾身炒意粉可按口味加汁-🐖 🧇 🍟 慢煮手撕豬窩夫漢堡配薯條 $118💯個手撕豬一絲絲勁幼但好大抽, 好juicy但唔會太重味, 肉汁有令窩夫底部濕左, 但夠厚身反而做到一半脆一半腍又幾好食😆💯sides加左$20由沙律菜轉薯條, 大大份好香脆-🌶️ 🐥 水牛城雞翼 $68✨六隻擺盤靚, 醬汁濃香帶微辣, 皮脆肉嫩熱辣辣-🍗 自家製手打雞肉蝦餅 $78💯今次比之前食過既硬身少少, 但依然好彈牙, 再點埋個甜辣醬都完全補救到
👧🏻😋👅🍽✨

💯sides加左$20由沙律菜轉薯條, 大大份好香脆
慢煮手撕豬窩夫漢堡

🌶️ 🐥
水牛城雞翼 $68
✨六隻擺盤靚, 醬汁濃香帶微辣, 皮脆肉嫩熱辣辣
水牛城雞翼

🍗
自家製手打雞肉蝦餅 $78
慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉
慢煮手撕豬窩夫漢堡
水牛城雞翼
2024-09-23 144 views
Cafe喺旺角同觀塘都有分店,今次去觀塘嗰間分店,坐落喺裕民坊入面,店舖位置唔算好大,有意粉同甜品提供,最吸引都係佢啲窩夫配搭,鹹同甜都有,窩夫控快啲衝!留意番觀塘分店比較早閂門,19:00 last order,想試就早啲去啦~-----------------------------🍝◖慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉◗ $138牛肉同意粉分開上,慢煮牛肉入味軟腍,牛肉味濃郁;意粉軟硬適中,帶有濃郁嘅蒜蓉香,撈落味道幾夾~🐖◖慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律◗ $98有半份窩夫,夾住厚厚嘅手撕豬肉,拉起一絲絲,食落入味多汁,口感味道都唔錯!但因為啲豬肉鋪喺中間,底層嘅窩夫會比較容易腍~🧇◖三重朱古力窩夫◗ $98呢度有全份窩夫,切到細細嚿咁,方便擺入口,再放上一球朱古力雪糕,可可味超香濃,放到最後啲窩夫仲好香脆,一凍一熱咁食,幸福!🥴🍩◖髒髒提拉米蘇◗ $68Tiramisu同平時見開嘅唔同,條條浸完咖啡翼嘅手指餅上面,再唧上芝士,帶有淡淡酒香,面頭舖上可可粉。整體可可味、咖啡味同酒味軟都啱啱好,唔會好甜又有回甘,超好食!🍵◖伯爵茶◗ $46🍎◖芙香蘋果果茶◗ $48蘋果茶酸味味,茶味都幾香濃,
-----------------------------
🍝◖慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉◗ $138

🐖◖慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律◗ $98

🧇◖三重朱古力窩夫◗ $98

🍩◖髒髒提拉米蘇◗ $68

🍵◖伯爵茶◗ $46

🍎◖芙香蘋果果茶◗ $48
蘋果茶酸味味,茶味都幾香濃,飲完啱啱可以中和返甜品嘅甜膩

🌟Encore指數:9/10
2024-09-22 105 views
慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉🍝$138慢煮牛面肉煮得非常之腍同埋好入味,意粉亦都炒得好有蒜蓉香味,推介大家嚟到一定要試吓!😋😋自家製手打雞肉蝦餅漢堡包配雜菜沙律🍔$98佢哋呢個自家製嘅雞肉蝦餅漢堡好有特色,漢堡包外脆內軟,配埋呢個咁Juice嘅自家製雞肉蝦餅,掂喎!三重朱古力窩夫(全份)配朱古力雪糕🧇$98呢個窩夫嘅份量非常巨型,誇張到四個人share都絕對冇問題!而且朱古力味好濃,又有好多cream,整體評價係好食又抵食!👍🏻👍🏻髒髒提拉米蘇$68佢哋嘅Tiramisu酒味比較重,勝在賣相一流,啱晒打卡!📸雙份意式特濃咖啡☕️$34呢一個特濃咖啡味道偏酸一啲,感覺上好提神冰釀咖啡🧊$64呢個咖啡好有驚喜,聞落去就已經有好香既果味,推薦大家試吓🫶🏻🫶🏻
慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉🍝$138

自家製手打雞肉蝦餅漢堡包配雜菜沙律🍔$98

三重朱古力窩夫(全份)配朱古力雪糕🧇$98

髒髒提拉米蘇$68

雙份意式特濃咖啡☕️$34
呢一個特濃咖啡味道偏酸一啲,感覺上好提神

冰釀咖啡🧊$64
這次在裕民坊發現了一間隱世型格cafe 𖤓看看招牌才發現幾年前我已在他們的旺角分店光顧過!記得當時那裡大排長龍食物的水準相當不錯觀塘的分店可能因為位於商場內顯得比較冷清不過人不多坐在裡面反而覺得格外舒適♡︎ ⋆·˚ *⟡‧₊慢煮手撕豬窩夫漢堡配薯條($98+$20轉薯條)鬆軟的窩夫夾著生菜和豐富的手撕豬肉豬肉肥瘦均衡醬汁甜酸開胃但如果再多一些會更好 ˘͈ᵕ˘͈這次我們升級把沙律菜換成薯條熱辣脆口可口⋆ ˚。⋆⟡‧₊慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉($138)慢煮的牛面頰肉質軟嫩,煮得入味很易咬開旁邊更有些紅蘿蔔配搭蒜香意粉蠻不錯ᐢᗜᐢ⟡‧₊自家製手打雞肉蝦餅($78)雞肉蝦餅有點像麥樂雞炸得香脆~醬汁酸酸辣辣頗有泰國酸辣醬的風味非常搭配๋࣭ ⭑⟡‧₊骯髒Tiramisu($68)每次見到骯髒 Tiramisu都忍不住要點份這款Tiramisu層次分明咖啡的苦甜與奶酪取得完美的平衡忌廉綿密口感滑順裏面還夾雜了一些薄薄的巧克力帶來幸福的味覺享受 ! ⛧⟡‧₊黑糖焙茶牛奶($44)焙茶的茶香與黑糖的甜味交織甜度恰到好處令人陶醉♡ ̆̈
這次在裕民坊發現了一間隱世型格cafe 𖤓
看看招牌才發現
幾年前我已在他們的旺角分店光顧過!
記得當時那裡大排長龍
食物的水準相當不錯
觀塘的分店可能因為位於商場內
顯得比較冷清
不過人不多
坐在裡面反而覺得格外舒適♡︎ ⋆·˚ *

⟡‧₊慢煮手撕豬窩夫漢堡配薯條($98+$20轉薯條)

鬆軟的窩夫夾著生菜和豐富的手撕豬肉
豬肉肥瘦均衡
醬汁甜酸開胃
但如果再多一些會更好 ˘͈ᵕ˘͈
這次我們升級把沙律菜換成薯條
熱辣脆口可口⋆ ˚。⋆

⟡‧₊慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉($138)

慢煮的牛面頰肉質軟嫩,
煮得入味很易咬開
旁邊更有些紅蘿蔔
配搭蒜香意粉蠻不錯ᐢᗜᐢ

⟡‧₊自家製手打雞肉蝦餅($78)

雞肉蝦餅有點像麥樂雞
炸得香脆~
醬汁酸酸辣辣
頗有泰國酸辣醬的風味
非常搭配๋࣭ ⭑

⟡‧₊骯髒Tiramisu($68)

每次見到骯髒 Tiramisu都忍不住要點份
這款Tiramisu層次分明
咖啡的苦甜與奶酪取得完美的平衡
忌廉綿密
口感滑順
裏面還夾雜了一些薄薄的巧克力
帶來幸福的味覺享受 ! ⛧

⟡‧₊黑糖焙茶牛奶($44)

焙茶的茶香與黑糖的甜味交織
甜度恰到好處
令人陶醉♡ ̆̈
2024-09-13 130 views
同朋友嚟到裕民坊lunch搵嘢食發現呢間幾隱蔽,但高質好食嘅Cafe😝 餐牌都幾多選擇,特別要食佢哋嘅特色窩夫美食❣️🖤水牛城雞翼唔算好辣,香口又滋味~🖤蛋沙律窩夫漢堡配雜菜沙律🥗🥗🧇🍳窩夫好好食‼️散發著濃郁既蛋香、外香脆內蓬鬆,搭配新鮮雜菜,色彩繽紛,滋味既蛋沙律令味道更fresh更豐富!而且份量相當足夠,讓人覺得非常抵食😆👍🖤自家製蕃茄醬炒意粉配肉丸🍅🍅🍝🍝意粉醬汁清新,加上蕃茄醬既酸甜味道,食落開胃😝肉丸外脆內嫩,與意粉的搭配好夾,意粉本身吸附了醬汁,每一口都充滿了豐富口感❣️🖤三重朱古力窩夫配朱古力雪糕🍫🍫🧇令人驚喜的甜品🤩窩夫使用了黑朱古力粉、醬和碎片,外觀上十分誘人😍😍💕配上朱古力雪糕,整體口感恰到好處,享受到濃郁朱古力風味而不算太甜膩 😋👍👍🖤抹茶牛奶🍵🥛🥛🖤Cold Brew Coffee🥃🥃
同朋友嚟到裕民坊lunch搵嘢食

🖤水牛城雞翼
唔算好辣,香口又滋味~

🖤蛋沙律窩夫漢堡配雜菜沙律🥗🥗🧇🍳
而且份量相當足夠,讓人覺得非常抵食😆👍

🖤自家製蕃茄醬炒意粉配肉丸🍅🍅🍝🍝

🖤三重朱古力窩夫配朱古力雪糕🍫🍫🧇

🖤抹茶牛奶🍵🥛🥛
🖤Cold Brew Coffee🥃🥃
裕民坊呢間cafe位置有少少隱蔽 除咗有咖啡飲之外仲有輕食、主食及甜品提供慢煮牛臉肉配蒜蓉炒意粉 $138牛臉肉肉質軟腍肉味濃 意粉彈牙有蒜香味 入面仲有腍甜嘅紅蘿蔔好入味夠飽肚慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律 $98首次試食鹹味窩夫 窩夫外脆內鬆軟 慢煮手撕豬肉質軟腍一絲絲好分明 醬汁甜甜地咁 配埋大量沙律菜輕食之選三重朱古力窩夫配朱古力雪糕 $98上枱已經聞到濃郁朱古力味道 入面有好多件窩夫配埋朱古力、朱古力雪糕、cream 一齊食夠曬邪惡夠曬甜蜜芙香蘋果果茶 $48冰釀咖啡 $64

慢煮牛臉肉配蒜蓉炒意粉 $138

慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律 $98